-->

Header Ads

Πως αυτοξεφτιλίζεται παγκοσμίως μια χώρα

Άποψη

Ένα κρατικό-υβριδικό κατασκεύασμα με πολλές εθνικότητες μέσα του, αυτό των σκοπίων κατάφερε να κατατροπώσει μια χώρα, την πατρίδα μας.

Για να ακριβολογώ, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι εναντίον αυτής της προδοτικής συμφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, θα πω ότι κατάφερε να κατατροπώσει ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα που όπως αποδείχτηκε είναι προδοτικό. Ενώ οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν τολμούσαν και συνειδησιακά να κάνουν κάτι τέτοιο, άφησαν την αριστερά, αν θέλετε, την ΣΥΡΙΖΑία αριστερά να το κάνει ανταμείβοντας ίσως για την βοήθεια που είχε από τους τότε συντρόφους της στον εμφύλιο πόλεμο που από φιλοναζιστές-φιλογερμανοί το γύρισαν αμέσως στην αριστερά φοβούμενοι την τιμωρία τους σαν συνεργάτες των γερμανών. Πολλοί από αυτούς αν όχι οι περισσότεροι, μετά την ήτα τους στον εμφύλιο, πέρασαν στα σκόπια, τότε Γιουγκοσλαβία και ακόμα επαρχία της Σερβίας με το όνομα Βαρδαρία-Vardarska. Πρέπει να πούμε ότι το ΚΚΕ προς τιμήν του εδώ και αρκετά χρόνια άλλαξε στάση απέναντι σε αυτό το θέμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με όλες τις παραλλαγές του ήταν πάντα υπέρ της αναγνώρισης των αλβανοσλάβων σαν μακεδόνες, υπάρχουν και ντοκουμέντα για αυτήν την στάση τους.

Φτάσαμε σήμερα, αυτοί εδώ οι πολιτικοί…μαμελούκοι οι ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛούκοι να τα δίνουν όλα όσα ζητούσαν οι σλάβοι των σκοπίων, μην μας μπερδεύει ο Πανάρας πάσης Ελλάδος που λέει άλλα αν΄άλλων στο θέμα αυτό, γεγονός είναι ότι με την στήριξη των ΑΝΕΛούκων πήγαν οι Τσίπρας και Κοτζιάς στις Πρέσπες και δώσανε αυτήν την άκρως για όλους τους Έλληνες ντροπιαστική φιέστα. Αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Μια παγκόσμια πρωτοτυπία, μια παγκόσμια απάτη αναγνωρίζεται από την δήθεν Ελληνική κυβέρνηση σαν ΜΗ απάτη και χωρίς να ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε καν τα κόμματα της βουλής, πολύ περισσότερο τον Ελληνικό λαό αποφάσισε να συνάψει μια απίστευτα προδοτική συμφωνία για τους λόγους που παρα πολλοί αναλυτές με βάση την ίδια την συμφωνία, βήμα-βήμα εξήγησαν γιατί αυτό είναι καταστρεπτικό για την κρατική-γεωγραφική-γεωπολιτική μας θέση και υπόσταση.
Με…φαντασία θα μπορούσε κάποιος να πει, τι περίμενες από ένα πολιτικό σύστημα απατεώνων να κάνει, να μην στηρίξει αυτήν την παγκοσμίως εμβέλειας απάτη;

Επίσης είναι απάτη όχι μόνο για την κλοπή άλλης ταυτότητας και κρατικής-γλωσσικής ονομασίας, αλλά και γιατί αυτό το κρατικό μόρφωμα δημιουργήθηκε χωρίς πολέμους-εξεγέρσεις - επανάσταση και συνθήκες και διεθνείς συμβάσεις, είναι ένα κράτος υβρίδιο που από το 1991-92 δεν έπρεπε καν να αναγνωριστεί από μέρους μας σαν κρατική υπόσταση-οντότητα.

Ειδικά για όλα τα...ευαισθητούλια και φιλοσκοπιανά υποκείμενα που μας  ζάλισαν να μας λένε: Μα, τόσες γενιές σκοπιανών μεγάλωσαν σαν ...μακεδόνες πως θα τους αλλάξεις αυτούς;
Η δικιά μου απάντηση είναι όπως επί δικτάτορα Τίτο από σέρβους-Βαραδαρίους κλπ τους έκαναν να πιστέψουν ότι είναι μακεδόνια, γιατί να μην μπορούν να αλλάξουν και σήμερα;

Τα παραδείγματα χωρών που άλλαξαν ονόματα:

Αναλυτικά τα δέκα κράτη που έχουν αλλάξει τα ονόματά τους:

1. Η Περσία μετονομάστηκε σε Ιράν

2. Η Καμπούτσια σε Καμπότζη

3. Η Αβισσινία σε Αιθιοπία

4. Η Μπουσουανάνταλ σε Μποτσουάνα

5. Το Ζαϊρ σε Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

6. Η Άνω Βόλτα σε Μπουρκίνα Φάσο

7. Το Βασίλειο της Δαχομέης σε Μπενίν

8. Η Κεϋλάνη σε Λαϊκή Δημοκρατία της Σρι Λάνκα

9. Η Τρανσιορδανία σε Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας ή απλά Ιορδανία

10. Η Βιρμανία ή Μπούρμα σε Μιανμάρ


ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Σκοπιανό: Επτά λόγοι που η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι άκυρη!

Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.