-->

Header Ads

Ραχήλ Μακρή σε Καμμένο: Διαπράξατε συνειδητή εθνική μειοδοσία κατά των Ελλήνων.


Τα επιχειρήματά σου για δημοψηφίσματα και κυρώσεις από την Βουλή, αποτελούν μια κοροϊδία στον ελληνικό λαό, που πρέπει να αγωνιστεί για να φύγετε άμεσα πριν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ


Ραχήλ Μακρή σε Καμμένο: «Χαρίσατε «μακεδονική» ταυτότητα σε τεχνητό έθνος – κράτος. Διαπράξατε συνειδητή εθνική μειοδοσία κατά των Ελλήνων. Τα επιχειρήματά σου για δημοψηφίσματα και κυρώσεις από την Βουλή, αποτελούν μια κοροϊδία στον ελληνικό λαό, που πρέπει να αγωνιστεί για να φύγετε άμεσα πριν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ»

17 Ιουνίου 2018, η ημέρα που υπογράψατε εχθροπραξία, καθοδηγούμενη με δόλο, απάτη και πραξικοπηματική λογική, που καταφέρνει για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία καίριο πλήγμα στον σκληρό πυρήνα της εθνικής υπόστασης και κυριαρχίας, τόσο της μεταπολεμικής ελλαδικής επικράτειας, όσο και του Ελληνισμού ως παγκόσμιας κοινότητας ανθρωποκεντρικών αξιών και νοήματος ζωής.

Η ημέρα που υπογράψατε συμφωνία που αποτελεί κάτι χειρότερο από μια σοβαρή Εθνική Μειοδοσία, από εκείνες στις οποίες μας έχουν συνηθίσει όλες (χωρίς εξαίρεση) οι μετεμφυλιακές ελληνικές κυβερνήσεις.

Η ημέρα που υπογράψατε συνειδητή εχθρική πράξη κατά των Ελλήνων, από την ίδια τους την πολιτική ηγεσία.

Η ημέρα που διαπράξατε εθνική αυτοχειρία σε καιρό ειρήνης που δεν έχει προβλεφθεί και στιγματιστεί από το Διεθνές Δίκαιο, ενώ μπορούμε να επισημάνουμε κάποια σημεία πολλαπλής απάτης στο κείμενό της, για να μπορείτε να επικαλείστε εσείς δημοψηφίσματα και κυρώσεις Βουλής την ώρα που δεν έχουν σημασία, αφού οι βασικές διατάξεις παράδοσης μακεδονικής ταυτότητας, εθνικότητας και γλώσσας (άρθρα 1.3 και 1.4) είναι αμετάκλητες σύμφωνα με το ακροτελεύτιο Άρθρο 20.9 της Συμφωνίας.

Τα επιχειρήματα σου είναι μια ακόμα κοροϊδία στον ελληνικό λαό χειρότερη από τη Δημιουργική Ασάφεια 20.02.2015 του Βαρουφάκη που χαντάκωσε τη χώρα.

Με την συμφωνία που υπέγραψες χαρίσατε, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, «μακεδονική» ταυτότητα σε ένα τεχνητό έθνος – κράτος που δεν έχει την παραμικρή ιστορική, γεωγραφική, πολιτιστική ή γλωσσική σχέση με την ελληνική Μακεδονία του απώτερου και του πρόσφατου παρελθόντος.

Νομιμοποιήσατε, εκτός από τον σφετερισμό ενός πανάρχαιου και ενδόξου ελληνικού ονόματος, την ιδιοποίηση μιας ψευδεπίγραφης, διαστρεβλωμένης και παραπλανητικής «εθνικής παράδοσης», η οποία λαμβάνοντας κρατική υπόσταση, καταδικάζει σε αφανισμό την αληθινή συμβολή του Μακεδονικού χώρου στον οικουμενικό ελληνισμό.

Το αίτημα «απόρριψης» της με δημοψήφισμα ή ψηφοφορία στη Βουλή, που αναμασάτε μαζί με βαθιά νυχτωμένους, αποτελεί μια ακόμα απάτη σε βάρος του λαού που πρέπει να αγωνιστεί για να φύγετε άμεσα, πριν αυτή οδηγήσει σε έναρξη διαδικασιών ένταξης της στο ΝΑΤΟ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ /03 Ιουλίου 2018

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.