-->

Header Ads

Μωραίνει Κύριος, κύριοι της Κομισιόν

Κωνσταντίνος Κόλμερ

Η συγκέντρωση 80 ψήφων στην Σκοπιανή α-βουλή για την «αλλαγή» του παρασυντάγματος της «δημο-ακρατίας» της, ωχριά μπροστά στις πολιτικές μηχανορραφίες των Γερμανοευρωπαίων για τη ματαίωση της Βρεταννικής εξόδου από την Ευρωπαϊκή «ένωση», υπό το σκήπτρο του Καρλομάγνου. Η υπόθεση του ιταλικού προϋπολογισμού οδηγείται εις αδιέξοδον ενώ το κολλέγιο των Κομμισσαρίων συνέρχεται στο Λουξεμβούργο, για να τιμωρήσει την Ιταλία με επιβολή προστίμου 0,2% του ΑΕΠ (330 εκατομ. ευρώ) από την αθέτηση του παραλόγου Συμφώνου από-Ανάπτυξης και από-Σταθερότητος.

Η Ρώμη δικαίως αρνείται τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος για το 2019 και ορθώς υποστηρίζει ότι η εντεύθεν επέκταση του ιταλικού εθνικού εισοδήματος θα μειώσει το άνοιγμα του προϋπολογισμού. Η κουστωδία των Κομισαρίων στο Ευρωκρεμλίνον, που δεν έχει διαβάσει ούτε Πώλ Σάμιουλσον, εμμένει όχι μόνον στη απόρριψη του ιταλικού σχεδίου αλλά και στην ενδεκάτη περικοπή των ελληνικών συντάξεων. Την ίδια στιγμή συσσωρεύονται οι αγωγές συνταξιούχων στα δικαστήρια των Ευελπίδων κατά του νόμου Κατρούγκαλου – ενός κομμουνιστού των ορεινών του Κολωνακίου που αδοκήτως απεργάζεται την καταβαράθρωση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Προφανώς εκτός από τους Βορειοελλαδίτες, σύμπαντες τα δύο εκατομμύρια, «ευημερούντες» συνταξιούχοι θα μαυρίσουν τους αριστερούς φυλάρχους στις κάλπες οψέποτε στηθούν. Οι φοροφωστήρες της «Αριστεράς και της Πρόοδος» δεν διαβάζουν ούτε εφημερίδες. Θα ήξευραν τότε ότι ο θείος-Τράμπ ανεκοίνωσε, εν όψει εκλογών του Νοεμβρίου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του αμερικανικού λαού σε 60 από τους 435 αντιπροσώπους στο Κογκρέσσο, τη μείωση του φόρου εισοδήματος κατά 10% των μικρομεσαίων Αμερικανών με το σύνθημα ΤΑΧ CUT FOR ALL, που διαβάζεται ελληνιστί «φοροελαφρύνσεις δι’ όλους».

Έναν στους δέκα ψηφοφόρους να κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές ο θείος Τράμπ, θα διατηρήσει την πλειοψηφία στη Βουλή των αντιπροσώπων και στη Γερουσία και ίσως πάει και γι’ άλλη μία τετραετία, προς μεγάλη λύπην του Ερντογκάν-χαλίφη και των δολοφόνων του Κασόγκι. Ως αποτέλεσμα των φοροελαφρύνσεων, στις ΗΠΑ το ευρώ έπεσε στο 1,1464 δολλάρια και ο χρυσός ανήλθε στα 1.237 ανά ουγγιά.

Στην «ηνωμένη» Ευρώπη, η Σουηδία στερείται κυβερνήσεως, η Πολωνία εξηναγκάσθη από κάποιον Λουξεμβούργιο «Καδή» να επαναπροσλάβει απολυθέντες δικαστές άνω των 65 ετών και η ιταλική άνοδος των διαφορικών επιτοκίων αρχίσει να εξαπλούται ως επιδημία και στις άλλες χώρες του ευρωγερμανικού νομίσματος, όπως η Ισπανία και Πορτογαλία. Κατά τ’ άλλα, η αδιόρθωτη Κομισιόν τάσσεται υπέρ της «θερινής» ώρας το 2021. Δηλαδή να ξυπνάει όλη η Ευρώπη στα μαύρα σκοτάδια. Προφανώς «Μωραίνει Κύριος… ον βούλεται απωλέσαι».

Περισσότερα εδώ: slpress

Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.