-->

Header Ads

Τόσκατόσκατόσκατό...

Του Κώστα Μαντατοφόρου

"..επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα, δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους..",

..είπε ο βουλευτής.
Όχι δεν τό 'πε το καθυστερημένο του χωριού, ούτε ο γραφικός ξερόλας του καφενείου.
Το είπε έλληνας
βουλευτής.
Έχουν μαζευτεί 300 πολιτικοί απατεώνες (και μερικοί του ποινικού δικαίου), 300 τίποτα,
..και κάνουν κουμάντο στον τόπο.

Ο πιθηκάνθρωπος ΠροΠο ("προστασία" πολίτη) συνεχίζει το βιολί του μετά τα καθημερινά πλέον κρούσματα βαριάς εγκληματικότητας: "δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο".
Ο βουτυρομπεμπές της Εθνικής Άμυνας δηλώνει πως οι δύο -μάλλον απαχθέντες- στρατιωτικοί μπορεί να κάνουν και 15 χρόνια να γυρίσουν στην πατρίδα.

Ένα μυαλό με λιγότερο λίπος θα καταλάβαινε εύκολα πως ακόμη κι αν το πιστεύεις κάτι τέτοιο δεν το λες. Ούτε λόγω θέσης, αλλά και για να προστατέψεις την προσωπική σου αξιοπρέπεια, αφού μία (1, ΜΙΑ) μόνο βδομάδα πριν, εκτιμούσες πως πριν το Πάσχα θα έχουν επιστρέψει.

Με τσαλακωμένη την ελάχιστη ηθική του ο υπεύθυνος των Οικονομικών παραδέχεται πως κάποιες εκατοντάδες φορολογούμενοι χρωστούν κάποιες δεκάδες δις στο δημόσιο,
..χαίρεται όμως που εισπράττει εκβιαστικά από δυό εκατομμύρια φορολογούμενους που χρωστούν από 500 μέχρι δύο και τρείς χιλιάδες ευρώ έκαστος.

Το "μεγάλο (και φυρό) κεφάλι" της κυβέρνησης εγκαινιάζει στην συμπρωτεύουσα σταθμούς ενός μετρό που ακόμη δεν υπάρχει,
..προστάζοντας μάλιστα να παραμείνουν ανοιχτοί για να τους θαυμάζει το πόπολο (τί να θαυμάζει; σταθμούς δίχως τρένα; μυαλά γεμάτα σκ@τά; απατεωνιά χωρίς τέλος;), και να πολυχρονάει τον προδότη ιδεών και λαού, τον με αισχρά ψέματα σφετεριστή της εξουσίας.

Την ίδια ώρα η ίδια αυτή η συμπρωτεύουσα έχει γίνει πρωτεύουσα της λειψυδρίας με 700.000 από το ένα εκατομμύριο κατοίκους γκαγκανιασμένους, βρωμερούς και τρισάθλιους από την "πρώτη φορά χωρίς νερά".

Την ίδια ώρα η πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδας, η ΑΑΔΕ (οι άλλοι είναι οι "μπροστινοί", τα τσουλάκια για το σφουγγάρισμα της κοινωνίας),
..με όπλο αντισυνταγματικό και παράνομο τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών,
..μηχανεύεται τρόπους αφαίμαξης του πολίτη.

Πότε με τον Κ.Ο.Κ., πότε με τον συντελεστή και τον ΕΝΦΙΑ, πότε με τα κατοικίδια, πότε με τα διόδια,
..τώρα και με τους θριαμβευτικά προαναγγελμένους πλειστηριασμούς υπέρ του δημοσίου,
..προετοιμάζει το σκηνικό της "καθαρής εξόδου" απ΄τα μνημόνια και την επιβολή του νέου 40χρονου μνημονίου που θα ονομάζεται "Επιτροπεία".

Αυτό είναι το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο τούτες τις λίγες άγιες μέρες πριν το ελληνικό Πάσχα. Το πασχαλινό αρνί θα σουβλιστεί και φέτος, τώρα, την Ανάσταση..
Τον υπόλοιπο χρόνο το ελληνικό "αρνί" σουβλίζεται οικειοθελώς και αδιαμαρτύρητα.

Καλό Πάσχα (θρησκευτικό),
..και καλή ανάσταση (ελληνική και λαϊκή)!..

Πηγή: mandatoforos
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Από το Blogger.