-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Η διαβεβαίωση της Ιστορίας


Το πείραμα ήταν πολυετές και πολυέξοδο. Πέτυχε να αποδείξει ότι το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης απέτυχε παταγωδώς


Το ένα σίγουρο στον ανθρώπινο βίο είναι η λήξις του. Το άλλο σίγουρο στον δικό μας συλλογικό βίο είναι ότι οι πολιτικοί μας δεν είναι ικανοί να νικήσουν ούτε τα Σκόπια! Γι' αυτό υπάρχει ακλόνητη ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ!

Είναι εθισμένοι στο να ηττώνται από οποιονδήποτε. Από τα Σκόπια, τα Νησιά του Πάσχα, τη Λεμουρία, την Ατλαντίδα, το Μπουζουκιστάν και την Μπαμπουϊνολάνδη. Οποιος και να επιτεθεί στην Ελλάδα, οι κατεστημένοι πολιτικοί που τυγχάνουν και εγκατεστημένοι (έως και κατσικωμένοι) στην άρχουσα τάξη των νεοταξιτών θα προτείνουν συνθηκολόγηση. Δεν διανοούνται να ανάψουν τα αίματα στο πόπολο, διότι το άναμμα των αιμάτων θα τσιτσιρίσει πρώτα και κύρια τους επαγγελματίες της χασούρας.

Είναι εκπαιδευμένοι να εκπαιδεύουν και τους πολίτες να εθίζονται στην ήττα, στην παραίτηση, στη θλίψη, στον καναπέ, στον ωχαδελφισμό. Μόλις ακούνε εθνικό στόχο ανώτερο από τη χαμοζωή, την ξενιτιά, την εκρίζωση της παράδοσης, γελούν ειρωνικά. Η επιτυχία και η φιλοδοξία μιας μεγάλης, ακμάζουσας Ελλάδας τούς φαίνεται «εθνικισμός» και «ανευθυνότητα». Υπεύθυνο και συνετό γι' αυτούς είναι να μαραζώνουμε μέχρι το άδοξο φινάλε.

Ολοι μαζί δοκιμάζονται για περισσότερα από 40 έτη και τι κατάφεραν; Να φεσώσουν την πατρίδα τουλάχιστον 340 δισ., να υποστείλουν σημαίες από εθνικό έδαφος, να κάνουν ότι δεν είδαν την κατάρριψη του ελικοπτέρου στα Ιμια, να λένε ότι οι αξιωματικοί μας που έπεσαν από τουρκικά πυρά έπαθαν «βέρτιγκο» και να προσεύχονται να πάρει τη σημαία ο αέρας. Μαζί με αυτά, το ίδιο σύστημα με τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες μεθόδους έχει καταφέρει να φτωχοποιήσει τη γλώσσα μας καταργώντας τους τόνους και τα πνεύματα, να εκβάλει την καθαρεύουσα από τα κρατικά έγγραφα, να προωθεί τον αφελληνισμό με τους «συνωστισμούς» στη Σμύρνη και να κάνει την πάλαι ποτέ απαστράπτουσα Ελλάδα του κόσμου το περίγελο.

Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έχουν ξυπνήσει από τον θανατηφόρο ύπνο της συνθηκολόγησης έχουν καταλάβει τη διαβεβαίωση της Ιστορίας, αντιδρούν και τώρα δίνουν ραντεβού στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.