-->

Header Ads

Οι λουφαγμένοι και οι απελπισμένοι στην αναμονή;;

Είναι αρκετοί που λούφαξαν μετά τις εκλογές του 2015 και την άνοδο στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, κάποιους του γνωρίζω προσωπικά. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι βολεμένοι κυρίως σε δημόσια θέση, κάποιοι άλλοι, ίσως οι περισσότεροι λούφαξαν, είτε γιατί απογοητεύτηκαν από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛάνους, αυτοί είχαν πιστέψει στα ψέματα τους ή αν θέλετε στις αυταπάτες τους, είτε γιατί φοβήθηκαν από τις έντονες επιθέσεις όλου του πολιτικού πλέον συστήματος σε συμμαχία με τα ΜΜΕ.

Κάποιοι άλλοι που προέρχονται από τους άνεργους ή τον μικρομεσαίο επιχειρηματικό κόσμο μάλλον βυθίστηκαν σε μια σχεδόν απελπιστική κατάσταση γεμάτοι θυμό και περιμένουν τους παρακινητές είτε να ορμήξουν, είτε να δώσουν την ψήφο τους αν πάνε να ψηφίσουν ή ακόμα και να πέσουν ακόμα περισσότερο στην αδράνεια ( αυτό θα ήταν η χειρότερη εξέλιξη όχι μόνο για αυτούς, αλλά και για όλη την Ελληνική κοινωνία)

Είμαι σίγουρος, ειδικά οι βολεμένοι σε κάποια δημόσια θέση, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει την κυβέρνηση θα τους ξαναδούμε στο…κλαρί να βγαίνουν σαν δήθεν επαναστάτες και αντιδρούντες σε επόμενους ανάλγητους. Τώρα αισθάνονται σίγουροι στην θέση τους, όταν και αν αισθανθούν ότι μπορεί να απειληθεί η δικιά τους θέση, μερικοί από αυτούς μπορεί να ξαναβγούν στους δρόμους μαζί με τους άνεργους κλπ .

Δυστυχώς οι αντικατοχικές δυνάμεις είναι σε πολλά κομμάτια και δεν δείχνουν να τραβάν τουλάχιστον δημοσκοπικά , μάλλον και εκλογικά, αυτό κάνει τον κόσμο να μένει στην απελπισία του μαζεμένος, πελαγωμένος και φοβισμένος, δεχόμενος συνεχείς επιθέσεις από όλο το σύστημα, κυρίως πολιτικό, ΜΜΕ.

Τα πολιτικά εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛούκων είναι πολλά, το κυριότερο είναι ότι σκότωσαν την ελπίδα, όπως πολλοί έχουν πει.

Οι μνημονιακές κινήσεις των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛούδων από την πρώτη μέρα της ανάληψης της κυβερνητικής εξουσίας, και η κατοχική κατεύθυνση τους που γινόταν από τις πρώτες βδομάδες όλο και πιο φανερή κινούμενη στο κατοχικό πνεύμα των μνημονίων κατέστρεψαν την Ελλάδα ακόμα περισσότερο έχοντας βέβαια συμμάχους και όλους τους προηγούμενους .
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι αυτοί που κατάφεραν  να περάσουν σε αρκετά μεγάλο μέρος των πολιτών ότι αυτό πλέον είναι μια αναπόφευκτη κανονικότητα.

Ελπίζω να ξαναφυπνιστούμε οι περισσότεροι από μας…
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.