Αβραμοπούλιο αίσχος : Οι μετανάστες της Ευρώπης είναι εδώ για να μείνουνΟ Έλληνας Ευρωπαίος Επίτροπος για την Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος, προανήγγειλε την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε πρώτη φάση και της Ευρώπης σε δεύτερη.Ναι αυτό θα πεί Αβραμοπουλιο αίσχος ή άλγος. Ο Έλληνας Ευρωπαίος Επίτροπος για την Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος, προανήγγειλε την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε πρώτη φάση και της Ευρώπης σε δεύτερη. Ένας πολιτικός που συνήθως περπατάει οπισθοχωρώντας , που δεν μπαίνει σε συγκρούσεις, που αποφεύγει τις συγκεκριμένες προτάσεις, ξεκαθάρισε με μια απρόσμενη καθαρότητα με άρθρο του στην ιστοσελίδα Politico, ότι «Οι μετανάστες της Ευρώπης είναι εδώ για να μείνουν». Με τον γνωστό κομψευόμενο τρόπο γραφής και ομιλίας του αναφέρεται στην ανάγκη για μία μακροπρόθεσμη στρατηγική προσέγγισης του ζητήματος της μετανάστευσης και την κατάλληλη αναπροσαρμογή των σχετικών πολιτικών, προκειμένου να ανταποκρίνονται με επάρκεια στις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές συνθήκες και προκλήσεις. Και συνεχίζει.

«Είναι ώρα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Δεν μπορούμε και δε θα μπορέσουμε ποτέ να σταματήσουμε τη μετανάστευση. Η προσφυγική κρίση στην Ευρώπη μπορεί να υποχωρεί, αλλά η μετανάστευση σε παγκόσμιο επίπεδο δε θα σταματήσει. Σήμερα που είναι η διεθνής Ημέρα για τους μετανάστες, περισσότερα από 244 εκ. άνθρωποι ζουν εκτός της χώρας στην οποία γεννήθηκαν. Η ανθρώπινη κινητικότητα θα καθορίζει ολοένα και περισσότερο τον 21ο αιώνα. Αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό, θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε τώρα.

Η μετανάστευση είναι ένα συναισθηματικό, ευαίσθητο και πολιτικό ζήτημα. Συνέβαλε στο αποτέλεσμα των εκλογών στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά δε μπορούμε πλέον να μιλάμε μόνο για τη διαχείριση κρίσεων: Η μετανάστευση είναι η νέα μας πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, να μιλάμε και να ενεργούμε για τη μετανάστευση με έναν πιο ολοκληρωμένο και μακροπρόθεσμο τρόπο, θέτοντας σε εφαρμογή πολιτικές που αποσκοπούν στην προώθηση της ενσωμάτωσης και της ένταξης.

Κατά τα δύο τελευταία χρόνια, η Ευρώπη κατά κύριο λόγο ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση των άμεσων επειγουσών αναγκών της παγκόσμιας μετανάστευσης και της προσφυγικής κρίσης ? και μάλιστα με αρκετή επιτυχία. Οι παράτυπες ροές έχουν μειωθεί κατά 63%. Περισσότεροι από 32.000 πρόσφυγες έχουν μετεγκατασταθεί στην Ευρώπη. Περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι που χρήζουν προστασίας έχουν επανεγκατασταθεί στην ήπειρο, με άλλους 50.000 να αναμένεται να φτάσουν στα επόμενα δύο χρόνια. Και χιλιάδες μετανάστες έχουν δεχθεί βοήθεια στο έδαφος της Λιβύης, σε συνεργασία με τους διεθνείς εταίρους».

Ωστόσο, ο ευρωπαίος Επίτροπος επισημαίνει ότι «φυσικά πολλά μένουν ακόμα να γίνουν στην Ε.Ε. Δεν μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να υιοθετούμε ad hoc προσεγγίσεις και να ενεργούμε μόνο με βραχυπρόθεσμες προθεσμίες στο μυαλό. Δυστυχώς, η πρόσφατη συζήτηση για τη μετανάστευση επηρεασμένη από την άνοδο του εθνικισμού, του λαϊκισμού και της ξενοφοβίας- έχει περιορίσει τις δυνατότητες μας να θέσουμε σε εφαρμογή έξυπνες μεταναστευτικές πολιτικές προσανατολισμένες προς το μέλλον, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι η μετανάστευση θα εξαφανιστεί αν κάποιος υιοθετήσει σκληρή γλώσσα. Είναι αφελές να σκεφτόμαστε ότι οι κοινωνίες μας θα παραμείνουν ομοιογενείς και απρόσβλητες από τη μετανάστευση εάν κάποιος υψώσει φράχτες. Είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι η μετανάστευση θα παραμείνει στην άλλη πλευρά της Μεσογείου, αν κάποιος επιδεικνύει αλληλεγγύη μόνο με οικονομικούς όρους.

Πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους πολίτες που ανησυχούν για το πώς θα διαχειριστούμε τη μετανάστευση. Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να σταματήσουμε τη μετανάστευση. Αλλά μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, εξυπνότεροι και να ενεργούμε προληπτικά ως προς τη διαχείριση αυτού του φαινομένου. Ωστόσο, δεν μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό, αν δεν αποδεχτούμε μια αλλαγή στη στάση και μια αλλαγή στο αφήγημά μας.

Συζητήσεις για την ενσωμάτωση και την ένταξη μπορεί να ακούγονται σαν πολυτέλεια όταν η συζήτηση επικεντρώνεται στην εξεύρεση μιας δίκαιης συμφωνίας σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις των κανονισμών του Δουβλίνου, οι οποίοι διέπουν τον τρόπο που γίνεται η επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου στην Ε.Ε. Αλλά το να αφήσουμε αυτές τις μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις εκτός συζήτησης θα ήταν ένα λάθος ? το οποίο έχουμε κάνει κατά το παρελθόν και για το οποίο πληρώνουμε ακόμα και σήμερα το κοινωνικό και οικονομικό κόστος.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τη μετανάστευση, την κινητικότητα και την ποικιλομορφία ως το νέο πρότυπο και να προσαρμόσουμε τις πολιτικές μας αναλόγως. Ο μόνος τρόπος για να κάνουμε πολιτικές ασύλου και μετανάστευσης που θα αντέχουν στον μέλλον, είναι να αλλάξουμε συλλογικά πρώτα τον τρόπο σκέψης μας».

Εμείς εδώ στην Οδό Δραχμής, παραδίδουμε τον αξιότιμο κύριο Επίτροπο στην κρίση των αναγνωστών και στην αγκαλιά των απάτριδων «δικαιωματιστών» όπως και σε αυτήν του Τζώρτζ Σόρος
πηγή:odosdrachmis
[full_width]
Labels:

Δημοσίευση σχολίου

να και το πασοκικο αισχος...οι σουλιωτισσες ηταν αλβανοφωνες http://www.protothema.gr/politics/article/742198/pagalos-oi-souliotisses-itan-alvanofones-ellinas-einai-opoios-aisthanetai-etsi/

Οι "δημοκράτες" κυβερνώντες μας πιστεύουν ότι τέτοιους ανθρώπους αυτοί θα τους εντάξουν αρμονικά στην κοινωνία μας, στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα. Κάτι που ανεπιτυχώς προσπάθησαν όλες οι πολιτισμένες δυτικές χώρες, Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία, Σουηδία.
Αρμονική ένταξη δε σημαίνει να πάνε Ελληνικό σχολείο χωρίς να ξέρουν Ελληνικά και με όποιες αρρώστιες κουβαλάνε (και ούτε οι ασθένειες θεραπεύονται με …εμβόλια) ή να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας (δωρεάν βέβαια, μόνο ο Έλληνας πληρώνει). Αρμονική ένταξη σημαίνει πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας. Αυτό έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία...
Εάν κάποιοι μεγάλωναν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαιναν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή αν δεν πήγαιναν και καθόλου σχολείο, εάν ήρθαν από άλλη ήπειρο (όπως γίνεται τώρα με τους "νέους Έλληνες") και μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμάς, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.
Ο νόμος μας λέει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Εμείς τι κάνουμε; Τους ...λυπούμαστε; Τους Έλληνες όχι;
Και μάλιστα τώρα αυτοί οι εισβολείς, αυτοί οι λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται και μονιμοποιούνται από την κυβέρνησή μας στην Ελλάδα… Εισβολείς λοιπόν δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε και δε θέλουμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας.
Ο κόσμος μας αποτελείται από διάφορες φυλές, από διαφορετικές "ράτσες", με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις. Τι να κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει, γιατί να δεχτούμε τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση, αυτή τη «σαλαμοποίηση» των λαών; Ο Έλληνας στην Ελλάδα, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Αφγανός στο Αφγανιστάν. ο Αυστραλός στην Αυστραλία, ο Καναδός στον Καναδά. Και αν οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί δεν έχουν να φάνε, βοηθήστε τους εκεί που βρίσκονται.
Το ισλάμ είναι η θρησκεία του σκοταδισμού, της μισαλλοδοξίας, του μίσους, της διχόνοιας και του θανάτου.
Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, δεν ταιριάζει ο μωαμεθανισμός, ο μουσουλμανισμός, με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων. Στο χριστιανισμό δεν έχει σχέση αν είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, αρκεί που είναι άνθρωπος.
Παράνομους εισβολείς εμείς δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν πρέπει να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε. Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του "ανθρωπισμού".
Και αν νομίζετε ότι εγώ είμαι ...φανατικός και ...υστερικός για αυτό και γράφω όλα τα παραπάνω, τότε σίγουρα δε με ξέρετε. Δε με ξέρετε, αλλά δεν ξέρετε και το ισλάμ. Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία, φαγητό και τώρα χρήματα σε λαθροεισβολείς.
Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις ...κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Δεν τους θέλω στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.
Οι μουσουλμάνοι θα προσπαθήσουν μόλις πληθύνουν να πάρουν τον έλεγχο και να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Είδαμε ότι στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν. Δεν τους αφήνει το κοράνι να ενσωματωθούν.
Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο μουσουλμάνος βομβιστής ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.-

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

[blogger][disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget