ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ποιό είναι το πραγματικό δίλημα; Το ευρώ δεν διασφαλίζει τη σχετικά ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας σε μια ευρύτερη νομισματική ζώνη.

Το ευρώ δεν διασφαλίζει τη σχετικά ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας σε μια ευρύτερη νομισματική ζώνη.

Σήμερα όσο ποτέ η απαλλαγή μας από την ξένη ιμπεριαλιστική μνημονιακή κηδεμονία και η κατάκτηση εθνικής ανεξαρτησίας γίνονται όροι διεξόδου από την παρούσα κρίση. Όροι ανόρθωσης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Το ευρώ δεν διασφαλίζει τη σχετικά ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας σε μια ευρύτερη νομισματική ζώνη. Το ευρώ αντίθετα ναρκοθετεί και καταστρέφει τη δημοκρατία, ενώ υποστηρίζει ευθέως και ενισχύει την Γερμανική ηγεμονία.

Το ευρώ είναι συνώνυμο των μνημονίων και όσο περισσότερο γίνεται για τη χώρα μνημονιακό νόμισμα και για την ευρωζώνη νόμισμα ταυτισμένο με το νεοφιλελευθερίσμό και τη λιτότητα, τόσο γίνεται όλο και πιο ασύμβατο και ασυμβίβαστο με την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία.

Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι ευρώ ή εθνικό νόμισμα.

Το πραγματικό δίλημμα είναι μια χώρα «αποικιοκρατικό παράρτημα» του ευρωατλαντισμού, πράγμα που αντιπροσωπεύει η Ελλάδα της ευρωζώνης ή μια χώρα που θα κατακτήσει για πρώτη φορά την ανεξαρτησία της για μια νέα ακηδεμόνευτη πολυδιάστατη πολιτική οικονομικής ανάπτυξης και διεθνών σχέσεων, πράγμα που προϋποθέτει την αμφισβήτηση της ευρωζώνης και σχεδιασμένη πορεία προς το εθνικό νόμισμα.

Το πραγματικό δίλημμα, επίσης, είναι : Συνέχιση της παράδοσης της χώρας σε μια κρατικοδίαιτηολιγαρχία του πλούτου και το χρηματιστικό κεφάλαιο, με όλο και περισσότερη την ξένη πολυεθνική άλωση της οικονομίας. “Η ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της χώρας με ισχυρό σύγχρονο δημόσιο τομέα, με αποτελεσματική συνεταιριστική αγροτικοκτηνοτροφική παραγωγή, με την οργανωμένη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με την αναβάθμιση της παιδείας, των σύγχρονων επιστημονικών – τεχνολογικών τομέων και του πολιτισμού,που προϋποθέτουν εθνικό νόμισμα και εθνική νομισματική κυριαρχία για την ανάκτηση ρευστότητας στην οικονομία και την σχετική προστασία της.

Το δίλημμα ευρώ ή εθνικό νόμισμα δεν είναι πρωτογενές.
Είναι παράγωγο του διλήμματος εθνική κυριαρχία ή αιώνια όλο και βαθύτερη μνημονιακή υποτέλεια. Παράγωγο του διλήμματος μιας οικονομίας υπό πλήρη ξένο δεσποτικό και ολιγαρχικό έλεγχο στο πλαίσιο της νεοφιλελεύθερης απορρύθμισης ή μιας οικονομίας που ακολουθεί ένα νέο παραγωγικό πρότυπο με επίκεντρο τις δυνάμεις της εργασίας, την καινοτομία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο πεντάχρονος αγώνας του λαού μας ενάντια στα μνημόνια, τις τρόϊκες και τους εφαρμοστικούς, η πάλη για να πάψει η πατρίδα μας να αποτελεί αποικία χρέους, συνεχίζεται.
Ορθώνουμε τείχος στην λιτότητα, την εξαθλίωση, τη βίαιη παραπέρα φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί ή να παρερμηνεύει την εντολή των πολιτών της 25ης Γενάρη και το μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης του Ιούλη.
Για μια εναλλακτική πρόταση διεξόδου απ” την κόλαση της Ευρωζώνης που γεννά δολοφονικά μνημόνια για τις πατρίδες και τους Λαούς.
Ο αγώνας συνεχίζεται.

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

http://www.volosnow.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια