Οργή της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών για τον φίλο του Πάνου Καμμένου

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΛΥΤΟΙ» - ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Την απόλυτη καταδίκη των συναδέλφων του προκάλεσε η στάση του δικαστικού επιμελητή Γιάννη Παναγόπουλου ο οποίος κατάσχεσε την περιουσία ιδιώτη στο Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 για λογαριασμό ξένου fund - Όπως είχαμε αποκαλύψει με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ο κ. Παναγόπουλος (ο οποίος αποκάλεσε άπλυτους τους πολίτες του Ρεθύμνου) είναι φίλος από παλιά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα, κ. Πάνο Καμμένο

Θύελλα αντιδράσεων στο νομικό κόσμο της χώρας έχουν προκαλέσει οι ανάρμοστες δηλώσεις που έκανε ο φίλος του κ. Καμμένου εναντίον των κατοίκων του Ρεθύμνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Εφετείου Αθηνών συνεδριάζει εκτάκτως για τον πειθαρχικό του έλεγχο μετά τις ανάρμοστες δηλώσεις του, ενώ τις επόμενες ημέρες ο εν λόγο κύριος αναμένεται να κληθεί σε απόλογία για την κατάσχεση που έκανε στο Ρέθυμνο.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις του Γ. Παναγόπουλου και τονίζει μεταξύ άλλων: «Δεν θεωρούμε κανένα Έλληνα Πολίτη «απόστημα» «άπλυτο» κ.λ.π.».

Όπως είχαμε επισημάνει από το Newsbomb.gr, ο κ. Παναγόπουλος είναι φίλος του Πάνου Καμμένου, κάτι που αποδεικνύεται με φωτογραφίες που έχει αναρτήσει δημόσια ο συγκεκριμένος δικαστικός επιμελητής.

Από το προφίλ του στο Facebook, έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι είναι φίλος του σημερινού υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!!!Και όχι μόνο αυτό. Ο κ. Καμμένος όταν ήταν υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί ΝΔ, έκανε ο ίδιος τα εγκαίνια στο γραφείο του κ. Παναγόπουλου στον Πειραιά.

Επί της ουσίας μάλιστα η Ομοσπονδία υπενθυμίζει πως ο δικαστικός επιμελητής έχει εδαφική αρμοδιότητα τα όρια αρμοδιότητας του Εφετείου όπου είναι διορισμένος και πως ένας Αθηναίος ή ένας Πειραιώτης δεν μπορεί να ενεργήσει πράξεις π.χ. στην Κρήτη ή στην Θράκη. Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί και όπλο για την ακύρωση της κατάσχεσης αφού ήδη ο δικηγόρος του οφειλέτη έχει προσφύγει στα δικαστήρια λόγω της χωρικής αναρμοδιότητας του δικαστικού λειτουργού.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Μήτσης, αναφερόμενος στην συνολική συμπεριφορά του Γιάννη Παναγόπουλου, κατά τη διαδικασία κατάσχεσης επιχείρησης στο κέντρο του Ρεθύμνου, αλλά και στο βίντεο-«διάγγελμα» όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, μέσα από το οποίο ο δημόσιος αυτός λειτουργός με αγοραίους χαρακτηρισμούς κατάφερε να εξοργίσει τόσο τον λαό της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε λόγο για απολύτως απαράδεκτα φαινόμενα, ενώ ταυτόχρονα έθεσε και πολλά ερωτήματα για το σύννομο της όλης διαδικασίας:

«Ο Γιάννης Παναγόπουλος ως δικαστικός Επιμελητής ανήκει στο Εφετείο Αθηνών και εκ του νόμου δεν είχε κανένα δικαίωμα να πραγματοποιήσει κατάσχεση σε περιοχή άλλη εκτός Αθηνών, Πειραιώς και Κυθήρων», τόνισε, ενώ στο δημοσιογραφικό ερώτημα για το αν ο νόμος προβλέπει κάποια περίπτωση εξαίρεσης, ο Πρόεδρος της ΟΔΕ ήταν περισσότερο από σαφής: «Όχι, δεν προβλέπεται καμιά περίπτωση εξαίρεσης και η μόνη περίπτωση που θα δικαιολογούσε την εκεί παρουσία του θα ήταν ως εκπροσώπου της εταιρείας υπέρ της οποίας έγινε η κατάσχεση».

«Αν όμως τα πράγματα ήταν έτσι, τότε με ποια ακριβώς λογική βγήκε ο συγκεκριμένος κύριος και έκανε δηλώσεις και εμφάνιση δικαστικού επιμελητή;» προσέθεσε ο Γιώργος Μήτσης, διευκρινίζοντας πως παρότι το θέμα του δεν περιλαμβανόταν καν στην ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Οργάνου, καθώς αυτά είχαν καθοριστεί πριν την ημερομηνία της επεισοδιακής κατάσχεσης, εν τούτοις θα είναι το κύριο θέμα, προκειμένου να υπάρξει έλεγχος τόσο σε ότι αφορά το σύννομο της όλης υπόθεσης, όσο και τις μετέπειτα δηλώσεις του που προφανώς παραβιάζουν με τον πλέον εξόφθαλμο τρόπο τον κώδικα συμπεριφοράς ενός Δημοσίου Λειτουργού και όχι μόνον κατά την ώρα άσκησης των καθηκόντων του».

«Εμείς, ως Ομοσπονδία μπορούμε μόνο να προχωρήσουμε σε κάποια ποινή επίπληξης, ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε τον φάκελό του στον Εισαγγελέα Εφετών ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει για την όποια εξέλιξη της υπόθεσης», κατέληξε ο κ. Μήτσης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος αναφέρει:
«Με αφορμή την διακίνηση στο διαδίκτυο ενός βίντεο, στο οποίο γνωστός αθηναίος συνάδελφός μας (δικαστικός επιμελητής), μετά το πέρας κάποιας αναγκαστικής εκτέλεσης στο Ρέθυμνο της Κρήτης κάνει....απαράδεκτες δηλώσεις, κρίνοντας άκομψα τον «οφειλέτη» και τους «συμπαραστάτες» του, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Ο δικαστικός επιμελητής είναι όργανο τόσο της επίδοσης δικογράφων όσο και της εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων, κάνοντας ευσυνείδητα την δουλειά του, ΝΟΜΙΜΑ, ΑΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ εκάστης πλευράς. Δεν κρίνει, δεν σχολιάζει, δεν κάνει τηλεοπτικό σόου. Ο ρόλος του είναι καθαρά και αυστηρά θεσμικός. Προσπαθεί δε, όσο μπορεί, να διευκολύνει τα πράγματα. Να μην τα εκτραχύνει, όσο το δυνατόν. (Επί πλέον ο δικαστικός επιμελητής έχει εδαφική αρμοδιότητα τα όρια αρμοδιότητας του Εφετείου όπου είναι διορισμένος. Ένας Αθηναίος ή ένας Πειραιώτης δεν μπορεί να ενεργήσει πράξεις π.χ. στην Κρήτη ή στην Θράκη).

Ως αρμόδιο συνδικαλιστικό – θεσμικό όργανο του κλάδου, δηλώνουμε ότι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου συναδέλφου, καθώς και παρόμοιες συμπεριφορές από συναδέλφους. Χαρακτηρισμοί όπως αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν από το μέλος μας αφορούν και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο. Δεν θεωρούμε κανένα Έλληνα Πολίτη «απόστημα» «άπλυτο» κ.λ.π. Δεν ασκούμε κανενός είδους πολιτική. Η λαϊκή αγωνία έστω και εκδηλωνόμενη υπερβολικά, είναι και δική μας αγωνία, μέσα σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Διότι η μοίρα μας είναι κοινή.

Οι αποφάσεις που εκτελούμε, με δυσκολία ενίοτε, έχουν ήδη κρίνει (κατ’ αντιμωλία) την όποια αντιδικία στο δικαστήριο. Εμείς ως αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί τις υλοποιούμε. Φροντίζοντας εν σιωπή να τηρηθούν τα νόμιμα, σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσωπικότητα. Να μη θιγεί καθ’ υπέρβαση ούτε ο επισπεύδων ούτε ο καθ’ ου. Δεν είμαστε εκδικητές, ούτε υπέρμαχοι κανενός. Εκτελούμε τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων. Είμαστε απλώς δικαστικοί επιμελητές. Τα αρμόδια θεσμικά μας όργανα εκφράζουν τη βαθειά τους λύπη για την ανάρμοστη συμπεριφορά όσων εξ’ ημών (μελών μας) παρεκτρέπονται και βεβαιώνουμε την Κοινωνία ότι θα λάβουμε κάθε πρόσφορο μέτρο για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου, με βάση το πειθαρχικό δίκαιο που διαθέτουμε. Να είναι όλοι σίγουροι και ήσυχοι!». Για δε τον συγκεκριμένο συνάδελφο θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Εφετείου Αθηνών, που είναι μέλος, για να αναθέσει την υπόθεση για τον πειθαρχικό του έλεγχο».

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις κατασχέσεις
Παρά τη θύελλα των αντιδράσεων που υπάρχει στο νομικό κόσμο της χώρας, αξίζει να σημειώσουμε την ένοχη σιωπή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Μεγάρου Μαξίμου, που όταν ήταν στην αντιπολίτευση προέταζε τα στήθη της για να αποτρέψει πλειστηριασμούς και τέτοια άθλια φαινόμενα.

Τώρα, οι... Ρομπεν των φτωχών καλύπτουν τους φίλους του συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου, που όλως τυχαίως εξυπηρετούν τα κοράκια και τα ξένα funds που αρπάζουν τις περιουσίες και το βιος του ελληνικού λαού.
πηγή: newsbomb

Δικαστικός επιμελητής, φίλος του Πάνου Καμμένου πανηγυρίζει για τους πλειστηριασμούς στο Ρέθυμνο

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΕΝΩΝ FUNDS ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δικαστικός επιμελητής πανηγυρίζει για κατάσχεση μαγαζιού από αμερικανικό fund στο Ρέθυμνο της Κρήτης - Κι όλα αυτά στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην Ελλάδα του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας με το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δείτε ότι τα εγκλήματα κατά της χώρας και του λαού έχουν ονοματεπώνυμο!!!
Πριν απο λίγες μέρες στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου επικράτησε τεράστια ένταση όταν κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό καταστήματος από αμερικανικό fund.
Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ ο δικαστικός επιμελητής προστατεύθηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου το εμπόρευμα να πάει στο συγκεκριμένο fund.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.


Οι Έλληνες αστυνομικοί περιφρουρούν τους δικαστικούς επιμελητές για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο του ξεπουλήματος της περιουσίας των Ελλήνων σε ξένα συμφέροντα.

Η συγκεκριμένη ιστορία όμως, έχει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου του, ο δικαστικός επιμελητής κ. Ιωάννης Παναγόπουλος κάνει και δημόσιες δηλώσεις καθυβρίζοντας τους πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν χαρακτηρίζοντας «άπλυτους και βρωμιάρηδες, ξεδοντιάρηδες», όσους αντιστάθηκαν.


Ο κ. Παναγόπουλος έχει αναρτήσει τη συγκεκριμένη δήλωση στο προφίλ του στο Facebook.

Απολαύστε την ανάρτησή του εδώ και δείτε με πόσο πάθος υπερασπίζεται τις κατασχέσεις των Ελλήνων σε μια περίοδο που οι δανειστές συντρίβουν τον ελληνικό λαό.Επειδή η συγκεκριμένες δημόσιες δηλώσεις του δικαστικού επιμελητή, μόνο οργή προκαλούν, μπήκαμε στον κόπο να ψάξουμε ποιος είναι.

Από το προφίλ του στο Facebook, έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι είναι φίλος του σημερινού υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!!!


Και όχι μόνο αυτό. Ο κ. Καμμένος όταν ήταν υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί ΝΔ, έκανε ο ίδιος τα εγκαίνια στο γραφείο του κ. Παναγόπουλου στον Πειραιά.


«Μα πώς είναι δυνατόν;» θα αναρωτηθείτε, ο Πάνος Καμμένος έχει φίλους που εξυπηρετούν και εργάζονται για λογαριασμό ξένων funds που λεηλατούν τις περιουσίες του ελληνικού λαού;


Μα ο κ. Καμμένος δεν ήταν αυτός που υποσχόταν ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ούτε έναν πλειστηριασμό;

Δεν ήταν αυτός ο ίδιος και το κόμμα του που διαβεβαίωναν ότι θα πέταγαν τους δανειστές και τα ξένα κοράκια με τις κλωτσιές;

Ο κ. Καμμένος δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί «ούτε νεκρός» με γερμανοτσολιάδες;


Δυστυχώς για τον κ. Καμμένο και την παρέα του, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας και καταδεικνύουν το ήθος του ανδρός.

Αυτά για να ξέρει ο λαός ποιους ψήφισε και σε ποιους εμπιστεύθηκε το μέλλον των παιδιών του.

Η καταστροφή της χώρας και η αφαίμαξη του λαού έχουν ονοματεπώνυμο.

Τέρμα με το θέατρο σκιών.

πηγή: newsbomb

Διαβάζοντας όλα αυτά δικαιωματικά το μυαλό μας πάει σ΄αυτήν εδώ την είδηση  και τα συνδυάζει...

Με επιλογή ΣΥΡΙΖΑ κι όχι της τρόικας το καθένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

[blogger][disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget