ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ΟΙΕΛΕ αποκαλύπτει τι έγινε με την εκπαιδευτικό που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Με δήλωσή, o πρόεδρος της ΟΙEΛΕ αποκαλύπτει τι είχε γίνει με την εκπαιδευτικό, Φώφη Μπουλούτα που το 2012, φέρεται να έπιασε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει στο μάθημα της χημείας.

Στο προσκήνιο ήρθε ξανά η υπόθεση με την εκπαιδευτικό, Φώφη Μπουλούτα η οποία το 2012 φέρεται να είχε πιάσει τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει στο μάθημα της χημείας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καταγγελίας οτι απολύθηκε εκδικητικά από το Κολέγιο Αθηνών.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας, Μιχάλης Κουρουτόας, με γραπτή του δήλωση στο site της ΟΙΕΛΕ φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες και περιστατικά από όσα είχαν συμβεί προς 6ετίας...

«Στη μνήμη της Φώφης Μπουλούτα και στο όνομα της αλήθειας…

Σήμερα ομολογώ ότι είναι μια από τις πλέον δύσκολες και φορτισμένες στιγμές της πορείας μου στο χώρο της εκπαίδευσης και στα κοινά. Ως Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, είμαι αναγκασμένος να μιλήσω δημόσια για μια υπόθεση για την οποία είχα δεσμευτεί πολιτικά και ηθικά να μείνω σιωπηλός στο όνομα της προστασίας ενός 15χρονου παιδιού που αντιμετώπιζε τον κίνδυνο του διασυρμού λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 σε συνθήκες ακραίας πόλωσης. Μια υπόθεση την οποία χειρίστηκα με λεπτότητα και άκρα μυστικότητα, όπως αποδεικνύεται και από τα απόρρητα έγγραφα που σήμερα, μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, δίνω στη δημοσιότητα.

Διαβάστε την συγκλονιστική συνέχεια εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια