-->

Header Ads

Αν χρειαστεί, κλείστε τα σύνορα

Η Τουρκία δεν χάνει ευκαιρία να μη δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Είτε πρόκειται για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις είτε για το Κυπριακό ή για το Κουρδικό ή ζητήματα μειονοτήτων εντός τούτου του κατασκευασμένου και αδίστακτου κρατικού μορφώματος, αυτό που εκπέμπεται σταθερά από την κατεύθυνση της Αγκυρας είναι η βία.

Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από άλλη γλώσσα. Ακόμη και αν μερικοί ελληνόφωνοι θέλουν να τους παρουσιάσουν ως... Ευρωπαίους, πολιτισμένους, μη έχοντες καμία σχέση με το νομαδικό, κατακτητικό και ληστρικό παρελθόν τους, εκείνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το διατρανώσουν. Ο μόνος θεσμός που αναγνωρίζουν είναι η δύναμη.

Ολα τα υπόλοιπα τα θεωρούν αξιοθρήνητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των προαναφερθέντων είναι αυτό που ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχετικά με την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών στη χώρα του: «Αυτό που έκανε η Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Έχουμε μία συμφωνία επανεισδοχής με την Ε.Ε. και μία με την Ελλάδα. Παγώνουμε αυτή με την Ελλάδα».

Ο υπάλληλος του «σουλτάνου» Ερντογάν ουσιαστικά απειλεί, σαν καθαρόαιμος ασιάτης απόγονος του Ερτογρούλ, ότι θα πλημμυρίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες επειδή έχουμε κράτος δικαίου που δεν «πακετάρισε» τους Τούρκους στρατιωτικούς (οι οποίοι ζήτησαν άσυλο εδώ) για να τους στείλει πίσω στον θάνατο. Μπορούν, φυσικά, να υπάρξουν πολλά αντίμετρα για ό,τι... υπόσχεται ο Τσαβούσογλου. Πρώτα και κύρια το μήνυμα πρέπει να είναι πολιτικό και να απευθύνεται στους επίδοξους εποίκους. Οφείλει το ελληνικό κράτος να διατρανώσει ότι δεν επιθυμεί ούτε έναν λαθρομετανάστη και ότι η παράνομη είσοδος όχι μόνο δεν εξασφαλίζει πολιτογράφηση, αλλά τιμωρείται από τον νόμο.

Τέλος, το σημαντικότερο: αν χρειαστεί και στην περίπτωση που εγείρεται μείζονα απειλή για την εθνική ασφάλεια, να κλείσουν τα ανατολικά σύνορά μας - με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να συμφιλιωθούν οι πολίτες με την ιδέα ότι το κράτος, ο λαός και το έθνος μας γίνονται παίγνια στα χέρια των Τούρκων. Οι πολιτικοί που αδρανούν σε τέτοιες στιγμές και περιστάσεις είναι σύμμαχοι των εχθρών μας.

Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Από το Blogger.