-->

Header Ads

Δώστε το Αιγαίο και καθαρίσατε...

Δεν έχει τελειωμό ο εξευτελισμός της κυβέρνησης. Ο εθνομηδενισμός τους έχει κάνει τους Τούρκους να μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε μπανανία.

Σου λέει, αφού είναι τόσο προδότες οι κυβερνήτες της Ελλάδας και ξεπουλάνε τα εδάφη τους για να παραμείνουν στην εξουσία, ευκαιρία να αρπάξουμε όσα νομίζουμε ότι μας ανήκουν.

Πολώνουμε το κλίμα διασύροντάς τους με τις υποσχέσεις που μας έδωσαν για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών αφήνοντας του Έλληνες στρατιωτικούς να σαπίζουν στη φυλακή, και κλιμακωτά επιχειρούμε να πραγματώσουμε τις επεκτατικές μας ονειρώξεις. Ήτοι, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, εδραίωση από θέση ισχύος στην Κύπρο και προσάρτηση της Θράκης.

Και... δόξα τον Αλλάχ βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα τους βοηθήσουν να τις υλοποιήσουν.

Εξάλλου, το έχει πει κι ο ίδιος ο Κοτζιάς. Λύνουμε πρώτα τις εκκρεμότητες με Σκόπια και Αλβανία κι έπειτα επικεντρωνόμαστε στα ελληνοτουρκικά.

Που να ξέραμε ότι όταν έλεγε λύση εννοούσε ξεπούλημα. Ζήλεψε φαίνεται τη δόξα του Αλέξη που έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ και είπε να κλέψει ολίγη.

Διότι αν κρίνουμε από την μειοδοσία που έδειξαν στο Σκοπιανό κι αυτή που έρχεται για το Αλβανικό, φαντάζεστε τι μας επιφυλάσσουν για το Τουρκικό.

Αλλά μην ανησυχείτε, ο Αλέξης και ο Νίκος έχουν σύμμαχο τον μπαρμπα - Σαμ και θα μας προστατεύσει. Απλώς θα χάσουμε λίγα εδάφη ακόμη.

Μην γελιέστε, η εμπλοκή με τους Τούρκους είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Θα είναι ωστόσο περιορισμένου χρόνου και έντασης, καθώς οι... σύμμαχοι δεν θέλουν να διακυβευθούν τα συμφέροντά τους στην περιοχή. Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων δηλαδή.

Έτσι, μετά από το... ντου του Σουλτάνου, θα εμφανιστούν... σαν από μηχανής θεοί, θα μας καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ως διά μαγείας θα γίνουμε φίλοι με τους Τούρκους, όπως γίναμε με τους Σκοπιανούς και τους Αλβανούς.

Θα παραδώσουμε βέβαια κομμάτι του Αιγαίου, μπορεί και της Θράκης, αλλά τι να φτουρήσει η εθνική κυριαρχία και η περηφάνια μπροστά στο χρήμα. Γιατί έτσι θα σερβιριστεί η ήττα, με την επίφαση της οικονομικής ευμάρειας που θα αποφέρει η συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

Και οι... αγέρωχοι σανοφάγοι θα πειστούν εν τοις πράγμασι ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην εποχή που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Αέρα αδέρφια, βαστάτε, η Μύκονος, οι Cayenne και τα σιλικονάτα στήθη… ξανάρχονται για να καλυτερεύσουν τις ζωές σας.

Ο νέος εκμαυλισμός των Ελλήνων βρίσκεται προ των πυλών.

Όσον αφορά την Κύπρο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η ηγεσία της διακατέχεται από... ανάλογο πατριωτισμό με της δικής μας, συνεπώς δεν προβλέπεται να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση. Θα πάνε με το ρεύμα...

Τώρα αν ορισμένοι μας πουν συνωμοσιολόγους, δεν πειράζει, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Παρατηρήστε πως θα γείρει προς την Δύση ο Σουλτάνος αδειάζοντας τους Ρώσους για μια ακόμα φορά, κλιμακώνοντας παράλληλα τα επεκτατικά σχέδιά του.

Εδώ είμαστε και θα το δείτε...

antinews
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.