-->

Header Ads

Τα καλά από τον Τσίπρα - Σε "ηλεκτρική καρέκλα" οι βολεμένοι... - Η εκδίκηση της Πατρίδας!

[tab]
[content title="Θέμα 1"]
Αν το καλοσκεφθείτε στον Τσίπρα οφείλουμε κάποια σημαντικά πράγματα


Ελένη Παπαδοπούλου

Αν το σκεφτείτε πάντως στον Τσίπρα οφείλουμε κάποια σημαντικά πράγματα:

1ον Χάρις σε αυτόν ο κόσμος κατάλαβε τί εστί αριστερά. Αν δεν ήταν ο Τσίπρας, ακόμη θα πίστευαν σε "ηθικά πλεονεκτήματα", σε άγιες αριστερές κυβερνήσεις και σε λεφτόδεντρα. Η συμβολή του για την αποδόμηση της αριστερής ηθικής ανωτερότητας είναι καθοριστική.

2ον Χάρις σε αυτόν μάθαμε πώς ξεπουλήθηκε τόσα χρόνια το όνομα Μακεδονία, καθότι με αφορμή τη δική του προδοτική στάση, καθήσαμε και το ψάξαμε. Με αποτέλεσμα να μάθουμε και όλα αυτά που έκανε γαργάρα η αγία οικογένεια Μητσοτάκη και λοιποί προδότες τόσα χρόνια.

3ον Χάρις σε αυτόν για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες ξύπνησε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, οι οποίοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ διαμαρτύρονται για ένα εθνικό θέμα και μιλάνε επιτέλους για πατρίδα και για έθνος χωρίς ενοχές.

4ον Χάρις σε αυτόν αποδομήθηκε εν μία νυκτί όλο το πολιτικό και το μιντιακό σύστημα, το οποίο ενωμένο σε απόλυτη διαπλοκή επιχείρησε να αναχαιτίσει και να διαβάλλει την αντίδραση του κόσμου.

Χάρη σε αυτόν επίσης την Κυριακή θα ζήσουμε μεγαλειώδεις στιγμές. Εκανε και μερικά καλά λοιπόν. Να τα λέμε και αυτά.[/content]
[content title="Θέμα 2."]
Η εκδίκηση της Πατρίδας

Τα μάθατε τα νέα συριζόπουλα; Eσείς που θα σκίζατε τα μνημόνια και θα τσακίζατε το παλιό για να φέρετε το νέο. Εσείς που θα δίνατε την χαμένη περηφάνια, που τους στέρησε ο υπηρέτης των δανειστών Σαμαράς όπως λέγατε, πίσω στους Έλληνες.

Σε περίπτωση που δεν τα μάθατε σας πληροφορούμε ότι πλέον είστε και με τη βούλα οι μηνομονιακότεροι των μνημονιακών.

Ποιος το περίμενε ότι οι... λυτρωτές της Ελλάδας θα γινόντουσαν τα πιο πιστά γιουσουφάκια των κορακιών.

Ποιος το περίμενε ότι ο... απελευθερωτής της πατρίδας, όπως μας τον παρουσίασαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τα αριστεροδεξιά δεκανίκια του, κι εμείς σαν πρόβατα φάγαμε τον σανό και τον ψηφίσαμε επειδή μας καταδυνάστευε ο... προδότης Σαμαράς, θα δέχονταν συγχαρητήρια από τους δανειστές για την υποταγή.... στας διαταγάς τους.

Έρμε Αλέξη τι σου' μελλε να πάθεις. Δεν φτάνει που ανακηρύχθηκες κι επισήμως προδότης του λαού και της πατρίδας σου σε άδειασαν και οι ευρωπαίοι σύντροφοί σου απαιτώντας την αποπομπή σου από τις τάξεις τους.

Όχι τίποτε άλλο άντε τώρα να συμπονέσεις την Περιστέρα που θα κλαίει με μαύρο δάκρυ για την χαμένη εξουσία που παραλίγο να κατακτήσετε.

Νόμιζες ότι δεν θα υπήρχαν συνέπειες για τα ψέματα που είπες.

Νόμιζες ότι με την προπαγάνδα και τα «πληρωμένα πιστόλια» θα κορόιδευες τον λαό στο διηνεκές.

Νόμιζες ότι με τις προβοκάτσιες σου θα επισκίαζες το έργο αυτών που αντιστέκονταν στην πράξη στους δανειστές και με το αίμα τους έβγαζαν την Ελλάδα στο ξέφωτο.

Όμως όλα εδώ πληρώνονται. Κι ήρθε η ώρα να τα πληρώσεις μαζεμένα.

Εάν δεν το κατάλαβες τα κοράκια σε ξεζούμισαν, πήραν ό, τι μπορούσαν και τώρα σε εξευτελίζουν, αναζητώντας νέους πρόθυμους για να τους κάνουν τη δουλειά.

Μπορεί να βαυκαλίζεσαι ότι θα βγεις από τα μνημόνια αλλά τα τείχη που σου υψώνουν συνεχώς είναι αδιαπέραστα.

Είσαι πλέον αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Το κακό είναι ότι έμεινες από άσσους και η γοητεία σου δεν μαγεύει πια.

Καλό είναι να παραιτηθείς προτού να είναι αργά. Έπαιξες κι έχασες. Κι όσο δεν το αποδέχεσαι, τόσο θα δυσχεραίνεις την θέση σου και την πολιτική σου επιβίωση.

Ποσώς μας νοιάζει τι θα απογίνεις. Για την πατρίδα νοιαζόμαστε κι αν θα μπορέσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια της.

Αυτή που ξεζουμίζεις και συντρίβεις τρία χρόνια.

Ποιος ξέρει, ίσως να σε άφησε να την διαλύσεις σκόπιμα. Ίσως να ήταν αυτό το σχέδιό της για να αφυπνιστούν οι Έλληνες. Και ίσως να το πέτυχε.

Για πρώτη φορά οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν. Αντέξαν πολλά, αλλά ήρθε η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χεριά τους και να υπερασπιστούν την λαβωμένη Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να εκδικηθούν για αυτήν.

Και είναι η οργή τους που σε στοιχειώνει, την οποία μάταια προσπαθείς να καταστείλεις.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, το καθεστώς σου είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει, η αντιστροφή μέτρηση άρχισε.

πηγή
[/content]
[content title="Θέμα 3"]
Σε "ηλεκτρική καρέκλα" οι βολεμένοι...

Αναδημοσίευση από: capital.gr

Του Γιώργου Κράλογλου

Η "κυβέρνηση" Εποπτείας έρχεται να μείνει και μείνει. Ποιός θα την πληρώσει; Το ΣΥΡΙΖΑ τον πλήρωσε η μεσαία τάξη. Την Εποπτεία οι βολεμένοι.

Οι βολεμένοι των κόμματων και των κυβερνήσεων που θα ζήσουν μαύρες ώρες και ας χασκογελάνε τώρα λογαριάζοντας πως έξω από τα μνημόνια (από τον Αύγουστο) οργανώνεται νέο πάρτι... σπατάλης με κρατικές μισθάρες, επιδόματα και υπερωρίες που ποτέ δεν γίνονται...

Η Εποπτεία "καλπάζει" ως "δράκουλας" των Ευρωπαϊκών Άλπεων και θα μείνει στη διακυβέρνηση της χώρας τα διπλά χρόνια (μέχρι το 2028) από αυτά του τελευταίου προστάτη τους, του ροζ αριστερού "μανδύα" του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποστροφή των δηλώσεων του επικεφαλής του EWG Τόμας Βίζερ πως "...μόνο ο όψιμος ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε τα μνημόνια και μας έκανε όλους ευχαριστημένους" έχει το δικό της νόημα μιας και απευθύνεται σε εκατομμύρια φορολογούμενους της Ευρώπης.

Δείχνει τη χρησιμότητα του Αλέξη Τσίπρα τόσο για την εφαρμογή των τριών μνημονίων όσο και για τις υποχρεώσεις που θα επιβάλλουν στη μεταμνημονιακή μας περίοδο, που ανέλαβε, ο Ευκλείδης να "θολώσει" με ταρατατζούμ... για δήθεν καθαρή έξοδο...

Τα πράγματα όμως είναι εντελώς διαφορετικά. Από τον Ιούνιο 2018 και μετά, 32 κρατικές ΔΕΚΟ (μαζί με Οργανισμούς διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων) μεταφέρονται "σιδηροδέσμιες" στον προθάλαμο "σφαγής" ή πώλησης του Υπερταμείου.

Οι Διοικήσεις των ΔΕΚΟ του Υπερταμείου (καθώς και το κρατικό υπαλληλικό προσωπικό τους) θα περνούν από το κόσκινο της Εποπτείας μιας και το Υπερταμείο θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για πολλά χρόνια.

Το τι σημαίνει αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην κυβέρνηση αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Το ξέρουν και στην αντιπολίτευση αλλά αποφεύγουν και να το αναλύσουν και να το απαντήσουν.

Σημαίνει πως στις ΔΕΚΟ που είναι για πώληση δεν χωράει άλλο παραδάκι... από τον κρατικό κορβανά (δηλαδή από την τσέπη του φορολογούμενου λαού) ούτε ρουσφετολογική πρόσληψη αφού και η μετακίνηση του κλητήρα, από τον ένα όροφο στον άλλο, θα περνάει από τις "ακτίνες" της Εποπτείας.

Τα 136.000.000 ευρώ που χάρισαν στους βολεμένους της αποτυχημένης κρατικής ΛΑΡΚΟ η κυβέρνηση Καραμανλή του 2008 και του Παπανδρέου το 2010 (και τα ζητάει από τον κρατικό κορβανά η Ε.Ε.) είναι τα τελευταία που φαγώθηκαν, από την τσέπη του λαού για κομματικά ρουσφέτια των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Και δεν είναι καθόλου τυχαία η ομόφωνη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου του Λουξεμβούργου που απέρριψε την προσφυγή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να μην εφαρμοστεί η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για επιστροφή των 136 εκατ..

Η απόφαση θα εφαρμοσθεί χίλια τα εκατό .Και θα είναι οδυνηρή για τη χώρα καθώς τα λεφτά αυτά θα κοπούν από αντίστοιχη ευρωπαϊκή επιδότηση που, πιθανότητα, θα αφορά την ελληνική αγροτική παραγωγή.

Οδυνηρή επίσης γιατί μόνο έτσι η τακτική των δανειστών εναρμονίζεται με αυτή της Επιτροπείας που ξεκινάει αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου μνημονίου τον προσεχή Αύγουστο.

Πως θα συμβεί όμως να μείνει η Επιτροπεία μέχρι το 2022 (σε πρώτη φάση) και μέχρι το 2028 (σε δεύτερη) αντίθετα με την "πολιτική βούληση" του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει τον λαό πως θα την αποφύγει;

Πέρα από την θεμελιωμένη (με Κοινοτικές οδηγίες) υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εντάξει και την (εκτός μνημονίου) Ελλάδα στους ισχύοντες για τα κράτη-μέλη περιορισμούς της δημοσιονομικής διακυβέρνησης της Ε.Ε και ειδικά της Ευρωζώνης, το 2018 είναι το έτος ύψους πλεονάσματος 3,5%.

Και ο κατά τον Τόμας Βίζερ όψιμος ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει (με νομοθετημένες δεσμεύσεις) μια σειρά συγκεκριμένων δημοσιονομικών στόχων για πολλά χρόνια μετά το 2018.

Η Εποπτεία λοιπόν, του 2018-2022, (που θα παρακολουθεί την εφαρμογή 70 περίπου δεσμεύσεων -προαπαιτούμενα- του ΣΥΡΙΖΑ) θα απαιτήσει δημοσιονομικές λύσεις με απαγορεύσεις ανανέωσης θητείας, προσλήψεων και με συρρικνώσεις υπηρεσιών του κράτους σε κάθε περίπτωση που τα φορολογικά μέτρα, τάξης 2% του ΑΕΠ, (μετά το 2018) δεν φέρουν φόρους στα Ταμεία. Τι λέτε εσείς. Με πάνω από 100 δισ. χρέη του λαού προς το κράτος και μετά από ηλεκτρονικές κατασχέσεις και πλειστηριασμούς θα μείνει δεκάρα στην τσέπη να πληρωθούν φόροι; Θα υποχρεωθούν από την Εποπτεία να τα πληρώσουν (δημοσιονομικά) οι βολεμένοι Και ας ξεβολεύει αυτό τη νέα (κρατικίστικη) κυβέρνηση (γιατί πάλι κρατικίστικη θα είναι ) του 2019.[/content]
[/tab]
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.