-->

Header Ads

Με τρομοκρατία απαντούν οι αντιεξουσιαστές - εξουσιαστές στους κατοίκους του Π. Άρεως


Το αληθινό τους πρόσωπο έδειξαν επιτέλους οι διάφοροι κοινωνικά ευαίσθητοι αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αλλοδαπών των προσφύγων και των κατατρεγμένων με την ανάρτηση προκλητικότατων αφισών εναντίον Ελλήνων πολιτών αλλά και της Ελληνικής Πολιτείας, η οποία κατά τα άλλα τους παρέχει υπηρεσίες που αποδέχονται και ορισμένες φορές τις αποζητούσαν όπως στην εξόρμηση τους στην Αμάρυνθο.

Πιο συγκεκριμένα με μια αφίσα απίστευτου μίσους και απειλών για την οποία θα έπρεπε να παρέμβει ο Εισαγγελέας τα άτομα του «Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΑΣΟΕΕ» απειλούν τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως και τους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) χαρακτηρίζοντας τους «μίζερους μικροαστούς» που θέλουν να κάνουν το Πεδίο του Άρεως «ασφαλή και φιλόξενο χώρο για όλους».

Μάλιστα προχωρούν ένα βήμα παραπέρα απειλώντας τους κατοίκους και τους φοιτητές με εκφράσεις όπως «θα περνάνε από το Πεδίον του Άρεως μόνο τρέχοντας».

Τα μέλη του «Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΑΣΟΕΕ» σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφέρουν επίσης ότι «νιώθουμε απέχθεια για κάθε εθελοντική διοργάνωση, ειδικότερα όταν απαρτίζεται από μίζερους μικροαστούς και ανθρωπιστές» και σημειώνουν στην αφίσα / μανιφέστο τους με την απειλή: «Τέτοια σκουπίδια (σ.σ. οι ενεργοί κάτοικοι και οι φοιτητές του ΟΠΑ) θα περνάνε από το Πεδίον του Άρεως μόνο τρέχοντας»!

Οι απειλές εκτοξεύονται με αφορμή τον αγώνα δρόμου «OΠΑ Run» που διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαΐου το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και έχει κινητοποιήσει δεκάδες εθελοντές φοιτητές, αλλά και κατοίκους του Πεδίου του Άρεως που θέλουν να δουν τον μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας να αποκτά ξανά ζωή μετά από χρόνια απαξίωσης και ερήμωσης.


Είναι γνωστό στην Πολιτεία ότι εδώ και χρόνια στα υπόγεια του ΟΠΑ πραγματοποιούνται έκνομες πράξεις από τις οποίες επωφελούνται άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια νέα περιοχή παρανομίας όπως τα Εξάρχεια δημιουργώντας ένα δίπολο αστάθειας στο κέντρο της πόλης.

Ουσιαστικά όλη αυτή η εκστρατεία τρομοκρατίας των πολιτών της περιοχής του Πεδίου του Άρεως θυμίζει την Νέα Υόρκη του 19ου αιώνα, όταν οι συμμορίες διοικούσαν με την βία, τις επιθέσεις, την τρομοκρατία ολόκληρες γειτονιές.

Μέχρι σήμερα η Πολιτεία είχε επιλέξει να μην παρεμβαίνει στην περιοχή αφήνοντας τους φοιτητές, τους Ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του Πανεπιστημίου στο έλεος των διαθέσεων των καταληψιών.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν περιστατικά καταστροφών δημόσιας περιουσίας, κλοπών, επιθέσεων, προπηλακισμών των φοιτητών, των Ακαδημαϊκών και του προσωπικού του ΟΠΑ από καταληψίες και των φιλοξενουμένων τους η Πολιτεία έχει επιλέξει να μην προστατεύσεις τους ανθρώπους αυτούς και την δημόσια περιουσία.

Τώρα όμως οι απειλές και η τρομοκρατία Σταλινικού στυλ επεκτείνεται και σε μια τεράστια περιοχή γύρω από το Πανεπιστήμιο υπονομεύοντας την ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση η Πολιτεία έχει δύο επιλογές, είτε να εφαρμόσει το νόμο και να συλλάβει τα άτομα που παρανομών, είτε να παραμείνει θεατής σε μια κατάσταση που μοιάζει με την γέννηση νέων Εξαρχείων και να αποδεχτεί ότι η οικονομική και κοινωνική ζωή της Αθήνας επί του κυρίου οδικού άξονα της Πατησίων θα ελέγχεται από μια ομάδα ανθρώπων που από αντιεξουσιαστές θα είναι οι εξουσιαστές της ζωής δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που θα χρησιμοποιούν ως όργανο επιβολής της εξουσίας τους σε αυτούς τον τρόμο, τις απειλές και την βία.

Defence-Point
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.