Ένας ολόκληρος λαός παγιδευμένος στα κόλπα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

Ένας ολόκληρος λαός παγιδευμένος στα κόλπα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κυρίως με την παμπόνηρη πολιτική τους, όχι έξυπνη αλλά παμπόνηρη και όντας τα συριζανελάνια καλά συνειδητοποιημένα για την πλήρη ανικανότητα τους να λύσουν τα τεράστια καταστροφικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν κατά την περίοδο της νέας κατοχής φέρνοντας και οι ίδιοι πολλαπλάσια και πιο βαριά, βλέπουν κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ το πόσο ανίκανοι είναι αλλά χωρίς να αφήσουν την βολικιά καρέκλα της όποιας εξουσίας τους, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να νομοθετούν για ελάχιστες μειοψηφίες, έτσι καταφέρνουν να προκαλούν την κοινωνία για πολλούς λόγους όχι μόνο για τους προφανείς που τους βολεύουν.
Κατάφεραν να παρασείρουν ολόκληρη την αντιπολίτευση, πράμα πολύ εύκολο αφού δεν έχει διαφορετικό λόγο να τους αντιμετωπίσει.

Έχει διαπιστωθεί από πολλούς ότι ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων και γενικότερων επιχειρημάτων αντιμετωπίζουν τους αντιδρούντες στα τελευταία γεγονότα πολλές φορές με ειρωνεία και επιθετικό τρόπο μαζί με χαρακτηρισμούς που μας προσβάλουν, κακώς κάκιστα δόθηκε τόση δημοσιότητα σε ένα κατά την γνώμη μου τιποτένιο θέμα, αλλά αυτό εξηγείται γιατί βολεύει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Η έλλειψη πολιτικού λόγου αλλά και πολιτικού πολιτισμού διακρίνει και τους συριζαίους και τους φίλα προσκείμενους σε αυτούς. Εγώ ο ίδιος είχα πολλές τέτοιες αντιμετωπίσεις.

Η πουστιά τους είναι πολύ προκλητική, δεν ξέρω που βρίσκουν το θράσος για κάτι τέτοιο (πουστιά= με την έννοια της ατιμίας και της κακής συμπεριφοράς)

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

[blogger][disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget