-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Τα δημόσια ΜΜΕ ως κυβερνητικός δούρειος ίππος στο Μακεδονικό

[alert title="Σχόλιο:" icon="info-circle"]
Χρησιμοποιούν την πολύ ηλίθια προπαγάνδα που βασίζεται στα λάθη του παρελθόντος απέναντι στο σκοπιανό για να δικαιολογήσουν αυτό που θέλουν να κάνουν, το πιο τραγικό και τελειωτικό...λάθος. Να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα με υπογραφή τους.
[/alert]

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Φρονώ ότι είναι χρέος κάθε ενεργού Eλληνα πολίτη να αντιδράσει δεόντως στην απόπειρα ανίερης ιστορικής παραχαράξεως στο καίριο ζήτημα περί του ονόματος «Μακεδονία», η οποία συντελείται εις βάρος του Ελληνισμού, διότι είναι πρόδηλο ότι ένας λαός χωρίς πατρίδα και εθνική συνείδηση είναι ένας ανερμάτιστος λαός χωρίς καμία δυνατότητα κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων, έρμαιο του εκάστοτε κατακτητή, ανέκκλητα καταδικασμένος στην ιστορική αφάνεια, χωρίς μέλλον και εξέλιξη.

Η κυβέρνηση, διά της επιβληθείσας σιωπής στα εξωνημένα ΜΜΕ, τα οποία πρόσκεινται προς την κυβερνητική «γραμμή», αλλά ιδίως τα δημόσια ΜΜΕ, τα προσφυώς λεγόμενα «κρατικά», τα οποία συντηρούνται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, και εξαιτίας και συνεπεία της δήθεν πολυφωνίας και ακηδεμόνευτης ενημέρωσης αυτών βαρυνόμεθα με το μηνιαίο «χαράτσι» διά τη συντήρησή τους, παρασιώπησαν επιμελώς το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του ελληνικού λαού, την 21/1/2018, στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή κατ’ ουσίαν αγνόησαν το θεμέλιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας κατά το άρθρο 1 παρ. 2 «θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και εν συνεχεία παρ. 3 του ως άνω άρθρου «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Ως εκ τούτου, λοιπόν, τα δημόσια ΜΜΕ ενημερώσεως, τα οποία κατ’ ουσίαν επιβάλλεται εκ του Συντάγματος να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, ελευθέρως και αληθώς κατ’ άρθρο 14 του Συντάγματος που εν προκειμένω παραβιάστηκε καταφώρως και ευθέως, καθότι μετετράπησαν σε δούρειο ίππο και φερέφωνο της κυβερνήσεως, υπό την έννοια ότι υπηρετούσαν την πολιτική θέση της κυβερνήσεως, η οποία συνίστατο στην καθολική απαξίωση και την υποβάθμιση του απλού λαού, ο οποίος αυθορμήτως και ομοθυμαδόν προσήλθε διά να διαδηλώσει ειρηνικώς και δημοκρατικώς την αντίστασή του, στην απόπειρα σφετερισμού του ονόματος, από τη γείτονα χώρα, μία ανοσιουργηματική πράξη εσχάτης προδοσίας διά το έθνος.

Τα δημόσια ΜΜΕ επιχείρησαν ανενδοιάστως να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, ως προς τον όγκο του συλλαλητηρίου, διαστρεβλώνοντας κατά πρωτοφανή ολοκληρωτικό τρόπο την αλήθεια, αναβιώνοντας μνήμες ανελεύθερων δικτατορικών καθεστώτων, όπου η πληροφόρηση λογοκρινόταν από τον δικτάτορα.

Εν κατακλείδι, εξ αφορμής του ονόματος ανακύπτουν και παρεμπίπτοντα ζητήματα περί της ποιότητας της δημοκρατίας μας. Σε κάθε περίπτωση η ουσιαστική αντίδρασή μας δέον όπως εκδηλωθεί αμελλητί και ουχί αμελητί, εν όψει της 4/2/2018.

"Δημοκρατία"
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.