-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Η καθαρίστρια και οι πλαστογραφίες των θυτών που ανταμείβονται


Όπως έχουμε αναλύσει, σε άπειρα κείμενά μας, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» είναι ένας μύθος! 
Το Δίκαιο θεμελιώνεται στην έννοια του κράτους και της κυριαρχίας. Και αυτό το κράτος βρίσκεται κάτω από την απόλυτη κυριαρχία των οικονομικών ελίτ εξουσίας (σήμερα του 4ου Ράιχ) που έχουν τη ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ των κανόνων του Δικαίου.
 
Είναι «ανεξάρτητη», συνεπώς, η δικαιοσύνη, όσο «ανεξάρτητα» είναι τα ποικίλα όργανα του κράτους και της πολιτικής εξουσίας. 


Και αυτό που καθορίζει θεμελιακά όλα αυτά τα όργανα εξουσίας (και της δικαστικής εξουσίας) είναι ο ΤΑΞΙΚΟΣτους χαρακτήρας. 

Σήμερα τα κατοχικά όργανα της εξουσίας (και της δικαστικής) δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα: Διατυμπανίζουν την ταξική τους αυθαιρεσία, αυθάδεια και μοχθηρία… 

Το παράδειγμα της καθαρίστριας είναι πολύ αποκαλυπτικό: οδηγείται στις φυλακές Θήβας με δεκαετή κάθειρξη για ένα πτυχίο που πλαστογράφησε, προκειμένου να βρει δουλειά!!! 
Την καθαρίστρια την καρατόμησαν οι «θεματοφύλακες» του Δικαίου και της Ηθικής… 

Δεν πάει πολύς καιρός, όμως, που μια δικαστική υπάλληλος, με ΠΛΑΣΤΟ πτυχίο Νομικής αθωώθηκε!!! 

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: 
http://resaltomag.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html 

Να θυμίσουμε ακόμα και μια άλλη καραμπινάτη περίπτωση ασυδοσίας και αχρειότητας του Δικαίου στις ανώτερες σφαίρες της ευρώ-χούντας: 

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχει πλαστογραφήσει πανεπιστημιακό πτυχίο και όχι απολυτήριο της Ε’ Δημοτικού (όπως η καθαρίστρια) ΚΑΙ αμείφτηκε για αυτήν την πλαστογραφία: Στο πόστο του επικεφαλής του eurogroup. 

Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ, εδώ: 
https://iskra.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b7%ce%b3%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%b9%cf%83%ce%b5/
 

Και αυτόν τον πλαστογράφο της τεράστιας και διεθνούς ΑΠΑΤΗΣ τα κατοχικά όργανα εξουσίας τον προσκυνάνε… 

Στα θύματα της πολιτικής τους …θυμούνται της Δικαιοσύνη. 

Διαβάζουμε, επίσης, εδώ: 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/11/4_22.html
 

«Αδελφός Τσίπρα: Έκανε πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου (φορολογική ενημερότητα) με σκοπό την εξαπάτηση του δημοσίου για ίδιο οικονομικό όφελος ΑΘΩΟΣ! 
Καθαρίστρια: Έκανε πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου (απολυτήριο Δημοτικού) με σκοπό την εξαπάτηση του δημοσίου για ίδιο οικονομικό όφελος ΕΝΟΧΉ, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ».
 

Δεν χρειάζονται περισσότερα για να αντιληφτεί κανείς την «αντικειμενικότητα» και την ταξική «αμεροληψία» της «Δικαιοσύνης», καθώς και το μακάβριο πρόσωπό της…


resaltomag
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.