-->

Header Ads

Όποιος θέλει να μάθει να βρίζει...πολιτισμένα, όποιος θέλει να δει ...πολιτικό λόγο ας διαβάσει

ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ, ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΛΑΝΑ… Διαβάστε και φρίξτε.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο κ. Πολάκης, αυτός ο Κρητίκαρος, στο δημοψήφισμα είχε κάνει ένα tweet που έλεγε «το ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και το ΝΑΙ είναι για τις κότες»· μετά όταν ο Τσίπρας το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ ο κ. Κρητίκαρος και λεβέντης έκανε την κότα για την καρέκλα στο υπουργείο Υγείας… Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις, δηλαδή. Αυτά έλεγε και ο Κρητίκαρος από λεβέντης αποδείχθηκε κότα λειράτη… για την καρέκλα».

Παύλος Πολάκης: «κοίτα με βαθιά μέσα στα μάτια, αρχιτσατσόνι… κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σας όπου βρίζατε τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες. Έχεις βρίσει ρε αρχιδόφατσα, ρε γλιτσοπαπάρα τη ΝΔ χειρότερα από ότι εμείς. Και μαζί με τους άλλους ομόσταβλούς σου, ρε αρχιδόμπαλα, πήγατε με μετεγγραφή στη ΝΔ, ρε ζωάδι, όταν τα βρήκατε με τους Γερμανούς.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Βδέω (κλάνω) στην μάπα σου, γυναικοπίπη (μπανιστιρτζή) σκατόβλαχε, που θα με πεις εμένα προδότη».

Παύλος Πολάκης: «Εμείς δεν γλύψαμε ρε αρχιδομαλακοκέφαλε, εκεί που φτύναμε για να γίνουμε υπουργοί και να γίνουμε το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε. Και επειδή με ρώτησε η κωλομπουρμπουλήθρα, εάν κοιμόμαστε ήσυχοι, εσύ κοιμάσαι ήσυχος, ρε βλαμάδι, το βράδυ. όταν απέλυσες 2.500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια υγεία».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τολμάς και ομιλείς κύντερε (κοπρίτη), ποιος, εσύ ο λέχριος (λεχρίτης), ο εδροστρόφος, που θα μου κουνείς τον δακτύλιον, έξω κίναιδε εκ της οικίας τούτης».

Παύλος Πολάκης: «Και εσύ έχεις το θράσος, ελεεινό ξερατό της χελώνας και κουνείς το δάχτυλό σου και εσύ κοιμάσαι το βράδυ, όταν πετσόκοψες την δαπάνη στην δημόσια υγεία; Και πως τολμάς, ρε μαλακίδιο, και κουνάς το δάχτυλο, αλλά θα μου κλάσεις βερύκοκα, εσύ κοπριά του κάμπου, όταν έκανες όλα αυτά, δεν είδες τους 25 νοματέους όλους και όλους να σου χτίζουν την πόρτα του γραφείου σου, αλλά δεν σου την έχτισαν, γιατί εσύ μυγοσκατοπορδόχεσμα και οι δικοί σου τους είχες μέσα στο παιχνίδι με ρουσφέτια και διορισμούς. Αυτοί που κάνουν τις φασαρίες δεν είναι 25 νοματέοι μαζί με τις καμήλες και τα μουλάρια».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα φέρεις εδώ στη Βουλή ρε ακροβάτη, τα ραβασάκια που λες τώρα. Τα δικά μου και της γυναίκας μου που λες. Αυτό το υποκείμενο! Λάβε έναν αυνανιστήν. Ή θα φέρει τώρα τα ραβασάκια, που λέει ή είναι ψεύτης. Αυτό δεν θα περάσει έτσι θα σου κάνω μήνυση. Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου. Για την τιμή και την υπόληψή μου δεν θα πει κανείς τίποτα. Αυτός ο τύπος νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να λέει ό,τι θέλει. Και όχι όπως έκανες όταν ήρθε εδώ ο φάκελος της μήνυσης να ζητήσεις να μην αρθεί η ασυλία σου που σε προστάτευσε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό είσαι κότα λειράτη. Κοίταξέ με καλά, ρε απόψυγμα στα μάτια. Εσύ εστί για τον πέο, ρε γαϊδούρι, ύπαγε γαμηθήναι, δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση! Δεν θα την γλιτώσεις έτσι εύκολα, θα λάβεις τους όρχεις ημών…».

Αιδώς Αργείοι, Αιδώς…

facebook
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.