-->

Header Ads

Το μεταναστευτικό και ο ρόλος του στη διάλυση της «ευρωένωσης»

Από τον Δημήτρη Κ. Σέργιο

Ως γνωστόν, οι 150 μετανάστες που παρέμεναν στο πλοίο της ιταλικής ακτοφυλακής «Diciotti» στο λιμάνι της Κατάνης, αλλά δεν τους άφηνε ο Ματέο Σαλβίνι να αποβιβαστούν στην Ιταλία (με συνέπεια οριακή σύγκρουσή του με την «ευρωένωση»), θα φιλοξενηθούν τελικά σε δομές του Βατικανού, στην Ιταλία και στην... Αλβανία!

Μην απορείτε, η Αλβανία είναι αναντάμ-παπαντάμ «ευρω-ανθρωπιστική», άλλωστε οσονούπω θα γίνει και «ευρω-ενωσιακή», μη χάσει η Βενετιά βελόνι!
Φαντάζομαι (κατά την ίδια, περίπου, έννοια που φαντάζεται ο τηλεθεατής ποιος είναι ο... δολοφόνος στις αστυνομικές ταινίες πριν του το πει ο σεναριογράφος!) τι βουρδούγιο θα προέκυψε στην «Ε.Ε.» μετά την απειλή της ιταλικής κυβέρνησης ότι έτσι και δεν στείλει η Κομισιόν «κάπου αλλού» τους εγκλωβισμένους στο πλοίο η Ιταλία θα κόψει εντελώς τη συμμετοχή της στον «κοινοτικό» προϋπολογισμό (καμιά εικοσαριά δισεκατομμύρια ετησίως...).
Και, μεταξύ μας, ποιος ξέρει τι θα διαμήνυσε ο φαεινός Ζ.Κ. Γιούνκερ με τα τσιράκια του στους Ιταλούς. Φέρ’ ειπείν, στο Βατικανό: «Πάρ’ τους αμέσως εσύ, παππούλη Φραγκίσκο, και τα σκυλιά δεμένα, πριν αρχίσουμε να ενημερώνουμε τα ΜΜΕ ότι προστατεύεις στα ράσα σου κάποιες καινούργιες... αδερφούλες σε Αμερική και αλλού, ξέρεις τώρα εσύ, παππούλη μου!».
Όπως ξέρουμε κι εμείς, γερο-ποτήρα Γιούνκερ, πώς ακριβώς δουλεύει το σύστημα της απανταχού «εν(ξ)ημέρωσης» των λαών της Γης, σε ένα αριθμό συγκεκριμένων «ειδήσεων»!

Θυμάσαι που επιβάλατε στον Φραγκίσκο τις προάλλες να υποδεχτεί ντε και καλά στο γραφείο του τον πρωθυπουργό της χώρας σου (Λουξεμβούργο) συνοδευόμενον από τον... άντρα του;
Και μην παρεξηγείσαι καθόλου!

Λοιπόν, ο υπογράφων στη στήλη, μετά τα γεγονότα της Κατάνης και την απειλή του Ντι Μάιο και του Σαλβίνι στην «Ε.Ε.» ότι θα της κόψουν τα φράγκα, δηλώνω με πλήρη συναίσθηση του τι λέω ότι θεωρώ πως άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για κάποιο είδος τέλους της «Ε.Ε.» όπως την ξέρουμε...
Άρχισε η Αγγλία, ήδη είναι σε τροχιά επανάστασης η Ιταλία, ενώ Τσεχία, Ουγγαρία, Αυστρία, Κάτω Χώρες, παρά την παραδοσιακή τους γερμανοφιλία, έχουν αρχίσει πόλεμο με την Κομισιόν υπό την απειλή τού μεταναστευτικού!

Παρά ταύτα, η χώρα που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη λύσης στο πρόβλημα, με χιλιάδες χιλιόμετρα νησιωτικής ακτογραμμής και ασφυκτικά περιορισμένη ενδοχώρα, η Ελλάδα, ανεβάζει στις μέρες μας την... όπερα «Πρώτη Φορά Αριστερή Φιλοξενία»! Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά μόνο μέσα στο τελευταίο έτος υπάρχουν νησιά μας (και όχι μικρά!) όπου η αναλογία νόμιμων κατοίκων έναντι μεταναστών έχει φθάσει το αδυσώπητο... ένας προς ένα! Τώρα, αν με ρωτήσετε «Υπάρχει άραγε στο ζήτημα τούτο “κατευθυνόμενη” πολιτική;» θα σας απαντήσω αδίστακτα: «Ναι».

Χωρίς πολλά-πολλά, θα σας παραπέμψω σε πλήθος οργίλων δηλώσεων οργάνων του ΟΗΕ εναντίον όσων επιθυμούν σοβαρά και ειλικρινά την προστασία των χωρών τους από το φαινόμενο...

Δημοκρατία

Διαβάστε και για τον ρόλο του ΟΗΕ στο λαθρομεταναστευτικό
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Από το Blogger.