-->

Header Ads

Μάς 'λάχαν συριζαίοι ανίκητοι μάχαν

Στο «Ρόκυ Νο 0,5» θα πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Ηδη άρχισε προπώληση εισιτηρίων!

Η φωτό Νο1 είναι του ατσαλάκωτου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέα*, που απέκρουσε, δίχως εμφανείς αμυχές, 30 λυσσασμένους νεοναζί!

Η φωτό Νο2 απεικονίζει ένα καμάρι της πατρίδας, έναν λέοντα της Κρήτης, έναν μπροστάρη της μαχόμενης Αριστεράς, τον αδάμαστο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, που έκανε μεγάλη και βαριά κι ασήκωτη απεργία πείνας (ως υποστήριξη στους πρόσφυγες), αλλά άντεξε!

Δυο άνθρωποι, στο ίδιο κόμμα, βάζουν -στην κυριολεξία- τα στήθια τους μπροστά στον ταξικό, ιδεολογικό και οποιονδήποτε άλλον εχθρό και καθυποτάσσουν τους αντιπάλους, την πείνα και τους ίδιους τους νόμους της φύσης με αγνή, ανόθευτη, ατσάλινη θέληση και αποσταγμένη ιδεολογία (με μηδενικά λιπαρά) και αγωνιστικό φρόνημα.

Ο Μιχελογιαννάκης ήθελε να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες για το μείζον πρόβλημα των Σύρων προσφύγων. Δεν ήθελε, όμως, να κάνει ανέξοδη πολιτική κερδοσκοπία σε ένα τόσο καυτό θέμα. Αποφάσισε να δώσει το καλό παράδειγμα κάνοντας κάτι που ο μέσος βουλευτής αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι: πεινώντας. Η απεργία πείνας πρέπει να τον οδήγησε στην εξώθυρα του Αδου, αλλά κι ο θάνατος ο ίδιος τα σκιάζεται τέτοια παλικάρια και δεν τον πήρε.

Στη φωτό ο συριζαίος εθνοπατήρ κάνει το σήμα της νίκης διότι μόλις πρέπει να έχει συντρίψει μερικές μεραρχίες από κατάφρακτες λιγούρες. Τα πλάνα που διέρρευσαν στην τηλεόραση όπου ο κ. Μιχελογιαννάκης νομίζει ότι έχει διακοπεί η σύνδεσή του και κάτι βγάζει από μια σακούλα (σίγουρα δεν ήταν φαγητό) απλά αγνοήστε τα. Μην πάτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=SxAvWZVTrfE για να τα δείτε. Στα χνάρια του Μιχελογιαννάκη κι ο δάσκαλος των πολεμικών κι ειρηνικών τεχνών Κωνσταντινέας, που τον έδειραν 30 νεοναζί και δείχνει πιο φρέσκος, κάνοντας το σήμα της νίκης, κι από τον Τσόρτσιλ μετά την άνευ όρων παράδοση των Γερμανών το 1945.

* Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με αφορμή την άνανδρη επίθεση στον θαρραλέο και ακατάβλητο μαχητή της Αριστεράς Κωνσταντινέα: «Αυτοί που χτύπησαν τον Κωνσταντινέα δεν πρέπει να ήταν νεοναζί αλλά νεοναζιάρες».

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.