ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καιρός να κάνω κάτι σωστό. Να στείλω ένα: Γράμμα στη «αγανακτισμένη» Μάνα μου.

Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο-σχόλιο από αναγνώστη του gatarou που αξίζει να το διαβάσει κανείς.
Καιρός να κάνω κάτι σωστό.
Να στείλω ένα: Γράμμα στη «αγανακτισμένη» Μάνα μου.
-Mάνα μου, Μάνα γλυκιά !!! Έλειπα χρόνια μακριά σου και σε λησμόνησα!!!. Ήμουν εδώ, κι όμως έλειπα. Με πήραν στο παιδομάζωμα, Μάνα. Εκεί στις αρχές του Σεπτέμβρη του -72, εμένα κι άλλους πολλούς απ’ την ίδια γέννα, μάς πήραν απ’ τον κόρφο σου και μας έβαλαν στη στράτα να μας κάνουν αναλλώσιμα για τις ιδεολογίες τους, τις λέρες και τις απατεωνιές τους. Οι αλάωντες, Μάνα, που ‘ρθαν απ’ τα ξένα με τα τρανά ονόματα και το δανεικό εγγλέζικο σαγίο, τό αμερικάνικο τρύπιο ποδείο και τις γαλλικές κολόνιες… Αυτοί ήρθαν να σ’ αποτελειώσουν κόβοντας τα κεφάλια μας. Κι είχαν μαχαίρια και λόγχες που τέτοιες δεν ξανάδες ούτε του Πέρση βασιλιά, ούτε του Τούρκου, ούτε του Γερμανού.


Μας πήγαν στα “σχολειά” τους να μας τυφλώσουν, να μας σπάσουν τα δάχτυλα να στραβώσουν και να στραμπουλίξουν τα μυαλά μας, να γίνουμε ένα με αυτούς και να τους υπηρετούμε μια ζωή. Κι άρχισαν να σε ξεγυμνώνουν εμπρός μας… πρώτα τη γαλάζια ποδιά, ύστερα τα σχολικά Σάββατα, κατόπιν τους τόνους και τα πνεύματα.. τα νεύματα. Κάπου τον Σεπτέμβριο του ’81 με σχετικό τους «νόμο» μαζί με την δακοκτονία. Πήραν τα βιβλία και τα κιτρίνισαν… έκαναν τα σχολεία κουτιά. Τσιμεντένιες αυλές, κάγκελα στα παράθυρα, τσιμέντο και σοβάς παντού… σχολείο αδιάφορο, άχρωμο, άοσμο, άγευστο… η χειρότερη πόρτα για να μπεις στη ζωή, ένας προθάλαμος φυλακών.
Ύστερα στο Γυμνάσιο… στραγγαλισμός των εφηβικών ονείρων… αίθουσες κονσέρβες των 35 και των 40 ψυχών, ευνουχισμός της κρίσης, ο βωμός της παπαγαλίας. Εκεί μας μάθανε πως δεν είμαστε παιδιά σου Μάνα, και πως στα χώματά σου ήρθαμε “ινδοευρωπαίοι” και σφάξαμε τον κόσμο σου. Πως το αλφάβητό σου είναι αραβικό κάποιου φοινικιστή γιαχβέ, ο Πλάτωνας αντέγραφε τον Μωϋσή και πως οι αρχαίοι παππούδες μας ήταν κίναιδοι, ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές…Για την Πύρρα και τον Δευκαλίωνα Μάνα, τους Πρωπάτoρές Μας ΜΑΝΑ μούγκα.!!! Ακόμα θυμάμαι Μάνα τον θεολόγο πού μας δίδασκε βιολογία και τους ψαλμούς του δαβίδ.Ο άθλιος μας έμαθε, λέει, να προσευχόμαστε γιά να οικοδομηθούν τα τείχη της σιών και όχι για τα τείχη των Φερρών, των Πατρών, των Ελλήνων!!!. Τους Ορφικούς Υμνους! τους πέταξε στον Καιάδα. Στο Γυμνάσιο… εκεί σκοτώσανε το Διόνυσο μέσα μας… Σκονάκια στα μανίκια, και στούς μηρούς, τσιγάρο στην πίσω αυλή, κοπάνες, αλάνικο περπάτημα, ουίσκια και μπύρες στα κλεφτά, μπιλιάρδα και πρέφα στα ουφάδικα, βιντεοταινίες με τον Ντούζο, Ψάλτη και.. τσόντες με Γκουσκούνη στις καφετέριες… μαγκιές, ροχάλες και χουφτώματα… Αυτά μας τάϊζαν, αυτά τρώγαμε, άλλο δρόμο δε μας δείξαν Μάνα…οι τυφλοί σου ευνούχοι και ευνουχισμένοι μουνούχοι μισθοσυντήρητοι υποτακτικοί σου.

Ύστερα ήρθε το Λύκειο, Πολυκλαδικά πειράματα, Τεχνικά αλητοκότετσα, Γενικά της πτυχιακής παραμύθας. Από Λύκ-εια (Λύκ = Φώς) σκοτάδια και ερέβη. Πάλης ξεκίνημα, σχολείο κιρχνατζίδικο απ’ τις παρατάξεις και τα κόμματα… Ο γιός του κίναιδου βουλευτή πρόεδρος στο 15μελές… αλισβερίσια, άλλαξε ο-κολιές δηλαδή, με τα γαλαζοπράσσινα συμβούλια καθηγητών, βουτιές στο “ταμείο”, μίζες απ’ τις εκδρομές… κονόμα τρελή στην πενταήμερη… Μαθητές κομματόσκυλα, σιχαμένες “προεκλογικές” εκστρατίες… αφίσσες τυπωμένες απ’ το επιδοτούμενο από τον κρατικό κορβανά κόμμα, ανορθόγραφα συνθήματα στον τοίχο που μόλις άσπρισε ο επιστάτης… και μετά κοπάνα, σούζες κι ορθάδικο ο ένας πάνω στον άλλο, με ντίσκο, ράπ, θράς, και το κακό συναπάντημα, με πάρτια και ούζα και όλοι στην παρτούζα
Δώδεκα χρόνια στα θρανία και δεν μου έμαθαν να κοιτώ την ομορφιά σου Ελλάδα μου. Με τύφλωσαν Μάνα ΜΟΥ από το φώς της μαγδαληνής ανατολής πού σκοτώνει. Και οι δάσκαλοι -ποιοι δάσκαλοι;;; -στο χορό της συνδίκας ως τα κέρατα βουτηγμένοι. Η ταυτότητά μας, ένα χαρτί με υπηκοότητα, δηλαδή, υπάκουος δούλος ένα πλαστικοποιημένο και λατινογραφημένο μάλιστα έντυπο διπλής όψεως, αυτό μόνο. Το Πανεπιστήμιο, ποιο πανεπιστήμιο, το ΑΠΘ με σήμα τον άγιο δημήτριο;;; ή τα πανεπιστήμια ευνουχιστήρια κρίσης, φυτώριο και εκρτοφείο κοματόσκυλων, με αγορασμένες θέσεις ημετέρων, με έγκριτες συμμορίες;;;. Μια μάντρα προπτυχιακών προβάτων για σφαγή… αφίσες για το πάρτυ της πάσπ με το φρόκαλο γκεστ-σταρ, εκπαιδευτική της δάπ στη Μύκονο για αχαλίνωτα σεξιστικά πάρτυς, οι άλλοι με τα κόκκινα κολημένοι στα υπόγεια με τον Βασίλη του κκε Α.Ε. να σκούζει “Πρώτη Μαϊου” κλπ κλπ. Εξεταστική, πεντάρια, τάβλι και φράπα, κλαμπάκι κι άπλυτο το άδειο απο μέρες τάπερ με τα γεμιστά… Ένα ολόκληρο κράτος να μη μπορεί να ενεργοποιήσει τα νιάτα του, να μη μπορεί να τα δείξει πως ν’ αναπνέουν στο φως σου…Μάνα, αλλά πώς να γλείφουν τις πληγές του Λάζαρου.
Ο Στρατός… λούφα, αγγαρία, υποταγή στον γαλονοφόρο βαθμοφύλακα καριέρας με τα συμπλέγματα εξουσίας και τη σκοπιά να κοιτάει τον τοίχο, από έξω προς τά μέσα.. Κανένα ιδανικό για σένα, Μάνα. Όλος ο στρατός ένα πεδίο μίζας και βολέματος τού κοκακολά, του τυροπιτά, του χοντρέμπορου της Ορεστιάδας και της αγχωμένης μαλακίας του Διδυμοτείχου, και του Παπάγου. Νά κλείσει ο ΚΨΜτζής αξιωματικός τον μήνα, να κάνει απογραφή, να αποδώσει τις οφειλές προς τρίτους, στο 7ο-2ο Γρ. και για να αγοράσει η μονάδα, λέει, από τα εναπομείναντα κέρδη ιμάντα δυναμό μόνο για το τζίπ του διοικητού, για να πάει η γυναίκα του τον σκύλο της βόλτα στο παζάρι και να αγοράσει πράσα!. Αρχαία ρητά παντού… ποιός να διαβάσει… «Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ» ποιός να το καταλάβει με την σαχλή “τυρόπιτα” στο κεφάλι και τη χακί “μπυτζάμα” για στολή… Βολές με μπαγιάτικα πυρομαχικά, το g3 ολογυάλιστο αλλά στο “γάμο του καραγκιόζη”… 18 μήνες και βάλε..πεταμένοι στο βωμό των δεικτών της ανεργίας…πλήρης εξευτελισμός της θητείας, και της υπόστασης της γυναικείας με την εισαγωγή των γυναικών εθελοντριών στο σύστημα της τεμπέλας καραβάνας από τον κόμη αβέρωφ, και τους συν αυτώ…

Μετά δουλειά Μάνα, στην αρένα του κάπιταλ, σε τσιφλικάδες που αγόρασαν τα πάντα με πράσινα χαρτάκια τυπωμένα από τραπεζίτες,μέιντ ίν στάζι και σία. Πέντε – δέκα τσογλαναραίοι άπληστοι τύποι αφέντεψαν τα πάντα. Μεγαλέμποροι που βάλαν χέρι στην κοινή περιουσία και μεγαλοψιλικατζήδες που με τις εφημερίδες και τα βοθροκάναλα γέμιζαν τα ρεζερβουάρ της μπουλντόζας που ‘χε τη μίζα στη Βουλή. Πέντε – δέκα τσιφλικάδες “εργολάβοι” αγόρασαν τις μετοχές της ζωής μας, των παπούδων και των παιδιών μας. Δυό-τρείς οικογενειακές συμμορίες κατασπαράζουν χρόνια τώρα τον ορυκτό πλούτο ΣΟΥ, καίνε τα ΔΑΣΗ ΣΟΥ, μολύνουν τα ποτάμια ΣΟΥ, τις λίμνες ΣΟΥ, ΤΟ ΧΩΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ. Και το θράσος τους;;; σου πουλάνε το ΝΕΡΟ ΣΟΥ κονσέρβα, με ΦΠΑ 23%!!!!!. Μερικές χιλιάδες «φιλανθρωπικές» έγκριτες ληστροσυμμοριακές οργανώσεις Μ.ΚΟ.(Μασάνε Καλά Όλοι) ρουφάνε τον ιδρώτα και το Αιμα των παιδιών ΣΟΥ. Δεκάδες ιδρύματα «εθναρχών» κατασπαράζουν και ροκανίζουν εκκατομύρια ευρώ των ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. Μας “νοικιάζουν” καί τη ζωή μας τώρα με πανωτόκια. Πέντε – δέκα οκνηροί άπληστοι τοκογλύφοι που τίποτα δεν κάναν στη ζωή τους παρά μόνο, αγόραζαν ομάδες, χουλιγκάνους, αληταράδες, συνειδήσεις, κόμματα, πολιτικούς… Πάμπλουτοι μεγιστάνες που κοντράραν τα μεγέθη τους στα κότερα στις θαλαμηγές και στούς στόλους των ελικοπτέρων… Όσοι είχαν εργοστάσια και «δίναν» δουλειές τα κλείσαν και γίναν έμποροι. Μια Ελλάδα άνεργη και παράλυτη, να ταϊζει κηφήνες παπάδες χοντροκοιλαράδες δεσποτάδες, άπληστους μεγιστάνες, κουνιστούς φώτηδες και βαλιανάτους ντιγκιντάγκηδες προδότες…Μάνα μου!!!
Εδώ στα χαμηλά πόλεμος για την επιβίωση… Αν δεν έχεις καγιέν δεν είσαι τίποτα στα μέρη σου, Ελλάδα ΜΟΥ. Και το τίποτα δε νοιάζεται για σένα… Τελευταία ρουφηξιά στο μάλμπορο, τ’ αποτσίγαρο στο δρόμο, διπλοπαρκαρισμένες αγωνίες, “χέρι” στον φπα… Ημιυπαίθριος βίος, ξυστό και στοιχηματζήδικο για την άσπρη μέρα, αν σού κάτσει, δεν θυμάστε τον σκατόγερο της ρεκλάμας με τον καθετήρα και την τεχνητή μασέλα;;;; Καί το θράσος να αποτυπώνεται και στους πρωκτούς των λεωφορείων με την αφίσα τού κρατικού πρωτοχρονιάτικου λαχείου των δύο σκύλων. Ο ένας κατσούφης και περίλυπος και ο άλλος –ο ίδιος σκύλος- χαρούμενος και με γυαλιά Δηλαδή, και έτσι και αλλιώς σκύλος!!! Και τα παιδιά σου Μάνα μου να θεωρούνται σκυλιά. “Κονομημένος” είν’ ο έξυπνος – μουρμουράς όταν τον βλέπεις - κι ας τρώει απ’ τη σύνταξη του πατέρα και το γάλα του αγέννητου παιδιού σου.


Γεννοκτονία γίνεται Μάνα μου Ελλάς. Πραγματική γεννοκτονία των Ελλήνων στον ΤΟΠΟ σου. Στρατιές τηλεβοθρατζήδων ξερνάνε μίσος για σένα και για ότι δικό σου, αμέτρητοι τηλεντιγκιντάκγηδες του άμπτζολουτ λάϊφστάϊλ, λένε στις κόρες σου να ξεπαρθενιαστούν στα 12 για να πουλάνε τα μαγαζιά κινέζικα μπιχλιμπίδια, να φοράνε κουρέλια, να τρώνε σκ..ά των γκούντις και των μακντόναλτς, και τα γηρατειά βούρρρ…με πολυεθνικά βιάγκρα. Φέραν και δυο εκατομμύρια χτικιάρηδες και δύστυχους απ’ έξω, και μας κλείσανε πίσω απ’ τα κάγγελα των παραθύρων μας να κοιτάμε την «Υπατία», τα βλήματα του Μέγκα, τα ξεχειλισμένα βοθροκάναλα τα πρωϊνά φερέφωνα και τα σιχάματα του πρωινού, μεσημεριού, του βραδινού, και να βραβεύουνε την «εθνική» μας απόλυτη συμφορά μας πορνοστάρ τζούλια, την κίρκη μενεγάκη και την γιαλυστερή 87(;)! χρονη κ..όγρια πρέσβειρα καλής θελήσεως και όλο το σκυλοπρόβλητο λαιφστάιλ !!!

Γενοκτονία…γίνεται Μάνα μου για αυτό πού είσαι σαν ΤΟΠΟΣ Μάνα μου, ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ που;; και γιατί;;; να φέρεις παιδί στα μέρη σου Ελλάδα μου σήμερα;; αφού δεν θα σε γνωρίσει;… Οι γονείς- ποιοι γονείς;;;- δε μεγαλώνουν πλέον τα παιδιά τους, αλλά η μουρόχαβλη στην πλάσμα με τα εξτένσιον. Οι γονείς –ποιοι γονείς δηλαδή;- δουλεύουν διπλοβάρδιες για το χιλιάρικο, οι παππούδες δουλεύουν κι αυτοί να μαζέψουν τα ένσημα – το νόμισμα για τον βαρκάρη του Χάρου, ή νά μουροχαυλώνονται στα ΚΑΠΗ με εκδρομές θρησκευτικού τουρισμού και με ανέκδοτα σεξισμού, για να πλουτίζουν οι επιτήδειοι παπάδες, και οι μαύροι χρυσοκοπροκάνθαροι ψυχοσώστες δεσποτάδες. Λυπάμαι Μάνα μου πού χρόνια τώρα με βιάζεις με πουλάς, σαν το νόθο με πετάς!!! όμως πάνω ΜΟΥ κρεμιέσαι (Ν.Π.). Κοίταξε Μάνα τα παιδιά σου, πού ψοφούν από τα ναρκωτικά, τα τρύπια αυτιά , τις τρύπιες μύτες, τους τρύπιους ομ-φαλούς, τα τρύπια μυαλά!!!. Κοίταξε Μάνα μου, τα κεφάλια των παιδιών σου, τα ρούχα τους, το βλέμμα τους, άκου τα ουρλιαχτά τους γδούπους τη μουσική τους, ποια μουσική;;; τα γκρίκς άιντολ;;; τα φαστφουντάδικα, τα κρίματα τα άδικα, κοίτα τα πισώκολα φθαρμένα και κλωνοποιημένα τζίν του ράντσομαν γκάνστερ, κοίτα Μάνα τη συμφορά ΣΟΥ… κοίτα Μάνα τα κατάμεστα άσυλα, τις κατάμεστες Φυλακές, τα Ψυχιατρεία… τα δικογηρικά γραφεία των απατεώνων διπλωματούχων ψευδολόγων αλητών. Λυπάμαι και κλαίω Μάνα μας, Ελλάδα μου γλυκιά. Αν συνέβαλα κι εγώ στο χάλι σου αυτό και στην κατάντια σου, να ξέρεις πως το έκανα στο δρόμο για την επιβίωση. Ζωή άξιά σου δεν ζήσαμε, τον Ουρανό σου δεν τον είδαμε, τη Σημαία σου την αφήσαμε κουρελιασμένη και τον Ύμνο σου τον κομπιάζουμε… Δεν είμαστε προδότες, όμως, και δεν φεύγουμε αν οι αλάωντες που σε γδάρανε δεν τα πληρώσουν όλα… και με πανωτόκια, με πανωτόκια, με πανωτόκια Μάνα! και με κρεμάλα, με κρεμάλα. Μέχρι η Πέτρα σου Μάνα μου Ελλάδα να ξαναγίνει ‘Αορνος…. Χωρίς όρνια δηλαδή!!!!!
Γράφει ο JZ, αντιγράφει και συμπληρώνει ο αγανακτισμένος γιός ΣΟΥ, ΄Ιων ο Β΄.-Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια