ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πέτρος Αργυρίου: Λευκές επιταγές δεν πρέπει να δίνονται σε κανένα

Το βίντεο είναι από τις 24 Ιαν 2014 αλλά πολύ επίκαιρο

Το μνημόνιο πέτυχε απόλυτα στο στόχο του, που ήταν εξαρχής η επιχείρηση μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες να ξεφορτώσουν την έκθεση τους σε τοξικά ομόλογα και αν διασωθούν .

Στην ουσία με τα μνημόνια δεν έσωσαν την Ελλάδα από την χρεωκοπία που της δημιούργησαν τεχνητά, αλλά τις τράπεζες τους.

Αυτό είπε μιλώντας στον 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη , ο συγγραφέας και αναλυτής Πέτρος Αργυρίου , σημειώνοντας πως κατά την γνώμη του είναι περίεργο πως στην Ελλάδα, κάνουμε ότι μπορούμε με ελάχιστες εξαιρέσεις , ώστε να συσκοτίζουμε τον εξίσου αρνητικό ρόλο του Δ.Ν.Τ υπερτονίζοντας μόνο τα αρνητικά της Γερμανίας.

Κατά τον κύριο Αργυρίου καταλυτική ήταν περίοδος του 2010 , όπου η Ελλάδα όπως είπε αν δεν είχε στο τιμόνι τον Γιώργο Παπανδρέου , θα μπορούσε με την απειλή από την ίδια για εγκατάλειψη της ευρωζώνης , να αναγκάσει τους εταίρους της να δουν το πρόβλημα υπό το φόβο ότι αν φεύγαμε θα διαλύονταν όλη η Ευρωζώνη.

Σήμερα όπως είπε , είμαι στη δυσάρεστη θέση να προσδοκούμε τις όποιες αλλαγές από την αξιωματική αντιπολίτευση κάνοντας της όμως ήδη αντιπολίτευση γιατί οι λευκές επιταγές πλέον δεν θα πρέπει να δίνονται σε κανένα .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια