-->

Header Ads

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ - Απάντηση σε κακόβουλες κριτικές


Μάρτυρες της αλήθειας όλων των γεγονότων, είναι όλοι οι άνθρωποι που έλαβαν μέρος σ' αυτά.
Και μου δήλωσαν ότι θα προσέλθουν μετά χαράς στο Δικαστήριο εναντίον κάθε συκοφάντη.

Όθων Ιακωβίδης

Επειδή εδώ και μια - δυο μέρες πολλά ψιθυρίζονται, ακούγονται και γράφονται από καλοθελητές και κακοθελητές, αλλά και από εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας για το πρόσωπο του Μιχάλη Πατσίκα και το δικό μου, σχετικά με τους χειρισμούς που έγιναν εκ μέρους μας για την πραγματοποίηση του Συλλαλητηρίου της 21ης Ιαν. τ.ε στη Θεσσαλονίκη, υποχρεούμαι να βάλλω τα πράγματα στη θέση τους, ώστε όσοι καλοπροαίρετα ζητούν απαντήσεις να τις έχουν και όσοι κακοπροαίρετα ισχυρίζονται και γράφουν ανυπόστατα γεγονότα να τα διαψεύσουν, άλλως θα τα διαψεύσει η Δικαιοσύνη, στην οποία θα καταφύγουμε για την προστασία της τιμής και του ονόματος μας.

Επειδή αυτά που ψιθυρίζονται, ακούγονται και γράφονται, αναφέρονται σε δύο πεδία της οργάνωσης του Συλλαλητηρίου , αυτό της επιλογής των ομιλητών και της διαχείρισης των οικονομικών, αναφέρομαι σ' αυτά διεξοδικά και έχουν ως εξής :

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

(Α) ΟΙ ΔΑΠΆΝΕΣ που έγιναν για τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, ήταν οι εξής:

1. Κατασκευή εξέδρας και εγκατάσταση και λειτουργία μεγαφωνικής υποστήριξης.
Αυτή προσφέρθηκε από την “Ένωση Ασφαλιστών Θεσσαλονίκης” με εξαιρετική πρωτοβουλία του Προέδρου της κ. Γιαννιώτη Μελά, με απ' ευθείας ανάθεση του έργου από τον χορηγό στον εγκαταστάτη (“ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΩΝ” ΑΕ) χωρίς καμία δική μας ανάμιξη.

2. Ενοικίαση ειδικού VAN, για τη δορυφορική κάλυψη του συλλαλητηρίου, ώστε να μπορεί, όποιος τηλεοπτικός σταθμός ήθελε, να έχει ζωντανή εικόνα του γεγονότος.
Αυτή προσφέρθηκε από την “ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV” με εξαιρετική πρωτοβουλία του CEO της κ. Στέργιου Καλόγηρου, με απ' ευθείας ανάθεση του έργου από τον χορηγό στον πάροχο, χωρίς καμία δική μας ανάμιξη.

3. Υπέρπτηση Αερόστατου, πάνω από περιοχές της Θεσσαλονίκης την ημέρα του Συλλαλητηρίου, για την υπενθύμιση του γεγονότος στους Θεσσαλονικείς.
Ο κ. Μίλτος Κοτζαγερίδης (πιλότος του αερόστατου) συνεισέφερε τη δαπάνη της ενοικίασης του αερόστατου.
Ομάδα συμπολιτών μας που θέλησαν να είναι ανώνυμοι, προσέφεραν τα απαιτούμενα καύσιμα, χωρίς καμία δική μας ανάμιξη.
Τη δαπάνη (1.000 Ευρώ) για την κατασκευή (160 τ.μ εκτυπωμένη επιφάνεια) των μηνυμάτων που έφερε το αερόστατο, αναλάβαμε να την καλύψουμε εμείς, οι διοργανωτές, από συνεισφορές που υπολογίζαμε να είχαμε από συμμετέχουσες οργανώσεις.

4. Εκτύπωση της παράστασης τού φόντου της εξέδρας
Αυτή προσφέρθηκε από τους δύο συμπολίτες μας, τον κ. Χαϊτίδη Δημ. (πρ. νομάρχη Θεσσαλονίκης) και τον κ. Χατζητόλιο Απόστολο (ιατρό), χωρίς καμία δική μας ανάμιξη.

5. Έντυπο υλικό ( αφίσες και φέιγ-βολάν)
Το έντυπο υλικό προσφέρθηκε δωρεάν, τόσο από την τυπογραφική επιχείρηση “Εκτυπώσεις Σεβασλιάν” που τύπωσε δωρεάν περί τις 10.000 αφίσες, όσο από κάθε άγνωστο μας πολίτη που εκτύπωσε μόνος του τη μακέτα που η Οργανωτική Επιτροπή είχε αναρτήσει στη Σελίδα της.
Ως εκ τούτου, ουδεμία οικονομική ανάμιξη μας δεν υπήρξε για την εκτύπωση και διανομή των αφισών και των φέιγ-βολάν που χρησιμοποιήθηκαν.

6. Φιλοξενία της ομάδας των Κρητών βρακοφόρων
Η δαπάνη για τη φιλοξενία τους περιορίστηκε στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που τους παραθέσαμε το βράδυ της Κυριακής, καθώς όλες οι άλλες δαπάνες που έγιναν για την εδώ παρουσία τους, καλύφθηκαν από τους ίδιους.
Η δαπάνη αυτή ήταν 700 Ευρώ για τα 50 άτομα που φιλοξενήθηκαν.

Αυτά, ως προς τις δαπάνες και τον τρόπο που καλύφθηκαν, για την διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.

(Β) ΤΑ ΈΣΟΔΑ που υπήρξαν, ήταν τα εξής:
1. Από τον Πρόεδρο της Ομοσπ. Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Τάτσιο Γεώργιο, 500 Ευρώ.
2. Από την “Ομάδα 21” , 500 Ευρώ.
3. Από την Ύπαστο Πρόεδρο της Ένωσης Παμμακεδονικών Οργανώσεων Αμερικής, κ. Νίνα Γκατζιούλη, 200 Ευρώ.
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ : 1200 Ευρώ.
1. Η κ. Νίνα Γκατζιούλη, μας υποσχέθηκε ότι μόλις επιτρέψει στις ΗΠΑ, θα εμβάσει 500 (πεντακόσια) Ευρώ ακόμη.

Από τα παραπάνω, προκύπτει πως τα ΕΣΟΔΑ που διαχειριστήκαμε, είναι 1.200 Ευρώ, ενώ οι δαπάνες είναι 1.700 Ευρώ.

Η διαφορά αυτή (των 500 Ευρώ) οφείλεται στον κ. Μίλτο Κοτζαγερίδη (πιλότο του αερόστατου) που είχε την ευγένεια να μας πιστώσει με τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να έρθουν τα 500 Ευρώ που μας υποσχέθηκε η κ. Γκατζιούλη. Αν (παρ' ελπίδα) δεν έρθουν αυτά τα 500 Ευρώ, απέναντι στον κ. Μίλτο Κοτζαγερίδη, είμαστε υπόλογοι, προσωπικά εγώ κι ο Μιχάλης Πατσίκας.

Μάρτυρες της αλήθειας όλων των παραπάνω γεγονότων, είναι όλοι οι άνθρωποι που έλαβαν μέρος σ' αυτά.
Και μου δήλωσαν ότι θα προσέλθουν μετά χαράς στο Δικαστήριο εναντίον κάθε συκοφάντη.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Η επιλογή των ομιλητών (όπως και η επιλογή τού αν θα έπρεπε να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν διακεκριμένοι ομιλητές στο συλλαλητήριο) αποτέλεσε θέμα ισχυρών αντεγκλίσεων στη Συντονιστική Επιτροπή, που τα μέλη της είχαν διαφορετική εκτίμηση για την ωφέλεια ή ζημία που συνεπάγετο η επιλογή αυτή.
Η διχογνωμία αυτή, είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση από την Οργανωτική Επιτροπή, δύο μελών της (Κατερίνα Πατσιάνη και Βασίλης Μαυροσκάς).
Μετά από επανειλημμένες συζητήσεις των εναπομεινάντων μελών της Οργανωτικής Επιτροπής για την παρουσία ομιλητών και ειδικά του Α/ΓΕΣ Στρατηγού ε.α Φράγγου Φραγγούλη, 4 από τα μέλη μεταξύ των οποίων η Λεονάρδου Ειρήνη, παρά τις αντιρρήσεις που είχαν και δεδομένου ότι υπήρχε ισοψηφία, δήλωσαν ανοχή στην πρόταση των υπολοίπων και συμφώνησαν να συνεχίσουν ενωμένοι για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου.
Η επιλογή των ομιλητών, έγινε αυστηρά με κριτήρια καταλληλότητας για την επιτυχία του συλλαλητηρίου και όχι με κριτήρια καταλληλότητας για άλλου είδους αποστολή τους, που δεν αφορά την Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου.
Είναι δε γνωστό πως, στη σημερινή κοινωνία, όποιον και να επιλέξει κάποιος (ακόμη και Ιησού Χριστό) θα υπάρξουν σφοδρές αντιρρήσεις.
Το ότι, τελικά, η επιλογή μας ήταν επιτυχής, αποδεικνύεται από την επιτυχία της εκπληκτικής Λαϊκής προσέλευσης στο συλλαλητήριο. Αυτό ήταν το μόνο που μας ενδιέφερε.
Ο απολογισμός αυτός που αποκαθιστά την αλήθεια των πραγμάτων, απαντά σε κάθε κακόβουλο σχόλιο ή άτομο και ο υποφαινόμενος δεν πρόκειται να ανεχτώ οποιαδήποτε, δυσφημιστική του προσώπου μου, στρέβλωση της πραγματικότητας.

Καλώ τον Βασίλη Μαυροσκά και όποιον αναδημοσίευσε την συκοφαντική ανάρτηση του, να διαψεύσουν τις συκοφαντικές αναρτήσεις τους, διότι από τη στιγμή αυτή, κάθε τι που θα παραμείνει στη δημοσιότητα, αποτελεί στοιχείο τής δικαστικής υπεράσπισης της τιμής και του ονόματος μου.
Και, δεν πρόκειται να δείξω οίκτο.
[full_width]
Edit

1 σχόλιο:

  1. "Το ότι, τελικά, η επιλογή μας ήταν επιτυχής, αποδεικνύεται από την επιτυχία της εκπληκτικής Λαϊκής προσέλευσης στο συλλαλητήριο.":
    Το άκρον άωτον της ιδιοτελούς εκμετάλλευσης, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ, ευσεβών λαϊκών ευσεβών αισθημάτων.Κατά τα λοιπά:http://www.kathimerini.gr/821964/article/epikairothta/politikh/fr-fragkos-hxhro-nai-thn-kyriakh. Μπράβο στη στάση του ΚΥΡΙΟΥ Βασίλη Μαυροσκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.