Η ψήφιση του προσυμφώνου των πρεσπών για να γίνει συμφωνία, δεν θα είναι απλά και μόνο ένα απλό πολιτικό έγκλημα, το οποίο θα περάσει και θα ξεχαστεί κάποτε, θα είναι ένα διαρκές εθνικό έγκλημα, ένα έγκλημα κατά της Μακεδονίας, ένα έγκλημα κατά όλης της Ελλάδας.

Τελικά οι Γκέμπελς του Μαξίμου μάλλον είναι σε σύγχυση, εκτός αν...είναι η τακτική τους

Ράπισμα Σαμαρά στον Γκαίμπελς του Μαξίμου

Το Antinews πρώτο σας είχε πληροφορήσει για τους λόγους που ο Τσίπρας και η παρέα του επιτίθενται τόσο βρώμικα κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Είχαμε πει ότι εάν δεν υπήρχε η πατριωτική στάση Σαμαρά στο Σκοπιανό, θα είχαν ξεπουλήσει εν τοις πράγμασι τη Μακεδονία στους άλλοτε φονιάδες των λαών με τους οποίους εσχάτως έγιναν συντρόφια.

Όπως είχαμε αποκαλύψει ο Τσίπρας εκτελεί κατά γράμμα τις… εντολές των Αμερικάνων για παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, βαυκαλιζόμενος ότι θα αναχθεί σε… ηγέτη των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Άλλωστε το παραδέχτηκε κι ο ίδιος εμμέσως κατά το προχθεσινό διάγγελμά του.

Κι όλα αυτά χωρίς καν να έχει εξασφαλίσει την ελάχιστη κατοχύρωση.
Όπως υποτάχθηκε στους Γερμανούς υπογράφοντας μέχρι τις χαρτοπετσέτες για να παραμείνει στην καρέκλα, έτσι και τώρα προσκυνά τις γεωπολιτικές ορέξεις των Αμερικανών, ευελπιστώντας παράλληλα σε κάποια οικονομική στήριξη που θα σερβίρει ως «καθαρή έξοδο», μπας και διασφαλίσει λίγη ακόμη παραμονή στην εξουσία.

Αυταπατήθηκε όμως για μία ακόμη φορά καθώς τα Εθνικά Θέματα δεν είναι Μνημόνια.
Και αντιλήφθηκε ότι όποιος τολμήσει να τα δώσει βορά στους επιβουλείς της Πατρίδας θα εξοστρακιστεί αυτομάτως στην πολιτική άβυσσο.

Εξ ου και οι προβοκάτσιες κατά των πολιτικών του αντιπάλων, με πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά.
Προσπαθεί να καταστήσει συμμέτοχους άπαντες στα αδιέξοδά του ακόμη και τον άνθρωπο που λόγω της στάσης του τόσο το 92’ όσο και το 14’ διασφάλισε ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Τον μόνο πολιτικό που θυσίασε την πολιτική του καριέρα για τα συμφέροντα της Ελλάδας και δεν κρύφτηκε πίσω από διπλωματικούς τακτικισμούς όπως άλλοι που εσχάτως έβαλαν την στολή του «Μακεδονομάχου».

Νομίζει, ωστόσο, ότι ο Σαμαράς θα τρομάξει από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς τους Μάξιμου και θα κρυφτεί.
Θεωρεί ότι με το να ενεργοποιεί τις μονταζιέρες των υπογείων του Μαξίμου και με το να βάζει τον... Γκαίμπελς του να δίνει συνεντεύξεις σε... δεξιές φυλλάδες που πρωτοστάτησαν στο «πραξικόπημα» που οδήγησε στην πτώση του Σαμαρά, θα αντιστρέψει την πραγματικότητα.
Πλανάται πλάνην οικτράν ο λαοπλάνος.
Εξευτελίστηκε ήδη μία φορά όταν επιχείρησε να διαστρεβλώσει την αλήθεια μέσω άγαρμπων fake news, όπως είπε ο Σαμαράς.
Αντί να σιωπήσει συνέχισε τις προβοκάτσιες, αυτή τη φορά μέσω του... Παππ(ατζή). Το μόνο που κατάφερε ήταν να διασυρθεί και πάλι.

Απαντώντας στις ανυπόστατες κατηγορίες του, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ανέφεραν τα εξής:
«Μπερδεύονται τελευταία εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ μπερδεύονται…
Επί δεκαετίες κατηγορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπήρξε λέει «πολύ άκαμπτος» και δεν παρέδιδε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.
Τώρα άρχισαν να τον κατηγορούν για το ακριβώς αντίθετο: ότι δήθεν «παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας» στα Σκόπια, πριν καν υπάρξουν ως ανεξάρτητο κράτος!
«Ανακάλυψαν» εμπορική συμφωνία με τη Σκοπιανή επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, στις 2 Δεκεμβρίου του 1991! Τέτοιες συμφωνίες υπέγραφαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο…

Μόνο που τα Σκόπια ζήτησαν επισήμως την αναγνώριση τους ως ανεξάρτητο κράτος στις 16 Δεκεμβρίου 1991, δυο εβδομάδες αργότερα…
Και τότε ο Αντώνης Σαμαράς πέτυχε απόφαση όλων των ΥΠΕΞ της ΕΟΚ να μην αναγνωρισθούν με το όνομα της Μακεδονίας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις «Μακεδονίες» και την γραμμή του! Που έχει αλλάξει πολλές φορές από τότε…
Και τους φταίει ο Σαμαράς. Που δεν άλλαξε ποτέ!
Υ.Γ Κανείς ποτέ δεν επικαλέστηκε τις δεκάδες τέτοιες συμφωνίες πριν από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας! Ούτε καν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί…

Είναι συνένοχοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ή τους έχει τυφλώσει η ψύχωσή τους με τον Αντώνη Σαμαρά;».
Η απάντηση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού έπεσε σαν βόμβα στα χαλκεία του Μαξίμου. Διαψεύδονται ως αναληθείς οι πληροφορίες που θέλουν τον Τσίπρα οργισμένο να παίρνει τηλέφωνο τον Νίκο Παππά απαιτώντας να δοθεί τέλος στην συνεχόμενη διαπόμπευση της κυβέρνησης.
Έντρομος ο Παππάς εξέδωσε ανακοίνωση, όμως πιθανότατα λόγω υπερβάλλοντος ζήλου μπέρδεψε την προπαγάνδα με την γεωγραφία και προέβη σε ισχυρισμούς που ούτε οι Σκοπιανοί τόλμησαν να επικαλεστούν.

Έτσι, η δεύτερη ταπείνωση από τους συνεργάτες του Σαμαρά ήταν αναπόφευκτη.
«Οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα μπερδεύουν την ενιαία Γιουγκοσλαβία με τα Σκόπια. Ποτέ η Ελλάδα δεν αναγνώρισε τα Σκόπια ως "Μακεδονία". Ούτε οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δεν το επικαλέστηκαν αυτό ποτέ! Ο Α. Σαμαράς ήταν εκείνος που πρότεινε, επέμεινε και πλήρωσε την άρνησή του να τους δώσουμε τη λέξη Μακεδονία. Ας μας πουν εκείνοι πόσες φορές οι οργανώσεις και τα στελέχη τους δήλωναν και διαδήλωναν κατά της Ελλάδος για το σκοπιανό. Και κυρίως με τι ανταλλάγματα», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Προτείνουμε στον αγαπητό κύριο Παππά να μην εκδώσει νέα ανακοίνωση καθώς διακινδυνεύει να τον απολύσει ο Αλέξης και να προσλάβει νέο Γκαίμπελς.
Όσο για τον λαοπρόβλητο τι να πούμε.
Συνέχισε σύντροφε να λασπολογείς, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δικαιώσεις πλήρως τον Σαμαρά. Τέτοιο δώρο ούτε ο ίδιος το περίμενε.

Σχόλιο: Το ιστολόγιο δεν πρόκειται να απολογηθεί γιατί σταθερά εναντιώνεται στους χειρότερους κατοχικούς, κάθε φορά που θα εμφανίζονται.
Μπορούμε να βλέπουμε τις διαφορές και να τις διαχωρίζουμε.
Στα πλαίσια της πολύ επικίνδυνης διαχρονικά  φιλοσκοπιανής προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουμε κάτι που περιέχει και αυτή εδώ η ανάρτηση, κάτι που το κάναμε πάντα, ότι η Ελλάδα δεν αναγνώρισε ποτέ ανεξάρτητο κράτος εκτός γιουγκοσλαβίας με το όνομα Μακεδονία. Και όσο μπορούμε θα επιμένουμε κάθε φορά στην διόρθωση των όποιων λαθών (αν θέλετε προδοσιών)  των προηγούμενων κυβερνήσεων με την παντελή άρνηση της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας που είναι η βάση όλων των άλλων ενοχλήσεων από την μεριά των σκοπιανών.
Κυρίως, στο ιστολόγιο πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε καν να αναγνωρίσει ένα κράτος κατασκεύασμα-υβρίδιο που εξυπηρετεί συμφέροντα μόνο μεγάλων και επικίνδυνων για την περιοχή δυνάμεων
Labels:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget