ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛέητος πόλεμος εναντίον ημών των Μακεδόνων

Εχθές 8/9/2018 στην Θεσσαλονίκη, η ΣΥΡΙΖΑΑΝΕλέητη φασιστερά κυνήγησε σε όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης, τους Έλληνες που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, μικροί μεγάλοι, παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένοι, έφαγαν βροχή τα δακρυγόνα αδιάκριτα, σε γέρους και παιδιά σε όλους σε όσους κρατούσαν την Ελληνική σημαία. Προχώρησαν το κυνήγι των υπερασπιστών της Μακεδονίας μας με βομβίδες κρότου λάμψη, βροχή τα δακρυγόνα από το Βελλίδειο μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους. Άλλο ένα έγκλημα τους, γέμισαν όλη την Θεσσαλονίκη δακρυγόνα. Ήταν σχεδόν αδύνατον να καταγραφούν όλα αυτά τα γεγονότα.

Με έναν δήθεν πρωθυπουργό των Ελλάδας που εργάζεται μόνο εναντίον της, από έναν πολιτικό που προεκλογικά υπόσχονταν μεταξύ των άλλων και το ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ, από έναν χεσμένο από φόβο πρωθυπουργό που αυτόν τον φόβο τον μαρτυρεί και το γεγονός του ότι τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στην πόλη από το αεροδρόμιο!!! Δεν ξανάγινε στα Ελληνικά πολιτικά ιστορικά

Θα πρέπει και να γράψω λίγο τι είδα εχθές στην πολύ μεγάλη διαδήλωση υπέρ της Μακεδονίας. ΜΕΣΑ από το ειρηνικό πλήθος που κρατούσε Ελληνικές σημαίες και όχι καδρόνια και σακίδια, πέρασε μια αρκετά μεγάλη ομάδα μαυροφορεμένων, με κουκούλες, καδρόνια και σακίδια όπου μέσα θα είχαν μάλλον πέτρες. Πέρασαν μέσα από τα πλήθη, για μένα σαν εικόνα πολύ προκλητικά. Κανείς δεν είπε κάτι, μόνο μια γυναίκα ακούστηκε να λέει, ελάτε και μεις μαζί τους!!! Προφανώς δεν είχαν καταλάβει ότι αυτή η ομάδα μαυροφορεμένων ήταν οι προβοκάτορες εξυπηρετητές του συστήματος και της κάθε κυβέρνησης.
Οι καδρονάτοι προχώρησαν με σταθερό βήμα και αποφασισμένοι να πάνε στο Βελλίδειο όπου ήταν περιφρουρούμενο γεμάτο με ΜΑΤ και κλούβες. Εκεί ξεκίνησαν να πέφτουν οι πρώτες βομβίδες κρότου-λάμψης και τα δακρυγόνα σορρυδόν. Και σύμφωνα με διηγήσεις μαρτύρων, οι πρώτοι που πέταξαν πέτρες εναντίον των ΜΑΤ ήταν από την ομάδα των μαυροφορεμένων κουκουλοφόρων. Γιατί άραγε;;;;
O νοών νοείτω…

Επίσης, ελέχθη ότι και σε άλλα σημεία όπου υπήρχαν εντελώς ειρηνικά, διαδηλωτές, μπούκαραν ομάδες τέτοιων ατόμων χωρίς να έρθουν βέβαια σε ρήξη με τους διαδηλωτές, απλά μπούκαραν μάλλον με σχέδιο, έτσι τα ΜΑΤ είχαν το άλλοθι να κάνουν την τελική και ολοκληρωτική επίθεση διάλυσης όλης της συγκέντρωσης από παντού, σε όλο το παραλιακό μέτωπο μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους.


περισσότερα για τα επεισόδια και την τρομοκρατία στην διαδήλωση δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια