-->

Header Ads

Μας πήραν χαμπάρι και οι Αλβανοί

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ρόλο στα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των Αλβανικών και Σκοπιανών εφημερίδων έχει ένας ελληνικός κατασκευαστικός όμιλος με σκοτεινό παρελθόν, ύποπτο παρόν και αβέβαιο μέλλον.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον Άκτωρα, την εταιρεία που σάρωνε τα έργα στην Ελλάδα, την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Γ. Μπόμπολα εξελίχτηκε ταχύτατα σε βασικό πυλώνα του συστήματος της διαπλοκής και μονοπωλούσε τα δημόσια έργα εξαιτίας της δύναμης κρούσης που είχε στα Μέσα Ενημέρωσης και τις συναλλαγές της με κόμματα και κορυφαίους πολιτικούς που λειτουργούσαν στην κυριολεξία σαν υπάλληλοί της.

ΕΦΤΑΣΕ μάλιστα σε σημείο να στήσει καρτέλ στα δημόσια έργα, πολλαπλασιάζοντας το κόστος για το ελληνικό δημόσιο.

ΤΑ ΕΡΓΑ και οι ημέρες του Άκτωρα στην Ελλάδα είναι λίγο πολύ γνωστά και με καθυστέρηση δεκαετιών η Δικαιοσύνη έχει αρχίσει τη διερεύνηση των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται.

ΤΩΡΑ όπως αποκαλύπτουν οι εφημερίδες των Σκοπίων και της Αλβανίας έχει επεκτείνει τις παράνομες δραστηριότητές της στα Βαλκάνια.

ΜΟΝΟ που οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί αποδείχτηκαν περισσότεροι ξύπνιοι από εμάς και τους έβγαλαν αμέσως στη σέντρα.

ΚΑΛΕΣΑΝ τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τεκμηριωμένα στοιχεία αποκάλυψαν το πλιάτσικο που γίνονταν με τον Άκτωρα.

ΜΑΛΙΣΤΑ στην περίπτωση της κατασκευής ενός αυτοκινητόδρομου στα Σκόπια διαπιστώθηκε ότι εκτός από το όργιο υπερτιμολογήσεων είχε στηθεί και πλυντήριο για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που τίθεται είναι τι κάνουν οι Έλληνες δικαστές και ειδικά οι εισαγγελείς Διαφθοράς.

ΠΟΤΕ θα γίνει έρευνα για το πλιάτσικο με τα ολυμπιακά έργα που πληρώθηκαν σε τιμές πενταπλάσιες από το πραγματικό κόστος;

ΠΟΤΕ θα διερευνηθεί το σύστημα των θυγατρικών που έστησε ο Άκτωρας στην Αττική Οδό για να παρουσιάζει λιγότερα κέρδη η μητρική εταιρεία και να καθυστερεί η παράδοση του αυτοκινητόδρομου στο δημόσιο;

ΑΛΗΘΕΙΑ τι γίνεται με εκείνο το πρόστιμο της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το καρτέλ που είχε στήσει η εταιρεία του Μπόμπολα;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί μας έχουν βάλει τα γυαλιά και σε ζητήματα αντιμετώπισης της Διαφθοράς.
πηγή: kontranews
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.