-->

Header Ads

Ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων


Οι νομίμως διαβιούντες και οικονομικώς δυσπραγούντες πολίτες έχουν μόνο ένα δικαίωμα: Nα φορολογούνται για να χρηματοδοτούν τον αφανισμό τους


Οι Σκοπιανοί στις 30 Σεπτεμβρίου θα αποφανθούν μέσω δημοψηφίσματος αν τους αρέσει η Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Θα καθίσουν να σκεφτούν, δηλαδή, για να αποφασίσουν αν τους φαίνεται ικανοποιητικό το γεγονός ότι η ελληνόφωνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιεί όλα όσα φαντασιώνονταν οι επικεφαλής των κυβερνήσεων των Σκοπίων πριν από δέκα χρόνια! Ναι μεν φαντάζει κάπως υπερβολικό, αλλά είναι λογικό.

Μπορεί οι σκορπιανάκατοι ριφιφήδες της Ιστορίας μας να μην αρκούνται στο επικών διαστάσεων ξεβράκωμα των συριζανέλων, επειδή έχουν καταλάβει με ποιους έχουν να κάνουν και θέλουν περισσότερα από όσα αναμένεται να λάβουν. Μπορεί, για παράδειγμα, να φιλοδοξούν -μέσω ελληνικών υπογραφών- να φτάσουν τα σύνορά τους μέχρι τον Όλυμπο και να υποχρεώσουν τους πέντε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς να υποτιτλίζουν στη σλαβοτάδε διάλεκτο των Σκοπίων τα τουρκικά σίριαλ που θα προβάλλουν.

Οι Έλληνες θεωρούνται λαός β' διαλογής από τις κυβερνήσεις που ψηφίζουν. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να γίνει δημοψήφισμα γι αυτό το μείζον θέμα. Μόλις περάσει έκαστη εκλογική αναμέτρηση, το σουσουδότσουρμο που απιθώνει τις έδρες του στις βουλευτικές έδρες και τις υπουργικές πολυθρονάρες θεωρεί τους ψηφοφόρους μπυθουλαίους, δευτεράντζες, τιποτένια ντεκόρ της μεγαλοσύνης τους. Αφήστε που στο Μακεδονικό οι... ιθαγενείς τολμούν και αντιδρούν στην πάγια πολιτική της Αριστεράς να εκχωρηθεί (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) η Μακεδονία στους Σλάβους.

Αν ήμασταν καλά παιδιά, στρώναμε προθύμως τον σβέρκο για ακόμα μια στράκα από όσους θέλουν κομμάτια από τα εδάφη μας και ολόκληρα κεφάλαια από την Ιστορία μας, οι συριζανέλοι θα μας έκαναν τη χάρη να θέσουν το θέμα σε δημοψήφισμα. Τώρα, επειδή διαφωνούμε, εκείνοι θα αμπαλάρουν άρον άρον και όπως όπως το όνομα της Μακεδονίας, την Ιστορία και τον πολιτισμό της, και θα τα πασάρουν στα σλαβόφωνα συντρόφια.

Πώς απαντάς σε κάτι τέτοια; Με ένα βροντερό ΟΧΙ. Και το ΟΧΙ αυτό εκφράζεται με τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.