ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΔΒΚ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ WERL ΚΑΙ DUESSELDEROF

O "ψευτο-υπουργός" Εξωτερικών Hüseyin Özgürgün του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ δήλωσε ότι η γερμανική αστυνομία και η μυστική υπηρεσία άρχισαν έρευνες για τις επιθέσεις κατά των Προξενείων της ΤΔΒΚ στις γερμανικές πόλεις Werl και Dusseldorf.

Ο ψευτο-ΥΠΕΞ τόνισε ότι οι επιθέσεις στα προξενεία του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ σ’αυτες τις γερμανικές πόλεις πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά.Αξιολογώντας τις επιθέσεις αυτές ο υπουργός Özgürgün επέστησε την προσοχή στην μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο εν λόγω πόλεις και είπε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για δύο ξεχωριστές επιθέσεις ότι είναι ένα μέρος μιας διοργανωμένης ενέργειας κατά των γραφείων αντιπροσωπείας του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ.

Σημείωσε δε ότι περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας της γερμανικής αστυνομίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Özgürgün υπενθύμισε επίσης ότι υπάρχουν τώρα πέντε προξενεία του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ στη Γερμανία, όπου οι πρόξενοι είναι αξιοπρεπείς προσωπικότητες και επιχειρηματίες από το παράνομο ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ.

Εξηγώντας ότι κατά την επίθεση στο προξενείο στην πόλη Dusseldorf η σημαία της του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ σχίστηκε στα δύο, ο κύριος Özgürgün είπε ότι η γερμανική αστυνομία και η Μυστική Υπηρεσία διερευνούν το επεισόδιο.

Εξέφρασε την ελπίδα του όπως συνεληφθούν οι δράστες και προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό.Το προξενείο της Δημοκρατίας στην Werl υπήρξε χθες ο στόχος δύο κουκουλοφόρων μοτοσικλετιστών οι οποίοι εισήλθαν στο προξενείο ζητώντας την κατέβαση της σημαίας του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ μπροστά από το κτίριο.

Οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν τον εργαζόμενο Hakan Keçeci με ρόπαλο μπεϊζμπολ.
ΒRT,ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣhttp://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/werl-duesselderof.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια