Ασυναρτησίες πάλι απο τον "προστάτη" των κατατρεγμένων Τσίπρα στη Βουλή για το φύλο στα 15. Είναι ο νέος Χριστός;Κάθε εβδομάδα παράγονται απο τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προβλήματα χαμηλής πολιτικής και υπάρχει συστράτευση με ΒΛΑΚΕΙΕΣ απο τη ΝΔ (όλοι παρέα είναι) ενώ ο Σαρωνικός βρωμάει Κουρουμπλή. Ο κόσμος κατάντησε να βλέπει ως πολτική λύση το "Μή χείρον βέλτιστο".

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ένας τρόπος να γράψεις μια καλή πολιτική ομιλία είναι να επιλέξεις τα σημεία στα οποία θα δώσεις έμφαση και να πείς αυτά που θα ήθελαν να ακούσουν εκείνοι των οποίων τη ψήφο επιδιώκεις είτε σε ένα είτε σε περισσότερα κόμματα. Στόχος σου πρέπει να είναι, να τους δείξεις γραμμές κέρδους και να τους μειώσεις κάθε ηθική αναστολή που μπορεί να έχουν λόγω των δεσμεύσεων τους σε αυτούς που τους προώθησαν στη πολιτική αλλά και σε αυτούς που τους ψηφίζουν.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έφερε ταυτόχρονα δύο νομοσχέδια στη Βουλή, το ένα με στόχο τα ανθρώπινα δικαιώματα και το άλλο με στόχο την προστασία της εθνικής ακεραιότητας, νομοσχέδια δηλαδή που ταυτίζονται με τις αρχές των δύο κομμάτων. Αυτό σημαίνει παραγωγή προβλήματος και προστασία του για εξοικονόμηση ψήφων.

Ο ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Ο αυτοπροσδιορισμός του φύλου ή η διόρθωση του φύλου απαιτούν αυξημένη συνειδητότητα, κάτι που αλλάζει με την ηλικία, τις γνώσεις και την εμπειρία. Συνεπώς είναι λάθος να επιτρέπεται να γίνεται μια μόνο φορά. Το να λέει κανείς π.χ. ότι "είμαι χριστιανός όρθόδοξος" δεν σημαίνει ότι είναι. Τα λόγια δεν είναι αυτά που μετράνε αλλά οι πράξεις και η συνέπεια.

Το ερώτημα που μπαίνει είναι σε ποιά ηλικία ο άνθρωπος έχει την εμπειρία εκείνη που του επιτρέπει να αυτοπροσδιορίζει το φύλο του, καθότι αυτό δεν είναι σαν ένα δίπλωμα αυτοκινήτου. Δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής εμπεριστατωμένη άποψη απο κανένα. Ο άνθρωπος πάντως αναπτύσσεται βιολογικά σε μεγάλο βαθμό μέχρι τα 20 και πνευματικά συνέχεια. Δεν μπορεί συνεπώς πριν μια βιολογική ηλικία και χωρίς ένα ελάχιστο γνώσης και εμπειριών που να ταυτίζεται με το πότε ασκεί ελεύθερα τα εκλογικά του δικαιώματα να αποφασίζει για το φύλο του. Ένας άλλος παράγοντας είναι η πληροφόρηση. Αν η κοινωνία της πληροφορίας περιορίζεται και κατευθύνεται απο τα ΜΜΕ σε συγκεκριμένα θέματα όπως γίνεται απο τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών σε μεταρρυθμίσεις μονής κατεύθυνησης τότε καμμία απο αυτές δεν θα μπορεί να επιβιώσει. Δεν είναι σωστό οι άνθρωποι που επιλέγουν την αλλαγή φύλου να ταυτισθούν με ΑΜΕΑ και σε ένα περιβάλλον που δεν είναι έτοιμο να τους προστατεύσει.

Απο τη παραπάνω εξήγηση διαφαίνεται ότι το νομοσχέδιο Τσίπρα δεν παρέχει διευρυμένα δικαιώματα υπέρ της ελευθερίας και της ισότητας αλλά προνόμια. Το δικαίωμα είναι κάτι που μόνο συνταγματικά προσφέρεται και ελευθερία έκφρασης της προσωπικότητας δεν σημαίνει καταστρατήγηση της προστασίας ενός παιδιού απο ένα λάθος στο παρόν ή στο μέλλον.

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΜΠΟΧΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Το ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν χάσει τα ερίσματα τους στο εκλογικό σώμα. Χρειάζονται μια βαφή μαλλιών, ένα επαναπροσδιορισμό του φύλου τους για να επιβιώσουν πολιτικά. Τα δύο αυτά νομοσχέδια που απο ηλιθιότητα τα έβαλαν μαζί το αποδεικνύουν.

Κάθε εβδομάδα παράγονται απο τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προβλήματα χαμηλής πολιτικής και υπάρχει συστράτευση με ΒΛΑΚΕΙΕΣ απο τη ΝΔ (όλοι παρέα είναι) ενώ ο Σαρωνικός βρωμάει Κουρουμπλή. Ο κόσμος κατάντησε να βλέπει ως πολτική λύση το "Μή χείρον βέλτιστο". Ανθρώπους στο περιθώριο δεν τους θέλει καμμία θρησκεία ή παράδοση πλην της Στοάς Μακαντάση που κάνει κάθε πικραμένο και λοβοτομημένο βουλευτή, υπουργό και πρωθυπουργό. Γιαυτό η χώρα περπατάει σαν μεθυσμένη και με τα μάτια κλειστά.

Κανείς απο τα χαμίνια του πολιτικού ΧΘΕΣ δεν δείχνει ευαισθησία για τα κόκκινα δάνεια, τα ναρκωτικά και τα λαθραία στο Αιγαίο, την οριοθέτηση ΑΟΖ υφαλοκρηπίδας και αλιευτικών ζωνών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τη βιωσιμότητα του εξωτερικού και του εσωτερικού χρέους που κανείς δεν ξέρει πόσο πραγματικά είναι, το μαύρο χρήμα που διακινούν οι ναυτιλιακές, τη δωρεά του Ελληνικού στο Λάτση, την ενεργειακή πολιτική που φέρνει ακριβή ενέργεια στην Ελλάδα και επομένως χαμηλή ανταγωνιστικότητα, το μεταναστευτικό που αλλάζει το κοινωνικό και πολιτισμικό τοπίο χωρίς να ερωτηθεί ο λαός και χωρίς να υπάρχει κάτι για αυτό στα προγράμματα των κομμάτων πριν τις εκλογές, την αναγκαστική μείωση των μισθών και συντάξεων και τα συνεχή νέα μέτρα, τα άδεια Ταμεία των επαγγελματιών των δήμων και των περιφερειών, το έγκλημα Καραμανλή που χρεοκόπησε την Ελλάδα, τις παρανομίες με τα ομόλογα απο το Σημίτη, τον Τίτο Χριστοφοράκη της Siemenw, τα υποβρύχια στο Σάφα και χιλιάδες άλλα.

Δεν μπορούμε να κοιτάμε το ποντίκι και να χάνουμε τον ελέφαντα. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε πολιτικούς κάθε χρώματος και να μιλάμε για Ελλάδα που ανήκει στην Ευρώπη με τα υψηλά standards, όταν για την ενέργεια και τα κοιτάσματα αποφασίζουν οι νταβατζήδες, όταν η πληροφόρηση ελέγχεται μέχρι αηδίας και δεν ακούγονται άλλες φωνές πλήν της Μισέλ και του Άδωνη για να μη φαίνεται πόσο βλάκας είναι ο Κυριάκος Παραμυθάκης, όταν το παραδικαστικό στη δικαιοσύνη ζεί και βασιλεύει, όταν η παιδεία δεν έχει στόχους αλλά βάζει τρικλοποδιές στους νέους και επιβραβεύει την αμάθεια, όταν οι τράπεζες πάνε για το 3ο bail-in, όταν η κάθε επιθυμία βαπτίζεται διαφορετικότητα χωρίς όρια επιτρεπτότητας, όταν η άμυνα έχει διαλυθεί, όταν η εξωτερική πολιτική πηγαίνει απο λάθος σε λάθος επιλογές κοκ.

Η ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η κάθε πολιτική απόφαση έχει ένα κοινωνικό αντίκτυπο και χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον για να επιβιώσει και να μη παράγει μελλοντικά αντιδράσεις ή αντιφάσεις, παράμετροι που δεν βλέπουν. Ο κοινωνικός πολιτισμός προάγεται και αυτοπροσδιορίζεται σε κοινωνίες με οικονομική άνεση, κάτι που προυποθέτει υψηλή ανταγωνιστικότητα. Σε μια κοινωνία χωρίς μηχανισμούς προστασίας για κανένα, με τόση διαπλοκή και διαφθορά, κάθε κοινωνική αλλαγή που επιβάλλεται θα αποτελεί ξένο σώμα.

Δεν μπορεί να λέγεσαι προοδευτικός όταν βλέπεις μόνο όσα θέλεις. Τότε είσαι απατεώνας. Η πολιτική γενναιότητα αφορά στη δημοκρατία πρώτα τους πολλούς. Στην Ελλάδα η δημοκρατία δεν λειτουργεί, οι ψήφοι υφαρπάζονται με ψέμματα. Επόμενο είναι να αγνοείται η ελευθερία λόγου και να θεωρείται κατώτερη απο τη παροχή προνομίων π.χ. όπως γίνεται με τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους.
πηγή: zcode-gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

[blogger][disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget