ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το κράτος βάζει λουκέτο στην εταιρία λεωφορείων -Δρόπολη-


http://www.deropoli.com/

Δεν λέει να σταματήσει το κυνήγι των ανθρώπων της κυβέρνησης Μπερίσα κατά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Μειονότητας. Μετά την προ ημερών έφοδο ανθρώπων σταλμένων κατευθείαν από τα Τίρανα, με ελέγχους και επιβολή προστίμων σε πολλές μικρές επιχειρήσεις στην περιοχή Δρόπολης, έρχεται προχθές το κλείσιμο της μοναδικής δεροπολίτικης εταιρίας λεωφορείων «Δρόπολη».


Καιρό τώρα άνθρωποι του Μπερίσα έχουν εξαπολύσει στην περιοχές της Μειονότητας πογκρόμ απολύσεων όσων συμπατριωτών μας δεν ψήφισαν το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα, ενώ τώρα με πρωτόγονη εκδίκηση θέλουν να κάνουν ζημιά σε όσους επιχειρηματίες ή μικροεπιχειρηματίες δεν πήγαν με τα νερά τους.

‘Ετσι σειρά αυτές τις μέρες είχε η εταιρία λεωφορείων «Δρόπολη», η οποία καιρό τώρα εξυπηρετεί και διευκολύνει αφάνταστα τους συμπατριώτες μας επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από την Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ακόμα πως το γεγονός αυτό έχει γίνει πλέον γνωστό σε όλη τη Δρόπολη και έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζονται και δυναμικές κινητοποιήσεις ως απάντηση των Δεροπολιτών στο τελευταίο πογκρόμ των ανθρώπων του Μπερίσα στην περιοχή..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια