Πενία τέχνας κατεργάζεται;

Σε ερμηνεία από τα αρχαία Ελληνικά σημαίνει ότι η φτώχεια υποχρεώνει κάποιον που την υφίσταται να επινοεί τρόπους που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει αυτήν την καταραμένη που λέει και μια άλλη λαϊκή ρήση.

Σαν μια τέτοια ιδέα μου έστειλαν να κοιτάξω χθες εδώ στο «ΠΑΛΙΑΤΖΙΔΙΚΟ» όπως ονομάζουν τον ιστότοπο όπου εκθέτουν μεταχειρισμένα πράματα που δεν χρειάζονται πλέον ή και που χρησιμοποιήσαν ελάχιστα και μετά τα παράτησαν σε μια γωνιά ξεχασμένα για χρόνια ή κάποια που χρησιμοποίησαν μέχρι να περάσουν σε κάτι άλλο.

Αυτός ή αυτοί που έστησαν αυτόν τον ιστότοπο προσπαθώντας να πουλήσουν από ό,τι είδα σε πολύ καλές τιμές τα μεταχειρισμένα τους με σκοπό να βοηθηθούν όσοι πωλούν αυτά, αλλά και όσοι τα αγοράσουν εφόσον τα δουν ότι τους χρησιμεύουν με αυτές τις τιμές θα έχουν και οι αγοραστές το όφελός τους.

Τι σου κάνει ο άνθρωπος όταν δεν έχει πώς να την βγάλει!
Προσωπικά την ιδέα την βρίσκω εξαιρετική και με το, όπως επίσης με έγραψαν στο σύντομο μήνυμα χαιρετισμού και προώθησης αυτής της ιστοσελίδας, είναι ότι φιλοδοξούν να βάζουν μεταχειρισμένα πράματα τους και όσοι άλλοι έχουν τέτοια και θέλουν να τα πουλήσουν για να βοηθηθούν να πληρώνουν κάποιους λογαριασμούς εφόσον πωλούνται.
 Κατά τα γραφόμενα τους δέχονται εκθέσεις αντικειμένων προς πώληση ακόμα και πράματα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι π.χ. αφόρετα όπως είδα κάτι δερμάτινα καπέλα.

Ο ιστότοπος τους θα είναι το μέσον για να μπορεί κάποιος να εκθέτει και να πουλάει την παλιά του πραμάτεια όντας ο καθένας υπεύθυνος για την συναλλαγή δίνοντας στην περιγραφή των προς πώληση πραγμάτων και 2 σημεία επικοινωνίας από αγοραστές με πωλητές,  για πιο λεπτομερή άμεση συνεννόηση, τηλεφωνικής και με email.

Μπράβο παιδιά, και ευχόμαστε εφόσον αποφασίσατε λόγω ανάγκης να πουλήσετε τα άχρηστα υπάρχοντα σας καλή επιτυχία, προσοχή να μείνετε στην πώληση μόνο όσον δεν χρειάζεστε και όχι παραπάνω, αν και δυστυχώς εδώ που ζούμε υπό κατοχή, αλίμονο σε μας και τις πιο βασικές ανάγκες μας πλέον δεν μπορούμε να ικανοποιούμε και αυτό επί το πλείστον δεν εξαρτάται από μας.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

[blogger][disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget