ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Όποιος ζητάει με δειλία, ενθαρρύνει την άρνηση"Το τι συνέβαινε στον άορατο λαβύρινθο δε το ήξερε με λεπτομέρειες, το ήξερε σε γενικές γραμμές. Μόλις μαζεύονταν και γινόταν η αντιπαραβολή όλων των διορθώσεων που ήταν απαραίτητες για κάθε αριθμό φύλλου των Τάιμς, αυτό το φύλλο ξανατυπωνόταν, το αρχικό καταστρεφόταν και στη θέση του τοποθετούσαν το διορθωμένο. Αυτή η διαδικασία των συνεχών διορθώσεων δεν αφορούσε μόνο τις εφημερίδες, αλλά και τα βιβλία, τα περιοδικά, τα φυλλάδια, τις αφίσες, τις ταινίες, τα κινουμενα σχέδια, τις ηχογραφήσεις, τις φωτογραφίες.

Αφορούσε κάθε είδος λογοτεχνίας ή εγγράφου που θα μπορούσε να έχει πολιτική ή ιδεολογική σημασία. Απο μέρα σε μέρα, σχεδόν απο λεπτό σε λεπτό, το παρελθόν γινόταν παρόν. Έτσι, η θέληση του συστήματος μπορούσε να αποδειχτεί σωστή με μάρτυρες τα ντοκουμέντα. Δεν επιτρεπόταν να καταχωρηθεί καμία πληροφορία ή γνώμη αντίθετη προς τις ανάγκες της στιγμής. ...Και κάπου, εντελώς ανώνυμοι, βρίσκονται οι διευθύνοντες εγκέφαλοι που συντόνιζαν όλες τις προσπάθειες και καθόριζαν τη γραμμή της τακτικής που απαιτούσε να φυλαχτεί το τάδε τμήμα του παρελθόντος, να διαστρεβλωθεί ένα άλλο και να εξαφανιστεί εντελώς κάποιο τρίτο"

Τζωρτζ Οργουελ, Αποσπάσματα από το "1984" - Ο Μεγάλος ΑδελφόςΑυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε εμείς οι Έλληνες. Οι Σκοπιανοί και οι Τούρκοι λειτουργούν ακριβώς αντίθετα.

Ο Bertrand Russell είχε πει κάποτε πως το πρόβλημα με τον κόσμο είναι πως οι ανόητοι και οι φανατικοί είναι πάντοτε τόσο βέβαιοι για τον εαυτό τους ενώ οι σοφότεροι άνθρωποι είναι πάντοτε τόσο γεμάτοι αμφιβολίες..

Η Ελλάδα κυβερνάται από ανόητους φανατικούς διεθνιστές τα τελευταία 35 χρόνια. Δεν είναι καιρός να τους στείλουμε εκεί που ανήκουν; Σπιτάκι τους;

Οι πομπώδεις αυτοί ανόητοι φανατικοί καταστρέφουν την Ελλάδα από το 1975 και όμως, ούτε ένας από αυτούς δεν είχε το σθένος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του. Πετάνε ένα δημόσιο συγνώμη, ακολουθώντας κατά πόδας τον αμερικάνικο τρόπο αποποίησης ευθυνών, καλυμένοι πίσω από τη βουλευτική ασυλία που οι ίδιοι πρόσφεραν στον εαυτό τους, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα..

icon_commentsΠοιός ακριβώς όμως έχει την ευθύνη αλλά και την αρμοδιότητα να δανείζεται χρήματα στο όνομα της Ελλάδας;

icon_commentsΠοιός είναι υπέυθυνος για την υπογραφή της βλακωδέστατης Ενδιάμεσης Συμφωνίας με τα Σκόπια;

icon_commentsΠοιός αγνοεί τους νόμους της θάλασσας για τα 12 μίλια και αποδέχεται το casus belli των Τούρκων;

Ποιός άλλος πέρα από αυτούς τους ανόητους και τους φανατικούς διεθνιστές;

Και όμως, οι ανόητοι και φανατικοί διεθνιστές είναι αυτοί που δημιούργησαν ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο καταστά τον πατριωτισμό ως κάτι μοχθηρά κακό χωρίς να αναφέρουν ότι ο πατριωτισμός είναι κατ'ουσίαν η περηφάνια της καταγωγής ενός ανθρώπου και δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με τον εθνικισμό, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο εκπαιδευτικό σύστημα αποδέχεται τον υπερεθνικισμό των Τούρκων και των Σκοπιανών!

Απλά διαβάστε το εναλλακτικό εκπαιδευτικό υλικό που εκδίδεται από την ΜΚΟ 'Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη' (Center for Democracy and Reconcilliation in Southeast Europe - CDRSEE), το οποίο μάλιστα χρηματοδοτείται από τους Έλληνες φορολογούμενους προς εξυπηρέτηση των ανόητων, φανατικών διεθνιστών.

Σημειωτέον ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι χρηματοδοτούμε την έκδοση του εναλλακτικού αυτού εκπαιδευτικού υλικού και στη "Μακεδονική" γλώσσα..

Ο σκοπός της ΜΚΟ συνοψίζεται στην παρακάτω φράση, παρμένη βολικά από το Σύνταγμα της Επιδαύρου το 1822 και ενσωματωμένη στο Βιβλίο Εργασίας 2, ‘Εθνη και Κράτη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

"‘Ολοι οι ‘Ελληνες εισίν ενώπιον των νόμων ‘ανευτινός εξαιρέσεως ή βαθμού, ή κλάσεως, ή αξιώματος.
Όσοι έξωθεν ελθόντες κατοικήσω σιν ή παροικήσω σιν εις την Επικράτειαν της Ελλάδος, εισίν όμοιοι με τους αυτόχθονας κατοίκους ενώπιον των Νόμον. "

Δεν υπάρχει κάτι που δε θα έκανε αυτή η ΜΚΟ για να συμφιλιώσει τα κράτη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αρκεί η συμφιλίωση αυτή να μην περιλαμβάνει την πραγματική ιστορία της Ελλάδας.

Οι ανόητοι, φανατικοί διεθνιστές που γονάτισαν την Ελλάδα, παίρνοντας διαταγές από ξένες δυνάμεις για το πώς η χώρα μας θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή ως πρωταθλητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των μειονοτήτων, δεν έλαβαν ποτέ υπ' όψιν τους το σχήμα των συνόρων της Ελλάδας 40 χρόνια από τώρα.

Και αν αναρωτιέται κανείς από αυτούς τους ανόητους φανατικούς διεθνιστές εάν αμφισβητούμε τον πατριωτισμό τους, φυσικά και τον αμφισβητούμε γιατί πολύ απλά δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού μέσα τους.

Δεν είναι πατριωτισμός οι βαρύγδουπες ομιλίες για το πόσο τρανό έθνος είμασταν κάποτε. Πατριωτισμός είναι το αποτέλεσμα σπουδαίων πράξεων που αποσκοπούν στη διατήρηση του τρανού αυτού έθνους.

Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι οι πολίτες τον καλούν να αλλάξει την Ελλάδα.
Προς ποιά κατεύθυνση όμως; Και ποιός είναι αυτός που θα αλλάξει το μυαλό του μέσου Έλληνα; Ο Παπανδρέου; Η Μπακογιάννη; η Παπαρήγα; Ο Τσίπρας μήπως; ή ο πολύς Καρατζαφέρης;

Αν είναι ποτέ δυνατόν!!

Μόνο η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει το μυαλό του μέσου Έλληνα, όπως γινόταν στα χρόνια του τρανού εκείνου ελληνικού έθνους.. Εκπαίδευση που οι φανατικοί διεθνιστές αντικατέστησαν με την πολυπολιτισμική προς χάριν της συμφιλίωσης των λαών της Βαλκανικής -όπως θέλουν να πιστεύουμε- ..

Θα θέλαμε πολύ να εξηγήσουμε μερικά πράγματα στους υπεύθυνους για την ελληνική εκπαίδευση.. Η κυρία Δραγώνα δεν συγκαταλέγεται σε αυτούς.

Hellas on the Web

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια