-->

Header Ads

Μουσουλμανικό στρατό …εκατομμυρίων και γενική επίθεση κατά του Ισραήλ, ονειρεύονται οι Τούρκοι

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΙΣ) συνεδριάζει στην Κωνσταντινούπολη σε έκτακτη σύνοδο για το ζήτημα της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ.

Ο ΟΙΣ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος διακρατικός οργανισμός μετά τον ΟΗΕ και σε αυτόν μετέχουν 57 μουσουλμανικές χώρες. Αυτά είναι τα δεδομένα. Από δω και μπρος όμως ξεκινά η ονειροφαντασία των οργάνων του Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, μέσω της φίλα προσκείμενης στον σουλτάνο εφημερίδας «Γενί Σαφάκ».

Η ισλαμιστική εφημερίδα δεν διστάζει να προχωρήσει σε ένα ιδεατό κατασκεύασμα σύμφωνα με το οποίο αν οι χώρες του ΟΙΣ ενωθούν στρατιωτικά θα μπορέσουν να παρατάξουν 5,206,100 στρατιώτες και αμυντικές δαπάνες 175 δισ. δολαρίων.

Οι Τούρκοι προχωρούν ακόμα περισσότερο τον συλλογισμό τους και συγκρίνουν τους ανωτέρω αριθμούς με τον πληθυσμό του Ισραήλ. Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ έχει πληθυσμό μόλις 8, 547 εκ. κατοίκων – μέρος αυτών μουσουλμάνοι – την ώρα που ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης μόνο φτάνει τα 14 εκ.

Αντίστοιχα αναφέρουν ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ παρατάσσουν ενεργό προσωπικό 160.000 ατόμων και αμυντικές δαπάνες 15,6 δισ. δολαρίων.

Συνεχίζοντας αναφέρουν πως πιθανόν ο ΟΙΣ να αποφασίσει να υπερασπιστεί την Ιερουσαλήμ, ακόμα και στρατιωτικά, ενώ βλέπουν τη δημιουργία ενός μουσουλμανικού στρατού ο οποίος θα περικυκλώσει το Ισραήλ!

Σε πρώτη φάση, συνεχίζουν οι φαιδροί Τούρκοι, θα συμμετάσχουν 250.000 μουσουλμάνοι στρατιώτες ενώ θα δημιουργηθούν και κοινές μουσουλμανικές βάσεις για την υποστήριξη των δυνάμεων αυτών.

Το Ισραήλ λοιπόν θα περικυκλωθεί από στεριά, αέρα και θάλασσα. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν και η Τουρκία μόνης μπορεί να συντρίψει το Ισραήλ καθώς διαθέτει τον δεύτερο αριθμητικά στρατό στο ΝΑΤΟ με 4.000 άρματα μάχης, 1.000 αεροσκάφη και 194 πλοία. Επίσης απειλούν με πυρηνικά το Ισραήλ, αλλά με χρησιμοποιούν ξένα, επί του προκειμένου, πακιστανικά κόλλυβα, καθώς το Πακιστάν είναι και ισλαμική χώρα και διεθέτει όντως πυρηνικά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο λιβανωτός προς τον Ερντογάν ο οποίος είναι αυτή την στιγμή προεδρεύων στον ΟΙΣ και ο οποίος έχει «ήδη δώσει ξεκάθαρο μήνυμα για την Ιερουσαλήμ».

«Όσοι νομίζουν ότι η Ιερουσαλήμ τους ανήκει σήμερα, δεν θα μπορούν να βρουν ούτε δέντρο να κρυφτούν από κάτω, αύριο», είχε πει το σουλτάνος. Φυσικά επικαλούνται και τη δήλωση του υπουργού Άμυνας της Μαλαισίας ο οποίος , προφανώς έχοντας, ως άλλος «προφήτης» Μωάμεθ δεχτεί το Κοράνι στο κεφάλι, είπε ότι προετοιμάζει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του για κάθε ενδεχόμενο.

Άλλωστε, καταλήγουν οι Τούρκοι, χάρη στην σοφή πολιτική του φωτισμένου Ερντογάν, η Τουρκία έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα συμμαχιών.

Φυσικά το όλο σενάριο δεν χρήζει καν σχολιασμού. Καταρρίπτεται από μόνο του δεδομένων των διασπάσεων στον ισλαμικό κόσμο και των σχέσεων Σαουδικής Αραβίας και Αιγύπτου με το Ισραήλ, αλλά και κυρίως λόγω των ΗΠΑ.

MIgnatiou με πληροφορίες από: Yeni Safak
Edit

No comments

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Powered by Blogger.