ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στήνεται κανάλι των ΑΝΕΛ;! ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ! Ποιοι θα στελεχώσουν το νέο κανάλι, αν πάρει άδεια

Σχόλιο: Οι "μαχητές" εναντίον της διαπλοκής στήνουν δικιά τους διαπλοκή ;;;

Ο φάκελος τον οποίο κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης περιείχε σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με την αίτηση ενδιαφέροντος για τηλεοπτική άδεια, και τα ονόματα των μελλοντικών διευθυντών του τηλεοπτικού καναλιού. Ετσι, εάν τελικά χορηγηθεί στον Ιβάν Σαββίδη τηλεοπτική άδεια, επτά στελέχη των ΑΝΕΛ είναι έτοιμα να καταλάβουν τις διευθυντικές θέσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον φάκελο αδειοδότησης, για την γενική διεύθυνση ειδήσεων του μελλοντικού καναλιού προορίζεται ο Γιώργος Κούσουλας, ο οποίος ήταν διευθυντής γραφείου τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και διευθυντής ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα.

Για προϊσταμένη οικονομικού ρεπορτάζ προορίζεται η Ελένη Δουρούκη, η οποία ήταν δημοσιογράφος στη Βουλή των Ελλήνων από το 2012 ως το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Τεχνικός διευθυντής προορίζεται να αναλάβει ο Βασίλης Συριόπουλος, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα είναι τεχνικός προϊστάμενος διεύθυνσης ενημέρωσης, υπεύθυνος για την κάλυψη των εκδηλώσεων του Πάνου Καμμένου (βίντεο, φωτογραφίες, μοντάζ) στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Προϊστάμενος ελεύθερου ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει ο Κώστας Λαβίδας, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Προϊσταμένη αθλητικού ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει η Αννα Μπάστα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ και υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α” Αθήνας, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Επίσης, μετέχουν σε θέσεις στον φάκελλο Σαββίδη η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρόεδρος της νεολαίας ΑΝΕΛ, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ και η Αντιγόνη Δήμιτσα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ ως τον Φεβρουάριο του 2016.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια