ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Όλοι αγωνίζονται για τα συμφέροντα τους εκτός από το Ελληνικό κράτος…


...αυτό, αγωνίζεται για τα δικαιώματα των άλλων, κατά προτίμηση αυτών που έχουν άδικο.
Οι Αλβανοί τρέμουν στην ιδέα μιας πιθανής απογραφής του πληθυσμού που αναμένεται να αρχίσει το 2011, γιατί θα εμφανίσει τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών (που ανέρχεται σε εκατ.). Στην απογραφή αυτή θα καταγράφεται το θρήσκευμα και η εθνική καταγωγή των κατοίκων.

Ο επί πολλά χρόνια καταπιεσμένος Βορειοηπειρώτικος Ελληνισμός είναι αναγνωρισμένος από Διεθνείς Συμβάσεις ως Εθνική Μειονότητα!


Οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες είναι γηγενείς στα νότια εδάφη της σημερινής Αλβανίας ενώ οι λαθρομετανάστες Αλβανοί εισέβαλαν παράνομα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και σε ανταμοιβή των κόπων τους, κάποιοι επιθυμούν διακαώς να τους Ελληνοποιήσουν. Οι γραφειοκρατικώς κατασκευασμένοι «νεοέλληνες Αλβανοί» το αμέσως επόμενο διάστημα, με συγκροτημένη και στρατηγικά σχεδιασμένη εγκατάστασή τους σε «ειδικές» περιοχές της Ελλάδας, θα δημιουργήσουν θύλακες, εγείροντας ζητήματα πλασματικής μειονότητας, με στόχο την απόσχιση Ελληνικών εδαφών!
Έτσι, εκεί που ουσιαστικά δεν τους ανήκει η Βόρεια Ήπειρος, την κατοχυρώνουν δημιουργώντας εδαφικό ανάχωμα στην Ελληνική νότια Ήπειρο, και μάλιστα… διεκδικώντας και αυτή, στο γενικότερο σχεδιασμό δημιουργίας της μεγάλης Αλβανίας!

Αυτό το διάστημα οι Αλβανοί συγκρότησαν ένα «πατριωτικό κίνημα» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της χώρας τους, τον Μεϊντάνι, για να πολεμήσουν κάθε προσπάθεια της Αλβανικής κυβέρνησης προς την υλοποίηση της γενικής απογραφής του πληθυσμού το 2011. Αυτό συμβαίνει γιατί φοβούνται πιθανή Ελληνική διεκδίκηση για συνένωση της Ηπείρου, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και δημοσιοποίησης του ποσοστού των γηγενών Ελλήνων..
Αντιθέτως, στην Ελλάδα έχουμε μαζέψει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες παρανόμως εισερχόμενους Αλβανούς, που καθημερινά αυξάνονται με νέες αφίξεις μέσω της συνοριακής μας γραμμής. Αυτό όμως απ’ ότι φαίνεται δεν απασχολεί ιδιαίτερα τις Ελληνικές αρχές, που παρ’ όλα αυτά δείχνουν ότι θέλουν να τους χαρίσουν την Ελληνική ιθαγένεια!

Επιεικώς απαράδεκτο!http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_9987.html#ixzz0f6fHC7D9

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια