-->

Header Ads

Αναρχικοί και ομοφυλόφιλοι υπέστειλαν την Ελληνική σημαία, η ΕΛΑΣ… ψύχραιμη

Μπορεί τα ΜΜΕ να επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στην δικαστική απόφαση για την υπόθεση της προσβολής των ομοφυλοφίλων από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο όμως ουδεμία αναφορά έγινε για αυτά που προηγήθηκαν στο Αίγιο της εκδίκασης της υπόθεσης από ομάδες αναρχικών και ομοφυλοφίλων.

Πιο συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν από την εκδίκαση της γνωστής πλέον υπόθεσης υποκίνησης σε βία και προσβολής των ομοφυλοφίλων από τον 80χρονο Μητροπολίτη Αμβρόσιο 100 άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά και στην κοινότητα των LGBT, επισκέφτηκαν την πόλη του Αιγίου από άλλες περιοχές της χώρας με σκοπό να διαμαρτυρηθούν.

Κατά την διάρκεια της σύντομης σχετικά παραμονής τους στην πόλη τα άτομα αυτά κρέμασαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά του Μητροπολίτη Αμβροσίου, ενώ προπηλάκισαν και τον πρώην βουλευτή της Χ.Α. Μιχάλη Αρβανίτη κατά την είσοδό του στο κτίριο από την πόρτα του κυλικείου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και να προκληθούν φθορές στην πόρτα μιας και έσπασε το τζάμι.

Λίγο αργότερα, τα ίδια άτομα έφυγαν πεζή προς το κέντρο του Αιγίου, και αφού υπέστειλαν την Ελληνική σημαία από Ηρώον των Υψηλών Αλωνίων ανήρτησαν την πολύχρωμη σημαία των LGBT έξω από την εκκλησία της Φανερωμένης.

Όλα αυτά τα εξοργιστικά για το κάθε Έλληνα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των Αστυνομικών δυνάμεων που είχαν σταλεί στο σημείο, μια δύναμη η οποία απαθής παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, διακριτικά, χωρίς να ενδιαφερθεί να σταματήσει την υποστολή της Ελληνικής σημαίας και την ανάρτηση στην θέση της σημαίας των ομοφυλοφίλων.

Μετά από αυτή την επαίσχυντη και ντροπιαστική πράξη για αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για να μπορεί ο κάθε Έλληνας πολίτης να εκφράζεται ελεύθερα τα άτομα που προέβησαν σε αυτή την πράξη συνέχισαν την διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης του Αιγίου και αφού εξεφώνησαν βλάσφημα και υβριστικά συνθήματα όπως, “είμαστε αδελφές δεν κάνουμε σκοπιές είμαστε και τρανς δεν μπαίνουμε στα τανκς”, ξεχνώντας φυσικά ότι κάποιοι και σκοπιές έκαναν και στα τανκς μπήκαν ώστε αυτοί ελεύθερα να μπορούν σήμερα να τους ειρωνεύονται.

Σε μια Δημοκρατία ο καθένας μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί αρκεί να μην προσβάλλει και να θίγει τα συμφέροντα την αξιοπρέπεια και το ήθος του άλλου. Δυστυχώς για πολλούς από τους διαμαρτυρόμενους που επέλεξαν τον χουλογκανισμό ως τρόπο έκφρασης των δικαιωμάτων τους, όλα αυτά είναι ασήμαντα με αποτέλεσμα με πράξεις σαν και αυτές που έκαναν να χάνουν ακόμη και το όποιο δίκιο μπορεί να έχουν.

Defence-Point
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.