-->

Header Ads

Το μεγάλο ΟΧΙ θα το πούμε και πάλι στον (αριστερόστροφο) φασισμό. Αυτήν την φορά στην Θεσσαλονίκη 28η Οκτωβρίου 2018

Είναι πλέον ευδιάκριτο ότι τα συλλαλητήρια ενάντια στην εξευτελιστική «συμφωνία» των Πρεσπών, μεταξύ άλλων ποικίλων δράσεων αντίστασης (ενημερωτικές ομιλίες, ημερίδες, ψηφίσματα, εξώδικες δηλώσεις, αρθρογραφία κλπ) ενάντια στην εκχώρηση εθνικών, κυριαρχικών και ιστορικών δικαιωμάτων, στα συμφέροντα διαφόρων συνασπισμών ισχυρών της γης και εγχώριων ανοήτων (πολιτικό/κομματικό κατεστημένο), επιφέρουν ισχυρό κλυδωνισμό στην μεθοδευμένη υποταγή του ελληνισμού.
Πλήρη απόδειξη του κλυδωνισμού συνιστούν οι λυσσώδεις πλην όμως ανεπιτυχείς ψυχολογικές επιχειρήσεις, ενδεικτικώς αναφέρουμε: την ανεπιτυχή προσπάθεια δυσφήμησης των συμμετεχόντων (πχ. ακροδεξιοί, όχλος, γραφικοί), την γελοία κατ’ επανάληψη απόπειρα αριθμητικής μείωσης των πολιτών που μετέχουν στην αντίσταση, την δυσώδη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί αδιαφανούς χρηματοδότησης των διοργανωτών, την δολία και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα επίσημη θέση του πάλαι ποτέ σταλινικού προϊσταμένου ΥΠΕΞ περί εμπλοκής Ρώσων πρακτόρων στην οργάνωση των συλλαλητηρίων!!!, την πρωτοφανή σε αγριότητα αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών στο Πισοδέρι Φλώρινας, την πρόσφατη απόπειρα τρομοκράτησης των πολιτών στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, όπου η εμφανώς απρόκλητη και υπέρμετρητη χρήση αστυνομικής βίας ενάντια γυναικών, παιδιών, γερόντων, και αδιακρίτως δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών δηλώνει κατάχρηση εξουσίας και σφετερισμό της λαϊκης κυριαρχίας, ήτοι παραβίαση άρθρου 120 Συντ.

Στην απέλπιδα και δολία μεθόδευση της εξουσίας να νομιμοποιήσει την περαιτέρω εκχώρηση κυριαρχικών και ιστορικών δικαιωμάτων διακρίνουμε μία κλιμάκωση. Η ανεπιτυχής άσκηση ψυχολογικής βίας και βιασμού της λογικής παρέδωσε την σκυτάλη στην άσκηση ωμής βίας της εξουσίας κατά των πολιτών στο Πισοδέρι Φλώρινας, προσφάτως δε στην στην ΔΕθ. Ενδεχομένως η απρόκλητη και βιαία επίθεση κατά του λαού να αποτελεί άσκηση εφαρμογής της πρόνοιας άρθρου 6 παρ. 2 της επαίσχυντης συμφωνίας, όπου μνημονεύεται η λήψη μέτρων κατά ενεργειών που «...πιθανόν υποδαυλίζουν την εχθρότητα...».

Εις αμφότερες τις ειρηνικές διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών είναι σαφές ότι η άνωθεν εντολή προς τις αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ κλπ) ήταν «διαλύστε το πλήθος», προκειμένου να μην «αμαυρωθεί» επικοινωνιακά το είδωλο και η «εικόνα» του όχλου της εγχώριας εξουσίας. Προς επίρρωση της διαπίστωσης η υφυπουργός ΠΡΟΠΟ κα Παπακώστα επισήμως διεκήρυξε ότι η ρήψη χημικών ήταν η έσχατη επιλογή με το επιχείρημα «...Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν βλέπατε να καίγεται το Βελλίδειο ή αν βλέπατε συγκρούσεις με θύματα ή αν βλέπατε με εργαλεία ειδικά να βανδαλίζουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, η εικόνα πως θα ήταν. Άρα στη στάθμιση των αγαθών και στη στάθμιση τι είναι λιγότερο κακό, επιλέχθηκε ως εσχάτη επιλογή, διότι προφανώς υπήρχαν ακραίοι.

Σταθμίστηκαν όλα αυτά τα αγαθά και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».»
Η εν λόγω επιχειρηματολογία αποσαθρώνεται από τα εξής πραγματικά γεγονότα: α) μέχρι και την απρόκλητη άσκηση βίας στο Πισοδέρι είχαν διοργανωθεί περί τα 100 απολύτως ειρηνικά συλλαλητήρια , β) στην ΔΕΘ η ρίψη χημικών ήταν η πρώτη επιλογή, άρχισε άνευ αιτίας, ευθύς μόλις μεγεθύνετο η πύκνωση των πολιτών., γ) οικογενειάρχες πολίτες, ηλικιωμένοι, νέοι και νέες, ιερωμένοι, λαϊκοί, καλόγεροι, γυναίκες, άνδρες, παιδιά, εμφανώς ουδεμία διάθεση είχαν να κάψουν το Βελλίδειο, ως έκαψαν οι κυβερνώντες 100 πολίτες στο Μάτι Αττικής από εγκληματική αμέλεια . Ανέμιζαν ελληνικές σημαίες, ύψωναν λάβαρα, τραγουδούσαν, έψελναν τον εθνικό ύμνο, συνθηματολογούσαν και συνεπεία του σχεδιασμού πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας «συνωστιζοντο» στην παραλία (βλ. σχετικά video από ΔΕΘ 8/9 www.antibaro.gr).

Όσον αφορά την υποτιθέμενη στάθμιση συμφερόντων, η διαφύλαξη του δημοκρατικού δικαιώματος της ειρηνικής διαμαρτυρίας, η προστασία της υγείας και ασφάλειας των πολιτών μάλλον ενισχύουν την διεθνή εικόνα της χώρας παρά την αποδυναμώνουν, ως επι παραδείγματι πράττουν η ανοχή στην οργάνωση αντιδιαδηλώσεων ομάδων με πολιτική θέση την άσκηση βίας έναντι έθνους, Κράτους, πολιτών ή οι εβδομαδιαίες συγκρούσεις έξωθεν του Πολυτεχνείου Αθηνών, οι καταυλισμοί της διεθνούς υπόθαλψης της εξαθλίωσης στην Ειδομένη, στην Μόρια, η εκατόμβη νεκρών στο Μάτι Αττικής μετά της πρωτοφανούς σε κυνισμό υποκρισίας που ακολούθησε και άλλα πολλά ως ουκ έστι αριθμός. Η πολυπληθής άλλωστε αστυνομική δύναμη, έαν είχε τις σχετικές εντολές, άνετα εδύνατο να απομονώσει τυχόν προβοκάτορες ή εθισμένους ταραξίες. Επομένως ο μόνος στόχος ήταν να διαφυλαχθεί το ξεφτισμένο είδωλο και η κατ’ υφος σπουδαιοφανής ομιλία του από τα συνθήματα των πολιτών, να μην προβληθεί διεθνώς η αντίθεση και αντίσταση του ελληνισμού ενάντια στην εκχώρηση κυριαρχικών και ιστορικών δικαιωμάτων και ει δυνατόν να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός.

Τάχιστα και οι πλέον ανεκτικοί (πλην κομματόσκυλων και αμειβομένων με 0,60€/σχόλιο) συνειδητοποιούν ότι οι κυβερνώντες μειονεκτικοί ανθύπατοι του Βερολίνου ουδέν διαπραγματεύθηκαν στην επαίσχυντη συμφωνία, που «επεβλήθη» από τα συμφέροντα των ισχυρών, ούτε είχαν πρόθεση διαπραγμάτευσης, καθότι κατ’ ιδίαν αρνούνται έως χλευασμού το ιστορικό, πολιτιστικό και πνευματικό κεφάλαιο της κλασικής αρχαιότητος, της ελληνικής Μακεδονίας του Φιλιιππου, Μ. Αλεξάνδρου, ελληνιστικής περιόδου, Βυζαντίου, Μακεδονικού αγώνα, Βαλκανικών πολέμων, εποποιϊας 1940-41.

Ακόμη και αν δεχθούμε καθ’ υπερβολήν καλοπιστίας ότι η όψιμη πρόσδεση στις ΗΠΑ αποτελεί μέρος σχεδιασμού ενόψει γεωπολιτικών συμφερόντων της Πατρίδος μας στο Αιγαίο και στην Κύπρο, δεν θέτεις στο ζύγι και δεν εκχωρείς κατοχυρωμένα επί αιώνες εθνικά, πολιτιστικά και ιστορικά δικαιώματα, παρ’ εκτός είσαι ηλίθιος, ανεπαρκής ή αμετανόητος σταλινικός ή όλα μαζί υπό το προσωπείο του προοδευτικού, ο οποίος διαρκώς «γελά καν τι μη γελείον εί».

Ο εκ των πρωταγωνιστών δε του ετερόχλητου όχλου της εξουσίας των μετρίων κ. Κοτζιάς, επίσης διαρκώς γελών ως και ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό (ο τελευταίος σαφώς παρουσίαζει συμτπώματα ψυχιατρικής νόσου, διακριτά ήδη κατά την συνάντηση με τον κ. Ομπάμα), μας απειλεί ότι θα προβεί και σε διευθέτηση συνόρων με την Αλβανία (βλ. ΑΟΖ, Διαπόντιοι νήσοι, ελληνική μειονότητα Β. Ηπείρου).

Η ανωτέρω τελευταία απειλή του ΥΠΕΞ Ηπειρώτες Έλληνες αδελφοί να είστε βέβαιοι ότι σκοπεί και στην νομική εξουδετέρωση του πρωτοκόλου της Κέρκυρας (1914) ότε και ανεγνωρίσθη και κατοχυρώθη η αυτονομία της Β. Ηπείρου και τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητος, την οποία οι νυν ανθύπατοι θεωρούν ως άθροισμα φασιστών, εθνικιστών, φανατικών, καθότι τόλμησαν να επιβιώσουν από το στυγνό κομμουνιστικό καθεστώς του Χότζα!

Κατ’ αντιστοιχία δε της επαίσχυντης συμφωνίας Πρεσπών θα ληφθεί πρόνοια απαγόρευσης της χρήσης του όρου Βόρεια Ήπειρος, καθότι «...πιθανόν υποδαυλίζει αλυτρωτισμό, εχθρότητα κλπ».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Όχι μόνον το διαχρονικα κομματικό κράτος μετά των «διανοία τε φύσει ευνούχων κομματόσκυλων» μετέτρεψε χώρα και κοινωνία σε αποικία χρέους, αλλά ευθέως επιτίθεται εναντίον Πατρίδος, λαού ελευθερίας.
ΧΡΕΟΣ. Αφυπνιστείτε ει δυνατόν οι πάντες, γρηγορείτε και αντισταθείτε με πίστη, δύναμη, διάρκεια. Ενεργοποιείστε έτι περισσότερο ομογένεια, ομοσπονδίες, συλλόγους, ομάδες πολιτών, φίλους, γονείς, τέκνα, αδελφούς, συντονιστείτε κατά ομάδες και συν αλλήλοις διαδηλώνετε την αντίσταση στην εκχώρηση ιερών και οσίων της Πατρίδος, που είναι ποτισμένα με αζύγιστο αίμα, πόνο, θυσίες. Η Πατρίδα υπερβαίνει το Κράτος. Είμαστε όλοι εμείς, με τα προτερήματα και ελατώματα,, οι πρόγονοι και απόγονοι, ό,τι εσμιλεύθη στους αιώνες στον ορατό και αόρατο κόσμο της δημιουργίας των Ελλήνων και της φύσης των.

Ουδείς αγών μάταιος. Ουδέν ετελείωσε. Όλα τώρα αρχίζουν. Η επελαύνουσα βαρβαρότητα της εξουσίας των ισχυρών της γης με την συνδρομή του αριστερόστροφου φασισμού πρέπει να ανακοπεί και συντριβεί.

Και πάλι το ποθούμενο είναι η ελευθερία της Πατρίδος.
Η διαχρονική επίκληση του λαού «βόηθα Παναγιά» άρρηκτα ενωμένη με την πίστη «συν Αθηνά και χείρα κίνει» μαρτυρά την αιώνια ενσυναίσθηση της ζώσας σχέσης με το Θείο, πληρούται στο αίτημα «γενηθήτω το θέλημά Σου, ως εν ουρανώ και επί της γης» και καλεί σε ΠΡΑΞΗ.

Αδέλφια, προσεχώς επίκειται ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940!
Συν Παναγιά λοιπόν και χείρα κίνει.

Σε αντίθεση με την μεθοδευμένη από τους αμετανόητους οπαδούς της πλάνης ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2011, ο προσεχής εορτασμός της 28ης Οκτωβίου 2018 και ο ζων συμβολισμός του ΟΧΙ αποκτούν πλέον ιστορική διάσταση στους υπερχιλιόχρονους αγώνες ελευθερίας του ελληνισμού.

Την 28η Οκτωβρίου 2018 ας σημάνει προσκλητήριο «ζώντων και νεκρών» και πάνδημος ο λαός, το έθνος (παμακεδονικές οργανώσεις, σωματεία, σύλλογοι, ομάδες πολιτών, μαθητές) με σεβασμό στο τελετουργικό της στρατιωτικής παρέλασης εκφέρει ισχυρότατα, ειρηνικώς και πάλι ΟΧΙ στην βαρβαρότητα, ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικών κυριαρχικών και ιστορικών δικαιωμάτων., ΟΧΙ στην νομιμοποίηση του ψεύδους, η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μία και ελληνική.

Ηπειρώτες Γρακοί αδελφοί γρηγορείτε...
Καλό και διαρκή αγώνα μέχρι τέλους!

Σπυριδων Κ. Σούλης
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.