ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Παράξενο παραπλανητικό σύνθημα στις καταλήψεις των σχολείων για την Μακεδονία

Γράφει: Η δημοκρατία πούλησε την Μακεδονία!

Είδα να το πασάρουν στο fb, αν δεν είναι φωτομοντάζ, που δεν φαίνεται να είναι, τότε είναι πολύ ανησυχητικό κυρίως για τον δίκαιο αγώνα μας υπέρ της Μακεδονίας.

Ακριβώς λόγω έλλειψης δημοκρατίας προδόθηκε η Μακεδονία, ακόμα και αν λάβουμε σαν  δημοκρατία την λεγόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛέητων, ούτε και έτσι έγινε δημοκρατικά γιατί η θέληση του Ελληνικού λαού αγνοείται προκλητικά με βρισιές εναντίον όλων μας, από την φασιστοειδή αριστερά των ΣΥΡΙΖΑίων. Επιμένοντας στην προδοσία χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους, παρά την αντίθεση σε αυτό το προσύμφωνο του 60% και πλέον των Ελλήνων.

Δεν χρειάζεται να γίνονται αναλύσεις πολύπλοκες για το αν γενικά το πολιτικό σύστημα ήταν κατά την μεταπολίτευση δημοκρατία, ή λειτουργούσε έστω κοινοβουλευτικά δημοκρατικά, πολύ περισσότερο μετά το 2009 στον καιρό της κατοχής των μνημονιών που αυτή η κατοχή συνεχίζεται με τον χειρότερο τρόπο έχοντας αυτήν την κυβέρνηση.

Προσοχή, με τέτοιου είδους συνθήματα εκτός την αμαύρωσης του δίκαιου αγώνα  για την Μακεδονία μας, δίνεται...έδαφος να αμαυρώνεται και η έννοια της δημοκρατίας.

Η απάντηση είναι μία, αν τα φασιστοειδή που είναι στην κυβέρνηση μας ρωτούσαν σε δημοψήφισμα για το προσύμφωνο, ένα είναι σίγουρο ότι την Μακεδονία θα την σώσαμε εμείς οι Έλληνες πολίτες, δημοκρατικά.
Δεν εννοώ ότι αφού έγινε έτσι, τότε θα πρέπει να μην αγωνιστούμε για αυτήν την υπόθεση όπως και για άλλες πολλές, με νύχια και με δόντια, αλλά τέτοιου είδους συνθήματα, 1ον και κυρίως, αποπροσανατολίζουν κάποιους, 2ον μας δυσφημίζουν όλους, την συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών μας που θέλουμε αν όχι ΚΑΙ αποκατάσταση της δημοκρατίας, θέλουμε την εγκαθίδρυσή της.

Αν αυτό το σύνθημα δεν είναι προβοκάτσια, τότε...

Συμπλήρωση
Ακόμα και μέσα στα πλαίσια του κοινοβουλευτισμού ΔΕΝ λειτούργησαν οι ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛέητοι

Δηλαδή σε ένα τέτοιο θέμα εξωτερικής πολιτικής και τεράστιας εθνικής σημασίας, όλοι θα περιμέναμε ο τότε ΥΠΕΞ-Κοτζιάς, να ενημερώσει-ενημερώνει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς , είτε μεμονωμένα, είτε ακόμα πολύ καλύτερα σε συνάντηση όλων μαζί υπό τον ΠτΔ και να μην ασκούν μυστική διπλωματία με τις αριστερές ιδεοληψίες τους εν αγνοία όλων.
Ακόμα και την ενημέρωση του πρωθυπουργού από τον Κοτζιά βρέθηκαν μερικοί να αμφιβάλουν αν γινόταν και τι ενημέρωση ήταν αυτή.
Δηλαδή η εξωτερική πολιτική σε ζωτικής σημασίας θέματα ήταν υπόθεση ενός και μόνο προσώπου ή δύο προσώπων Κοτσιά και Τσίπρα.
Και πάλι: Άρα το ξεπούλημα δεν έγινε από την δημοκρατία, αλλά από την αριστερή φασιστικής απόχρωσης... συμμορία.

Έφεραν όλη την βουλή και όλη την χώρα σε σχεδόν τετελεσμένα γεγονότα.

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια