-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Alberto Bagnai: Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη Αγέλης Λύκων που επέβαλαν σκληρές λιτότητες επέφεραν και πάλι μαζικό θάνατο στην Ελλάδα


Ο Αλμπέρο Μπανιάι καυτηριάζει την υποκριτική «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» προς την πυρόπληκτη Ελλάδα. Οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας έφεραν θάνατο: Την άνοιξη του 2018 επιβλήθηκαν περικοπές 34.000.000 ευρώ στην πολιτική και αντι-πυρική προστασία της χώρας, τόσο σε πυροσβέστες όσο και σε υλικο-τεχνική υποδομή: λιγότεροι πυροσβέστες, πιο εποχικοί, λιγότερα υλικά και ανύπαρκτα μέσα. Αυτός ήταν ο επιβεβλημένος ευρωπαϊκός μνημονιακός στόχος, με κυριολεκτικά θανατηφόρες συνέπειες για τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2018.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Στο τέλος του βίντεο εκ παραδρομής γράφτηκερ "φορολογικοί πολλαπλασιαστές" (του ΔΝΤ) ενώ το σωστό είναι "δημοσιονομικοί πολλαπλασιαστές".Source-video (with thanks): https://youtu.be/9EavAS1grHU


Η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων στην Ελλάδα...Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Gianni Pittella, διάδοχος του Martin Schulz στην ηγεσία των...
Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών, αφού έφερε τον πρωθυπουργό μας στις στοργικές αγκάλες και φτερούγες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, υποκριτικά ζήτησε στην Ιταλική Γερουσία αλληλεγγύη για την Ελλάδα.

Βέβαια ο Pittella απευθύνθηκε λίγο καθυστερημένα στην Ιταλική Γερουσία, γιατί η "ακροδεξιά, ρατσιστική, ομόφοβη, ξενόφοβη, υποκινούμενη και χρηματοδοτούμενη από τον Πούτιν, σύμφωνα με τον κύριο Σόρος" κυβέρνηση της Ιταλίας, παρότι η Ελλάδα στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης [το επαναλαμβάνουμε για να εμπεδωθεί από τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές" πως η παράνομη μετανάστευση είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα -ίσως γι' αυτό τους φυλακίζουν μέχρι να διαλέξουν τι χρειάζονται σε στρατόπεδα- για τα αστικά ευρωπαϊκά δίκαια, ενώ η λαθρομετανάστευση απλή παράβαση] προσχώρησε στο μέτωπο της κυρίας Μέρκελ, ήδη ο πρωθυπουργός καθηγητής Giuseppe Conte κι ο υπουργός περιβαλλοντικής προστασίας Sergio Costa είχαν ήδη στείλει στην πατρίδα μας δύο canadair. και ήταν ανημέρωτος πως ήδη συμμετείχαν στις κατασβέσεις στην Ελλάδα.

Εκ μέρους της κυβερνητικής "ακροδεξιάς, ρατσιστικής" κι όλα τα κοσμητικά επίθετα κυβερνητικής πλειοψηφίας -που πρώτος ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης χρησιμοποίησε διαχωρίζοντας τη θέση της "αριστεράς" του από τη "δεξιά" ιταλική κυβέρνηση-, μίλησε για το θέμα "Ελλάδα" ο κομμουνιστής Γερουσιαστής Alberto Bagnai, που είναι Γερουσιαστής της "νεοφασιστικής, ομόφοβης, ακροδεξιάς, ρατσιστικής" Λέγκας.
Αξίζει να σημειώσουμε την ομιλία του κορυφαίου και παγκοσμίου φήμης οικονομολόγου, του αμετανόητου Κομμουνιστή Καθηγητή, Γερουσιαστή της Λέγκας Alberto Bagnai:Σε μετάφραση δική μας:
«Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη θλίψη κι απογοήτευση που αισθάνθηκα χθες όταν στην αρχή της συνεδρίασης άκουσα την ομιλία του συνάδελφου Pittella για τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ελλάδα.

Μια θλίψη κι απογοήτευση που ήταν απαγορευτική να απαντήσω αμέσως, αλλά ίσως αυτό είναι καλό -μετά από 24 ώρες- βλέποντας πως αυτό που είναι προφανές επιβεβαιώθηκε από τον τύπο κι ειδικότερα σε μία από τις εγκυρότερες ιταλικές εφημερίδες, την "Corriere della Sera", από έναν δημοσιογράφο από τους πιο απελευθερωμένους από εκείνο το ψυχό-αδίκημα της μη ταύτισης με την αδιαφιλονίκητη μοναδική σκέψη, τον Federico Fubini.

Δείτε, αυτό που συνέβη στην Ελλάδα έχει πολλές αιτίες, αλλά είναι αδύνατον να μην αναφερθεί μία που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών λιτότητας που διέλυσαν, μεταξύ άλλων και το σύστημα πολιτικής προστασίας αυτής της χώρας.
Τα στοιχεία μας τα προσφέρει σήμερα η "Corriere della Sera". Περικοπή 34 εκατομμυρίων ευρώ, στην οργάνωση των πυροσβεστών που από 12.000 κατήλθαν στους 8.000 και λέγεται πως για το παραμένον προσωπικό, το 79% έχει κακή φυσική κατάσταση, γιατί αναγκάζεται να προσφεύγει σε μια κακή διατροφή και φυσικά δεν έχουν τη δυνατότητα μιας επιλεκτικής διατροφής πρωτεϊνών και δεν έχουν έτσι αποδοτική φυσική κατάσταση.
Τώρα, αυτό ποιου πράγματος είναι αποτέλεσμα;
Είναι αποτέλεσμα εκείνων των προγραμμάτων λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα. [χειροκρότημα]

Μου προκαλεί ευχαρίστηση που τώρα ο συνάδελφος Pittella ζητεί την αλληλεγγύη της Ευρώπης για την Ελλάδα. Αλλά όταν το 2012 δημοσιοποιήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το επιβληθέν μνημόνιο στην Ελλάδα, όπου με ψεύτικα στοιχεία -στην κυριολεξία ψεύτικα- χρησιμοποιώντας αξίες πλήρως χρεοκοπημένων πολλαπλασιαστών, που ήταν ίσες με το ένα τρίτο [πρόεδρος... ολοκληρώστε κύριε Γερουσιαστή]... Ίσες με το ένα τρίτο εκείνων που πρόσφερε η επιστημονική ανάγνωση, τότε ο συνάδελφος Pittella ήταν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Αυτός ήταν εκεί! Η "υπέροχη αλληλεγγύη" της σοσιαλιστικής ευρωπαϊκής οικογένειας δεν έκανε τίποτα!
Είναι η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων, όπου ο αδύναμος κατασπαράζεται! [χειροκρότημα]»


O Matteo Salvini στις εκλογές του Μάρτη συνεργάστηκε με κορυφαίους διανοούμενους και πανεπιστημιακούς της κομμουνιστικής αριστεράς, όπως ο Alberto Bagnai, σήμερα Γερουσιαστής της Λέγκας και ο κορυφαίος Ευρωπαίος οικονομολόγος εναντίον του ευρώ. Η συμφωνία ήταν: Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ...

Σήμερα ο κομμουνιστής οικονομολόγος Alberto Bagnai είναι ανεξάρτητος Γερουσιαστής με το κόμμα της Λέγκας του "ακροδεξιού" Salvini, αλλά με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΙ Marco Rizzo έδιναν μαζί τους αγώνες εναντίον του ευρώ και της γερμανικής Ευρώπης.

Αυτοί οι αγώνες συνεχίζονται ενωτικά μιας και ο Alberto Bagnai, όπως κι άλλοι αριστεροί που εκλέχθηκαν με τη Λέγκα του Salvini, βάσισαν τη συνεργασία τους σε ένα και μοναδικό θέμα: Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του μη εκλεγμένου διευθυντηρίου των "Επιτρόπων", της ιδιωτικής εταιρίας με την ονομασία "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα" που ανατέθηκε η έγχρωμη εκτύπωση χαρτιού και στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης για να επέλθει ανταγωνισμός, αυτά τα τυπωμένα χαρτιά δανείζει με τόκο η ΕΚΤ σε τράπεζες χωρών κι αυτές με τη σειρά τους στα κράτη.

press-gr
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.