ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κίνημα «δεν γυρνάω από τις διακοπές»


(Πατριδογνωσία γερμανικής οικονομικής κατοχής)
Όλη η χώρα ψάχνει «παραθυράκια» να γλιτώσει τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας και της εφορίας. Για διαβάστε αυτό: «Εξαιρούνται μόνο οι μακροχρόνια άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και όσοι παίρνουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ».

Βομβαρδισμό από 9 ειδικά εκκαθαριστικά σημειώματα πληρωμής φόρων και τελών θα δεχτούν περισσότεροι από 8 εκατ. φορολογούμενοι αμέσως μετά τις διακοπές.

Ξεκινάμε κίνημα «δεν γυρνάω από τις διακοπές». Γιατί είναι εμφανές ότι ψάχνουν για …λαλάκες. Βομβαρδισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων , σεισμοί, τσουνάμι, τυφώνες, όλα από Σεπτέμβρη. Δεν θα μας βρεις ποτέ άτεγκτε έφορε…

Εισοδηματική εισφορά, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, ΦΑΠ για το 2010 και το 2011, καθώς και έκτακτες εισφορές για οχήματα, πισίνες, σκάφη αναψυχής, αεροσκάφη είναι τα «μπιλιετάκια» που θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα, καθώς αποσκοπούν στη συρρίκνωση της τρύπας των εσόδων του προϋπολογισμού και κυρίως στην απομάκρυνση νέων μέτρων.

Τα οποία μέτρα τελικώς και ως συνήθως δεν θα αποφύγουμε και θα αφορούν νέα τέλη κυκλοφορίας για: χορτοκοπτικά, ηλεκτρικά τρυπάνια, μηχανές του καφέ, του κιμά, του ξυρίσματος, επιπλέον έκτακτες εισφορές για σκάφες πλυσίματος, τρυπάνια, αποχυμωτές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και οδοντικά νήματα.

Όσοι κάνουν διακοπές σε σκηνή θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά για εν δυνάμει αυθαίρετο, και όσοι νοίκιασαν δωμάτιο ή ξενοδοχείο θα θεωρηθεί τεκμήριο και θα πληρώσουν τις μέρες διακοπών τους σε χιλιάρικα. Όσοι θα μείνουν στην Αθήνα θα πληρώσουν ένα τέλος για τις γρήγορες μετακινήσεις τους, 10 ευρώ ανά χιλιόμετρο.Η πληρωμή θα γίνει με βάση το εκκαθαριστικό σημείωμα που θα στείλει το υπουργείο. Εξοφλείται είτε εφάπαξ με έκπτωση 5% είτε μέχρι 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από τη βεβαίωσή της. Το ποσό κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 300 ευρώ. Σε συζύγους η εισφορά βεβαιώνεται χωριστά για τον καθένα. Σε περίπτωση θανάτου η εισφορά πληρώνεται από τους κληρονόμους βάσει της κληρονομικής μερίδας.

Η αγορά έχει εκπτώσεις έως 70%. Με μόνο 5% πόσους πελάτες περιμένουν να προσελκύσουν; Θα πληρώσουν την πρώτη δόση και μετά «μην τους είδατε».Δεν θα δηλώνονται οι θάνατοι για να μην πληρώνουν οι κληρονόμοι. Στην περίπτωση αυτή ο θανών κινδυνεύει με αυτόφωρο και φυλάκιση για χρέη πάνω από 5.000 ευρώ. Περαιτέρω οι κληρονόμοι μπορούν να του μεταβιβάσουν σπίτια, σκάφη, αεροσκάφη, αυτοκίνητα και να γλιτώσουν τα τέλη.

Όλη η χώρα ψάχνει «παραθυράκια» να γλιτώσει τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας και της εφορίας. Για διαβάστε αυτό: «Εξαιρούνται μόνο οι μακροχρόνια άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και όσοι παίρνουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ».

Εικονική απόλυση, εγγραφή στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, εισφοροδιαφυγή, απαλλαγή από τους φόρους, φοροδιαφυγή. Όσοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεθόδους αποφυγής, χτίζουν λαγούμια στα βουνά και τις παραλίες για να βγάλουν το χειμώνα. Ο γερμανικός συγκυβερνήτης αναμένεται να διατάξει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις. Τελικά η Μέρκελ απηυδισμένη θα αποφασίσει να αποστείλει 5 εκατομμύρια Γερμανούς εποίκους με εισοδήματα και έντονη φορολογική συνείδηση, προκειμένου να βγει το Μεσοπρόθεσμο…

Μικρός Οδυσσέας

http://www.antinews.gr/2011/07/31/115855/Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια