ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΖΕΤΑ ΣΚΙΠΤΑΡΕ


Αισχρή προβοκάτσια προέβη σήμερα η ιταλικών συμφερόντων, αλβανική εφημερίδα «Γκαζέτα Σκιπτάρε» (Gazeta Shqiptare). Το NENANEWS ήρθε σε επικοινωνία με με τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε και τον πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Μπολάνο για το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Οι ηγέτες του ελληνισμού, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια και απέχθεια τους. Η "Γκαζέτα Σκιπτάρε" προχώρησε σε μια, άνευ προηγουμένου, διαστρέβλωση των λόγων του ελλαδίτη υφυπουργού Εξωτερικών κυρίου Δημητρίου Δρούτσα. Εκτός από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, η εφημερίδα πρωτοστατεί στη δημιουργία κλίματος αναστάτωσης μεταξύ των μελών του ελληνισμού. Στοχεύει στην απαξίωση του πρόεδρου της Ομόνοιας και δήμαρχου Χιμαραίων, κύριου Βασίλη Μπολάνου και τη δημιουργία τεχνητής έντασης με την ελληνική κυβέρνηση.
Το σημερινό παραπλανητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με αφορμή τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών: να μην γίνει κατάχρηση του συμβάντος
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΑΝΟ
Δημήτρης Δρούτσας: παραιτήσου από εξεγέρσεις

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας κ. Τέντι Μπλούσι (Tedi Blushi), είναι από αυτούς που απεχθάνονται την ελληνική γλώσσα και αποδεικνύει ότι είναι τουλάχιστον, ένας κακός επαγγελματίας. Τα συμπλέγματα από τα οποία κυριαρχείται είναι δυνατόν να τον οδηγήσουν ακόμα και στην απόπειρα διατάραξης διακρατικών σχέσεων. Με αφορμή τη συνέντευξη του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κ. Δρούτσα, παραποιεί τα λόγια ενός μέλους της ελληνικής κυβέρνησης για να δημιουργήσει η εφημερίδα του ένα κλίμα κατά του κ. Μπολάνου. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας και δήμαρχος Χιμαραίων κ. Μπολάνος είναι το «κόκκινο πανί» για τον αλβανικό σοβινισμό και ρατσισμό, αφού αγωνίζεται ανυποχώρητα για την εφαρμογή των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων στην Αλβανία.
Η συγκεκριμένη εφημερίδα διαστρεβλώνει τα λόγια του κ. Δρούτσα, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, το πρωί της 17ης Αυγούστου 2010. Γίνεται συνειδητή προσπάθεια ώστε να αποδειχθεί πως η ελλαδική πλευρά «αδειάζει» τον κ. Μπολάνο. Ο κ. Δρούτσας φαίνεται να δηλώνει, μεταξύ άλλων πως, «τέτοια φαινόμενα … (σ.σ. χρησιμοποιούνται) από μερικά άτομα, ως άλλοθι για να παροτρύνουν ταραχές ή για να τα χρησιμοποιήσουν προς ίδιον όφελος … Για να καταχραστούν τέτοια φαινόμενα και να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα στην Ελλάδα όπου κανένας δεν επιθυμεί να συμβεί».
Μια απλή απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του κ. Δρούτσα, φανερώνει την αλήθεια. Με κανέναν τρόπο δεν συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο κ. Δρούτσας κατηγορεί άμεσα ή έμμεσα τον κ. Μπολάνο ή οποιοδήποτε ηγετικό στέλεχος του ελληνισμού ότι είναι από αυτούς που «παροτρύνουν ταραχές … ως άλλοθι» ή καταχρούνται «τέτοιου είδους φαινόμενα». Απλώς, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας προτρέπει: «Να μην μπαίνουμε σε μια τέτοια λογική, τέτοια φαινόμενα … να γίνονται αφορμή για τον ξεσηκωμό ή κάποιοι να μπορέσουν να κάνουν κατάχρηση τέτοιου είδους φαινομένων και να δημιουργηθούν εδώ, άλλου είδους θέματα τα οποία κανείς δεν επιθυμεί.»
http://www.nenanews.eu/index.php

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια