-->

Header Ads

Συλλαλητήριο το αλιτήριο.


Το πιο αστείο όμως της όλης υπόθεσης πέρα από το γεγονός ότι τα κόμματα είναι αποδεδειγμένα γελοία και αλλάζουν θέσεις κατά το δοκούν. Το γεγονός ότι όλοι στριμώχνονταν στην εξέδρα προκειμένου να τους δείξει η τηλεόραση. Αλήθεια γιατί στέκονταν όλοι πάνω εκεί;

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 , στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για τη επικείμενη χρήση ονόματος Μακεδονία απο τα Σκόπια.
Η αστυνομία υπολόγισε τον αριθμό σε 50 χιλιάδες, η κυβέρνηση σε μερικές εκατοντάδες ακροδεξιούς, ενώ οι οργανωτές τους συλλαλητηρίου στις 500 χιλιάδες.
Ο πραγματικός αριθμός των συμμετεχόντων βγαίνει από την συνάρτηση (Α2+Β2)/2 X 25= Σ(α-γ)

Όπου Α = αριθμός αστυνομίας , Β=πραγματικός αριθμός διαδηλωτών και ∑= Άθροισμα της Τετραγωνικής ΣΥΡΙΖΑς των χαμένων ψηφοφόρων, όπως έχει υπολογιστεί από το εργαστήρι σωστής παραπληροφόρησης του κυβερνώντος κόμματος.

Το γραφείο του πρωθυπουργού όμως, έθεσε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση , αναφέροντας ότι το συλλαλητήριο δεν έγινε ποτέ και ότι πρόκειται για αντικυβερνητική συνομωσία και προβοκάτσια της αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, ότι εγκατέστησε προσομοιωτές υψηλής ευκρίνειας σε όλο το μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσει την εντύπωση υπερσυσσώρευσης πληθυσμού ενώ στην πραγματικότητα ο πραγματικός κόσμος έμεινε κλεισμένος στα σπίτια του και στους καναπέδες του βλέποντας <<Κυριακή Στο Χωριό>> στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον κύριο Τζανακόπουλο, αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τους δείκτες ακροαματικότητας της AGB η οποία μέτρησε 99.99% στη συγκεκριμένη εκπομπή, τη στατιστική υπηρεσία η οποία υπολόγισε αύξηση των λιανικών πωλήσεων για τον Γενάρη του 2018 και από το γεγονός ότι η χώρα βγαίνει επίσημα τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.
Εξάλλου , είναι κοινά αποδεκτό, με βάση την κυβερνητική λογική, ότι κανείς δε θα έχανε την εκπομπή και τις Κυριακάτικες μεσημεριανές ειδήσεις της αντικειμενικής ΕΡΤ, προκειμένου να τρέχει να συμμετέχει σε συλλαλητήρια τα οποία δε θα μετέδιδε ποτέ η ΕΡΤ.
Μην ξεχνάμε επίσης, ότι τη μη συμμετοχή του Χριστεπώνυμου πλήθους ήταν και κάτι που είχε ζητήσει και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος έχει εξαιρετική ικανότητα να επηρεάζει τον κόσμο να κάνει τα ανάποδα από αυτά που λέει.

Ο υπουργός κος Κατρούγκαλος (ο συνταξοκτόνος), στο κανάλι Εψιλον, επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στο ζήτημα , λέγοντας ότι είδε στην εξέδρα πλάι στον Άνθιμο, μία ομάδα πολιτιστικού συλλόγου η οποία την ίδια ώρα με το συλλαλητήριο συμμετείχε και στην εκπομπή <<Κυριακή στο Χωριό>>.

Αυτό ως γνωστό είναι αδύνατο γιατί αν και έχουμε κβαντική κοινοβουλευτική Δημοκρατία στην πολιτική ζωή όπου η γάτα μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα και μέσα και έξω από το κουτί και το άσπρο να είναι ταυτόχρονα μαύρο, η επιστήμη αυτή δυστυχώς δεν έχει βρει ακόμα εφαρμογή στην πραγματική ζωή των ανθρώπων του μεροκάματου και της ανεργίας.
Το συμπέρασμά του ήταν ότι το συλλαλητήριο , που έτσι και αλλιώς καλύφθηκε μόνο από κάτι παρακμιακά κανάλια και ερασιτεχνικά drone, δεν ήταν παρά κλεμμένα πλάνα αρχείου από την κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ.
Ακούγονται μάλιστα στο βάθος συνθήματα τύπου . <<ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ για την πουτάνα την Αθήνα θα το λέω.>> και <<Γαμώ το Σύνταγμα και το πασαλιμάνι.>

Εξάλλου όπως δήλωσε, με το ύψος συντάξεων που υπάρχει αυτή τη στιγμή, κανένας συνταξιούχος δε θα είχε τη δυνατότητα να πληρώσει εισιτήριο και να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Αυτό ήταν το λογικότερο πολιτικό επιχείρημα που ακούστηκε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015.

Ένας άλλος έντιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κος Ζαχαριάδης, θέλοντας να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στο θέμα της οφθαλμαπάτης, δήλωσε ότι είδε με τα μάτια του τον Παύλο Μελά πίσω από τον κύριο ομιλητή κο Φράγκο Φράγκο Φράγκο κτλ, να στέκεται και να παρακολουθεί αποσβολωμένος την ομιλία.
Κάτι τέτοιο θα ήταν όμως αδύνατο, γιατί όπως είναι γνωστό από τα βιβλία της ιστορίας, ο Παύλος Μελάς του οποίου το επιχειρησιακό όνομα ήταν Μικης Ζεζας, δεν υπήρξε ποτέ. Μα και αν ακόμα υπήρξε ήταν πράκτορας των Αμερικάνων και το πραγματικό του όνομα ήταν Paul Honey και γι’αυτό άλλωστε και τον δολοφόνησαν οι Τούρκοι στα Στατιστα στις 13 Οκτωβρίου 1904 .

Αστραφτερή επανεμφάνιση πραγματοποίησε στην τηλεόραση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης έπειτα από απουσία αρκετών ημερών από όλα τα κανάλια, πρωταγωνίστησε σε σατυρικές πολιτικές εκπομπές διατρανώνοντας με κατηγορηματική έμφαση, την ξεκάθαρη επιχειρηματολογία της αντιπολίτευσης στο Σκοπιανό ζήτημα. Αυτή που ονόμασε ο ίδιος Εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη γραμμή, όπως διαμορφώθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ το 2008, όλα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα προκειμένου η Ελλάς να αναγνωρίσει το διπλανό κρατίδιο. Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να γίνει ενδελεχής διαπραγμάτευση τονίζοντας τις εθνικές διεκδικήσεις της χώρας και την ευαισθησία των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο, μην παραχωρώντας τίποτε το απαραχώρητο, έχοντας όμως και την πλήρη διάθεση να επιλυθεί το φλέγον θέμα, προκειμένου να προασπιστεί η αρμονική συμβίωση των δύο χωρών.

Τη συγκεκριμένη θέση άλλωστε, υποστηρίζει με παρρησία σύσσωμη η αξιωματική και υπαξιωματική αντιπολίτευση.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κος Κώστας Καραμανλής ή βούδας, λέγεται ότι στη συγκεκριμένη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, είχε προτείνει, κάνοντας πονηρή Διπλωματία, τη λύση με το όνομα <<Κατερίνα Κατερινάκι>> αλλά αυτό είχε πικράνει τους ψηφοφόρους του στην Κατερίνη και όλους τους οπαδούς του Πασχάλη και γι’αυτό άλλωστε το απέσυρε και άσκησε το δικαίωμα του βέτο.

Το πιο αστείο όμως της όλης υπόθεσης πέρα από το γεγονός ότι τα κόμματα είναι αποδεδειγμένα γελοία και αλλάζουν θέσεις κατά το δοκούν. Το γεγονός ότι όλοι στριμώχνονταν στην εξέδρα προκειμένου να τους δείξει η τηλεόραση. Αλήθεια γιατί στέκονταν όλοι πάνω εκεί;
πηγή: oikonomizw
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.