-->

Header Ads

Λαθρομετανάστες έκαναν μπλόκο στην Εθνικό οδό, εμπόδισαν στρατιωτικούς να πάνε σε στρατόπεδο!


Παράξενη έως επικίνδυνη η "κατάληψη εδάφους" λαθρομεταναστών στην Ορεστιάδα


Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση με τους μετανάστες, βγάζουν μαχαίρια, απειλούν ζωές, μαχαιρώνουν και κλείνουν δρόμους. Η κατάσταση πλέον είναι ασφυκτική. Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από το εθνικό συμφέρον. Η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει πώς η κυβέρνηση βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Η Ελλάδα «πνίγεται» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών» και οι πολίτες ασφυκτιούν μετρώντας μεγάλες οικονομικές ζημιές από τον τουρισμό ειδικά στα ελληνικά νησιά, αλλά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θέλουν και άλλους μετανάστες στη χώρα μας.

Απίστευτες εικόνες νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα. 150 άτομα, τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους. Λαθρομετανάστες, έκλεισαν το δρόμο, μη επιτρέποντας σε κανέναν να περάσει το δρόμο.

Ο αποκλεισμός ξεκίνησε περίπου από τις 6:00 το πρωί και έγινε ιδιαίτερα αισθητός όταν στρατιωτικοί κατευθύνονταν προς το στρατόπεδο της Καβύλης, στο οποίο δεν μπορούσαν να πλησιάσουν από τον κανονικό δρόμο κι έπρεπε να κάνουν επιπλέον χιλιόμετρα αναζητώντας δίοδο από άλλο κόμβο, όπως αναφέρει το thrakinea.

Το απίστευτο περιστατικό, μπορεί να συμβαίνει για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, έχει όμως συμβεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Τις τελευταίες εβδομάδες από την Ελληνική Αστυνομία, γίνεται μεγάλη προσπάθεια αποτροπής ατόμων από την Τουρκία. Η σημερινή μαζική είσοδος και κίνηση αποκλεισμού του δρόμου, δημιουργεί τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση για τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών (κρατική ασφάλεια και ΕΥΠ) που αιφνιδιάστηκαν από μια πολυπληθή ομάδα λαθρομεταναστών. Ενδεχομένως αυτός ο αιφνιδιασμός να έχει σχέση με την "αδρανοποίηση" των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και δη της ΕΥΠ η ηγεσία της οποίας "κατόρθωσε" τον Μάιο, χωρίς εμφανή λόγο να διαλύσει το σχετικό κλιμάκιό της στην Κομοτηνή (υπεύθυνο και για τον βόρειο Έβρο) και να περάσει σε αντικαταστάσεις που προκαλούν γέλιο σε όσους γνωρίζουν...

Στο σημείο του "μπλόκου" έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους λαθρομετανάστες να απομακρύνονται τουλάχιστον δύο ώρες μετά. Δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις...
Σε ένα φυσιολογικό κράτος οι "καταληψίες της οδού" σε λίαν ευαίσθητη εθνικά περιοχή (επί των συνόρων), με πλήθος πληροφοριών που αναφέρουν ύπαρξη τζιχαντιστών (εκπαιδευμένων σε όπλα και σε μάχες), όχι μόνο θα γινόντουσαν συλλήψεις και δίκες, αλλά θα ακολουθούσαν άμεσες απελάσεις από τη χώρα...
Αυτά, σε φυσιολογικές χώρες, με υπεύθυνες κυβερνήσεις...

kostasxan
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.