-->

Header Ads

Η επικίνδυνη παραίσθηση

Μερικές αλήθειες, που στην Ελλάδα εκπαιδευόμαστε να αρνούμαστε, αλλά, παρ' όλα αυτά, ισχύουν: η ειρήνη δεν είναι δεδομένη. Ο πόλεμος πάντα αποτελεί ενδεχόμενο. Οι Τούρκοι δεν δίνουν δεκάρα για τη διεθνή νομιμότητα. Οποτεδήποτε κρίνουν ότι δύνανται να επεκταθούν σε βάρος μας, θα το κάνουν άμεσα, χωρίς να υπολογίσουν τίποτα. Στον πλανήτη κυριαρχεί η ισχύς.

Το δίκαιο το επικαλούνται οι ανήμποροι. Ο κόσμος είναι ένα σκληρό μέρος, όπου επιβιώνουν οι αποφασισμένοι, οι τυχεροί, οι δυνατοί, οι γρήγοροι, οι ευπροσάρμοστοι. Η Ευρωπαϊκή Ενωση ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα. Ολα τα υπόλοιπα τα θεωρεί άνευ σημασίας. Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μας «προστατεύσουν» από κανέναν κίνδυνο. Θα πρέπει μόνοι μας να βρίσκουμε τρόπους να επιβιώνουμε και να διαφυλάσσουμε τα εθνικά κεκτημένα μας.

Η άρνηση όλων των παραπάνω είναι μια πάγια «συνήθεια» των δημοσιολογούντων, ένας αντιπνευματικός θεσμός της Μεταπολίτευσης, που έχει επικρατήσει και επιταχύνει τη διαδικασία κοινωνικής και εθνικής διάλυσης.

Η άρχουσα τάξη -κυρίως η λεγόμενη «πνευματική» και η πολιτική- αρέσκεται να διαδίδει ιδεολογήματα, απόψεις και «λύσεις» προβλημάτων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Ολα τα δομικά υλικά πάνω στα οποία στηρίζεται το σύστημα δεν είναι σαθρά, αλλά ανύπαρκτα. Εκείνοι που οφείλουν να αφυπνίζουν τους Ελληνες τους αποκοιμίζουν. Το εσφαλμένο της κυρίαρχης άποψης θα έρθει αναπόφευκτα μαζί με τη στιγμή όπου η εθνική επιβίωση θα προϋποθέτει αφυπνισμένους πολίτες.

Ειδικά η «καραμέλα» της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» είναι επικίνδυνη και παραισθησιογόνα. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, που όφειλε να ταχθεί δίχως δεύτερη κουβέντα και χωρίς αστερίσκους στο πλευρό μας στη νέα κρίση των Ιμίων, απλά δι' ενός εκπροσώπου της Κομισιόν, είπε ότι το σκάφος του Λιμενικού που εμβόλισαν οι Τούρκοι αγοράστηκε με ευρωπαϊκό χρήμα!

Αν θέλουμε να ζήσουμε, να ευημερούμε και να μακροημερεύσουμε στην αιματοβαμμένη αρένα που παραπλανητικά αποκαλείται «παγκόσμιο χωριό», οφείλουμε να πετάξουμε από πάνω μας τα πέπλα της ανοησίας και τις ιδεοληψίες που έκαναν πλούσιους εκείνους οι οποίοι οδήγησαν στη χρεοκοπία την πατρίδα μας.

Δημοκρατία
Edit

No comments

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Powered by Blogger.