Συστάθηκε Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία

Οι διοργανωτές των Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία ανακοίνωσαν τη σύσταση Επιτροπής Αγώνα
Ελληνίδες και Έλληνες παραμείνετε στις επάλξεις. Η Μακεδονία δεν πωλείται. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα.


Οι διοργανωτές των δύο μεγαλειωδών Συλλαλητηρίων για το όνομα των Σκοπίων που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν τον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Με δελτίο τύπου που εξέδωσαν ανακοινώνουν τη σύσταση επιτροπής η οποία αναλαμβάνει να διαφυλάξει την παρακαταθήκη που δημιούργησαν οι δύο ιστορικές λαοσυνάξεις, οι οποίες κατέβασαν στον δρόμο περίπου δύο εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.

Η επιτροπή που συστήθηκε φέρει την ονομασία: "Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας". Σε αυτήν συμμετέχουν μέλη των Συντονιστικών των Συλλαλητηρίων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι άτομα που επέδειξαν διάθεση αυτοπροβολής ή αποκαλύφθηκε η σχέση τους με πολιτικά κόμματα απομακρύνθηκαν άμεσα από τα Συντονιστικά και δεν συμμετέχουν στην Επιτροπή Αγώνα.

Προσοχή στους γραφικούς που διοργανώνουν "Συλλαλητήρια"


Στην ανακοίνωση γίνεται σαφής αναφορά για τις αποστάσεις που κρατούν οι διοργανωτές των δύο Συλλαλητηρίων από κάθε ακραίο πρόσωπο ή συμπεριφορά που μπορεί να προακαλέσει ζημία και να πλήξει το αποτέλεσμα των δύο ιστορικών διοργανώσεων. Η Επιτροπή καλεί του Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν επίδοξοι "Μακεδονομάχοι" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φαινόμενο με τα "Συλλαλητήρια" που διοργανώνει ο κάθε τυχαίος έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας. Απίθανοι και γραφικοί διοργανωτές δηλώνουν ότι θα κατεβάσουν εκατομμύρια κόσμου στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια διαδηλώνουν μόνοι τους. Σε άλλες περιπτώσεις αναλαμβάνουν ως μάνατζερ να διοργανώσουν "Συλλαλητήρια" σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και μόλις γίνει αντιληπτός ο ρόλος του δηλώνουν ότι το Σύστημα του πολέμησε και εξαφανίζονται αφού πρώτα εκδώσουν αστείες ανακοινώσεις. Ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αντιλαμβάνεται ότι ο ρόλος των συγκεκριμένων είναι ο ρόλος των χρήσιμων ηλιθίων του Συστήματος για την δυσφήμιση του αγώνα για το όνομα των Σκοπίων.

Στην επιτροπή συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που άναψε τη σπίθα για το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, κ. Όθωνας Ιακωβίδης, η πρόεδρος του σωματείου που εκπροσωπεί όλες τις Παμμακεδονικές Ενώσεις της Υφηλίου, κα Νίνα Γκατζούλη, καθώς και ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε για να υλοποιηθούν τα δύο Συλλαλητήρια, κ. Μιχάλης Πατσίκας.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής τονίζεται ότι το αν θα γίνει τρίτο Συλλαλητήριο θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις. Στη παρούσα φάση δίνεται έμφαση στην άσκηση πίεσης προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας για να μην ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας:

"21η Ιανουαρίου και 4η Φεβρουαρίου 2018. Δύο ημερομηνίες που χαράχτηκαν με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας. Δύο μεγαλειώδη Συλλαλητήρια για το ιερό όνομα της Μακεδονίας που κατάφεραν να τρομοκρατήσουν το Σύστημα και τους υπηρέτες του. Δύο στιγμές τιμής και δόξας για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ξεκαθάρισαν ότι δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παζαρεύει τα ιδανικά του. Η επιτυχία των δύο Συλλαλητηρίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όμως, ο αγώνας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας συνεχίζεται.

Οι συντονιστικές ομάδες διοργάνωσης των Συλλαλητηρίων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν ότι για τον καλύτερο συντονισμό της περαιτέρω δράσης θα πρέπει να συσταθεί ένα ενιαίο συντονιστικό όργανο. Αποφασίστηκε η σύσταση μίας επιτροπής που θα αποτελείται από πρόσωπα τα οποία διεκπεραίωσαν τη διοργάνωση των δύο Συλλαλητηρίων.

Το νέο όργανο που συστάθηκε ονομάζεται «Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» και αποτελείται από τους:

Ιωάννη Αθανασιάδη
Νίνα Γκατζούλη
Όθωνα Ιακωβίδη
Μιλτιάδη Κοτζαγερίδη
Λεωνίδα Κουμάκη
Ειρήνη Λεονάρδου
Μιχαήλ Πατσίκα
Δημήτρη Φιλιππίδη
Θεόδωρος Χαλκιόπουλο

Email και διευθύνσεις των επίσημων λογαριασμών της Επιτροπής Αγώνας σε Facebook και Twitter:

Email: macedoniarally@gmail.com
Facebook: facebook.com/macedoniarally
Twitter: twitter.com/macedoniarally

Η «Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» χαιρετίζει τη διοργάνωση εκδηλώσεων και ομιλιών που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στοχεύουν στην ενημέρωση του κόσμου για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Καταδικάζει απερίφραστα κάθε προσπάθεια καπήλευσης των ιερών αγώνων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας από πολιτικά κόμματα ή μεμονωμένα πρόσωπα που επιδιώκουν την προβολή τους. Καλεί τους Έλληνες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στις δεκάδες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τέτοιες ενέργειες υπονομεύουν την συλλογική προσπάθεια και παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης του κινήματος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Επίσης, ξεκαθαρίζεται σε όλους τους τόνους ότι ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση μεταξύ των εκατομμυρίων Ελλήνων που δηλώνουν ότι δεν δέχονται τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία του γειτονικού κρατιδίου. Ο ελληνικός λαός θα προστατεύσει την παρακαταθήκη των δύο Συλλαλητηρίων από οποιονδήποτε ακραίο επιχειρήσει να την αμαυρώσει, δίνοντας τροφή στα φερέφωνα του Συστήματος.

Το αν θα γίνει τρίτο Συλλαλητήριο το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις. Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να αξιοποιηθεί η φωνή του λαού των δύο Συλλαλητηρίων ως μοχλός πίεσης προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Ελληνίδες και Έλληνες παραμείνετε στις επάλξεις. Η Μακεδονία δεν πωλείται. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα.

Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας"
πηγή: www.thestival.gr/
[full-post]

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget