Ας αναρωτηθούμε για λίγο …

Έχουμε στην θέση του πρωθυπουργού έναν τύπο που συχνά σε συνεντεύξεις του λέει ότι έκανε λάθη και πιο πρόσφατα στον Guardian είπε: Έκανα μεγάλα λάθη.

Αυτόν τον τύπο τον πρωθυπουργεύοντα, πότε θα καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να τον υπομένουμε άλλο απαθείς και μέχρι πότε θα παραδέχεται συνεχώς ότι έκανε λάθη σαν να μην συμβαίνει τίποτε, σαν να μην μας αγγίζει αυτό καθόλου;

Δεν είναι τα λάθη του, λάθη ενός φίλου μας, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Δεν είναι λάθη ενός μηχανικού αυτοκινήτου που μπέρδεψε τις βίδες, ή ενός μάγειρα που μπέρδεψε την ζάχαρη με το αλάτι, ακόμα και ενός χειρουργού που μπορεί το λάθος του να στοίχισε την ζωή ενός άτυχου φουκαρά, εδώ έχουμε να κάνουμε με λάθη ενός πρωθυπουργού και όπως ο ίδιος παραδέχεται μεγάλα λάθη,  που κοστίζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις ζωές όλων μας, ενός ολόκληρου λαού και έθνους.

Η πρωθυπουργία δεν είναι θέση ευκαιρίας για πρακτική εξάσκηση ενός επαγγέλματος, είναι θέση τεράστιας ευθύνης και οι ευθύνες του κατέχοντος αυτήν την θέση είναι ευθύνες απέναντι σε κάποια εκατομμύρια ανθρώπων.

Θα βρει ποτέ, θα βρει σύντομα θέλουμε να ελπίζουμε, ένα ηθικό και πνευματικό ανάστημα να βγει με διάγγελμα απέναντι μας και να πει ότι έκανε τεράστια λάθη και για αυτό παίρνει την ευθύνη για ό,τι του προσαφθεί δικαστικά στο μέλλον με τις ανάλογες επιπτώσεις επάνω του και να παραιτηθεί;;;
Στα ξαφνικά αυτός να μας βγει με τέτοιο ανάστημα που τουλάχιστον μια τέτοια κίνηση θα του ελάφρυνε την θέση από μελλοντικές περιπέτειες του;  Μάλλον αδύνατον γιατί πιθανόν δεν έχει την αίσθηση για του τι πρόκειται...

Δεν φαίνεται να διαθέτει ούτε ίχνος τέτοιου ηθικού και πνευματικού αναστήματος, παρά έχει το θράσος να μας χλευάζει παραδεχόμενος μόνο σε συνεντεύξεις ότι έκανε λάθη και να θέλει να εξαντλήσει την 4ετία,  και το πιο θρασύ, να συνεχίσει να διεκδικεί την πρωθυπουργία!

Έχουμε έναν πρωθυπουργό που όντας άθεος όπως ο ίδιος είχε πει μερικές φορές στο παρελθόν, εύχεται συνέχεια, δεν ξέρω αν προσεύχεται κιόλας,  να βγούμε από την κρίση όπως ονομάζει αυτόν τον μακροχρόνιο ζυγό που συνεχίζει και ο ίδιος και με ευχές θέλει να μας βγάλει από όλο αυτό!

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ
Labels:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

[blogger][disqus]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget