ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το καθεστώς της αυτοάμυνας των γενίτσαρων της νεοταξικής εξουσίας

Του Θύμιου Παπανικολάου

Είναι ιστορικός νόμος: Κάθε εξουσία αντιμετωπίζει τις διεργασίες της κοινωνίας, το φρόνημα του λαού και τις διαθέσεις του, κακόβουλα και δόλια.

Ιστορικός νόμος είναι επίσης: Κάθε εξουσία, μέσω των πολιτικών κομμάτων της και των προπαγανδιστικών της ιερατείων (δημοσιογραφικών, πανεπιστημιακών και πνευματικών) εμφανίζεται με «δημοκρατικό» προσωπείο και μιλάει στο όνομα του λαού, τον οποίο πάντα θέλει χειραγωγημένο και φιμωμένο.


Για τη χειραγώγηση και φίμωση του λαού τα ποικίλα ιδεολογικά και προπαγανδιστικά Μαντεία του καθεστώτος χρησιμοποιούν άπειρα τεχνάσματα απάτης δημοκρατισμού. Ένα δημοκρατισμός πονηρής προοδευτικότητας που επιτρέπει τη δημοκρατία και την ελευθερία ΜΟΝΟ στους εκπροσώπους του καθεστώτος και κατασκευάζει «φάκες» χειραγώγησης των διαθέσεων του λαού και ΦΙΜΩΤΡΑ για το λαό.

Τα φίμωτρα αυτά είναι η αυτοάμυνα του καθεστώτος απέναντι στις διαθέσεις και τις βουλές των λαών.

Σήμερα οι πιο κυνικοί και αποτρόπαιοι κατασκευαστές φίμωτρων είναι τα Ιερατεία (κομματικά και δημοσιογραφικά) της πονηρής προοδευτικότητας και της μεταλλαγμένης «αριστεράς»: Οι πιο δόλιες και μακάβριες γκριμάτσες του νεοταξικού ολοκληρωτισμού, ο σύγχρονος ιδεολογικός και πολιτικός φασισμός.

Και είναι οι πιο δόλιοι και μοχθηροί ροπαλοφόροι του συστήματος ακριβώς γιατί μιλάνε από τη μια υστερικά για τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, για «λαϊκή συμμετοχή» κ.λ.π., και από την άλλη τρομοκρατικά και υστερικά θέλουν να απαγορεύσουν από το λαό ακόμα και το τυπικό δικαίωμα έκφρασης, μέσω ενός δημοψηφίσματος.

Ωρύονται για λαϊκή κυριαρχία και τρέμουν κυριολεκτικά ακόμα και μια τυπική έκφραση αυτής της «λαϊκής κυριαρχίας»: Το δημοψήφισμα.

Μπορεί να αναλογιστεί κανείς τον ΠΑΝΙΚΟ αυτών των «αριστερών» υποκριτών μπροστά σε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαδικασίες της «λαϊκής κυριαρχίας»: Τα «Λαϊκά Συμβούλια», τις «Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα» και τις μορφές της Άμεσης Δημοκρατίας…

Σήμερα αυτοί που βρίσκονται στην πρωτοπορία εναντίον του δημοψηφίσματος είναι τα «αριστερά» φερέφωνα του καθεστώτος, σε όλες τις ποικιλίες (και ο επιδοτούμενος «αντί-εξουσιασμός») από κοινού με τα Συγκροτήματα της «προόδου»: Το Συγκρότημα Λαμπράκη και την «αντιεξουσιαστική» «Ελευθεροτυπία».

Αυτό το πλέγμα της «αριστερής» διαπλοκής (θεσμικής και παρακρατικής), που μας πρήζει τα αυτιά για «δημοκρατία» και «ελευθερία», για «εργατικά» και «λαϊκά δικαιώματα», αυτό το δόλιο πλέγμα της «αριστερής» απάτης, έχει αφήσει κάθε πρόσχημα και έχει μεταμορφωθεί σε μια λυσσασμένη ύαινα εναντίον του αιτήματος να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός για την παροχή ιθαγένειας στις στρατιές των αλλοδαπών.

Καθημερινά ασκούν μια αφηνιασμένη τρομοκρατία και φασιστική προπαγάνδα εναντίον τού να εκφραστεί ο ελληνικός λαός (που τόσο κόπτονται γι’ αυτόν) σε ένα δημοψήφισμα για την ιθαγένεια.

Αυτοί οι φωνακλάδες εραστές των δικαιωμάτων έκφρασης του ελληνικού λαού αγωνίζονται με νύχια και με δόντια, με απειλές και αφορισμούς, με ενορχηστρωμένη τρομοκρατική πλύση εγκεφάλου ΕΝΑΝΤΙΟΝ τού να ασκήσει ο ελληνικός λαός ένα τυπικό, δημοκρατικό του δικαίωμα: Η δολιότητα, η μοχθηρία και η θηριωδία του «αριστερού» ολοκληρωτισμού σε μορφές παράνοιας.

Αυτοί οι άθλιοι σφετεριστές των αριστερών κατακτήσεων και της Δημοκρατίας δεν αρνούνται ΜΟΝΟ στον ελληνικό λαό να εκφράσει τη δική του βούληση πάνω σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Δεν αγωνίζονται μόνο με κακουργηματική μανία να εμποδίσουν και να συκοφαντήσουν μια απλή δημοκρατική διαδικασία της αστικής δημοκρατίας.

Προβαίνουν και σε άλλες πολιτικές αθλιότητες που αποκαλύπτουν περίτρανα ότι αποτελούν την πλέον επιθετική και μοχθηρή μορφή του ιμπεριαλιστικού, πλανητικού καθεστώτος:

α). Συντάσσονται απροκάλυπτα με την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει ψήφο στους εισαγόμενους αλλοδαπούς (από τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό) και δραματικά χειραγωγήσιμους…

Συντάσσονται απροκάλυπτα με μια κυβέρνηση που έχει έρθει να εκτελέσει τις εντολές των διεθνών ληστών και δημίων της ελληνικής κοινωνίας.

Και όχι μόνο συστρατεύονται σε αυτό το πελώριο εθνικό και πολιτικό ζήτημα με την κυβέρνηση-ανδρείκελο του ιμπεριαλισμού, αλλά την πιέζουν να «εκτελέσει» τις εντολές πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, στο σύνολο της αλλοδαπής κατοχής της χώρας μας.

Αυτή η νεοταξική «αριστερά» δεν είναι απλώς ένα μεταλλαγμένο γρανάζι του συστήματος, αλλά αποτελεί και την αιχμή του δόρατος της νέας δεξιάς: Δεν είναι αριστερά, είναι η δόλια και μοχθηρή παραλλαγή της «Δεξιάς»…

β). Όλο αυτό το ιερατείο της «αριστερής» (πολιτικής και δημοσιογραφικής) διαπλοκής, επιχειρεί με την «επιστημονική» του δολιότητα να επικαλύψει και να εξαφανίσει το δημοκρατικό αίτημα του δημοψηφίσματος με το τέχνασμα του στιγματισμού του σαν «ακροδεξιό» αίτημα!!!

Δοκιμασμένη συνταγή: Στιγματίζουμε ένα αίτημα σαν «ακροδεξιό» και «φασιστικό» και πετάμε έξω από τη σκάφη μαζί με τις σαπουνάδες και το παιδί: Το δημοκρατικό δικαίωμα να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Οι δημοκρατικές αρχές δεν είναι ευλύγιστες τιράντες. Ούτε εξαρτώνται από τους τυχόν προβοκάτορες που μπορεί να θέτουν ακόμα και ακραία επαναστατικά αιτήματα και συνθήματα.

Η ΟΥΣΙΑ είναι μία: Είμαστε υπέρ ή κατά τού να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός για την παροχή ψήφου στους ξένους; Είμαστε υπέρ ή κατά τού να εκφράσει ο ελληνικός λαός την άποψή του;

Αυτήν την ΟΥΣΙΑ κανείς πολιτικός απατεώνας, «αριστερός» ή «δεξιός», δεν μπορεί να παρακάμψει με αλχημείες και τεχνάσματα αυτού του τύπου: ότι αυτό είναι τάχα ένα «ακροδεξιό» αίτημα.

Και η υποκρισία όλων αυτών των κυρίων είναι αβυσσαλέα και θηριώδης. Κατασκευάζουν τον Καρατζαφέρη και ποικίλους προβοκάτορες, τους επιδοτούν αγρίως, τους καθιστούν καθημερινούς χορευτές στις πασαρέλες των ΜΜΕ, τους προβάλλουν αφηνιασμένα και καθημερινά (οποιαδήποτε «ατάκα» και μπούρδα του Καρατζαφέρη την κάνουν μέγιστο πολιτικό θέμα) και μετά δαιμονοποιούν τους κλόουν και τους προβοκάτορες που έχουν κατασκευάσει, τους καθιστούν «μπαμπούλες» για να στιγματίζουν αφοριστικά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και να περνούν έτσι, πιο αποτελεσματικά, τα «αριστερά» δόλια σχέδια της Νέας Τάξης.

Σε όλα τα σοβαρά ζητήματα χρησιμοποίησαν το Καρατζαφέρη για να συκοφαντήσουν και να αφορίσουν δικτατορικά κάθε κοινωνική διεργασία και λαϊκή διαμαρτυρία.

Και ο Καρατζαφέρης γι’ αυτό ακριβώς έχει κατασκευαστεί και προβάλλεται τόσο σκανδαλωδώς. Εκτελεί το ρόλο του προβοκάτορα…

Και πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα του δημοψηφίσματος ο Καρατζαφέρης και η «ομάδα» του χρησιμοποιούνται ως προβοκάτορες με διπλό στόχο: Να στιγματίσουν μια δημοκρατική αρχή (δημοψήφισμα) σαν «ακροδεξιά» δημαγωγία (καμιά δημαγωγία δεν αναιρεί τις δημοκρατικές αρχές) και ταυτόχρονα να προκαλέσουν εσωκομματικά προβλήματα στη Ν.Δ.

Η προβοκατόρικη «τσόντα» του Καρατζαφέρη στρώνει το έδαφος, σε όλα τα σοβαρά ζητήματα, στην κυρίαρχη «αριστερή» δεξιά αιχμή της Νέας Τάξης…

γ). Τα «αριστερά» φερέφωνα της Νέας Τάξης λένε, χωρίς καμία απόδειξη και συστολή και κατάπτυστα ψεύδη, όπως ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα αλλοδαπά, παράνομα καραβάνια!!!

Αλήθεια από πού βγάζουν αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα;

Και αφού είναι έτσι γιατί τρέμουν το δημοψήφισμα;

Γιατί είναι τόσο τρομοκρατημένοι από τη λαϊκή έκφραση;

Και μόνο αυτός ο τρόμος αποκαλύπτει όλη την υποκρισία, τη δολιότητα και το ρόλο των «αριστερών» γενιτσάρων.

ΟΛΑ τα κόμματα είναι υπέρ της νομιμοποίησης των αλλοδαπών.

Οι «αριστερές» αιχμές του καθεστώτος και τα ποικίλα επιδοτούμενα δίκτυα κάνουν χρόνια τώρα απεγνωσμένο και λυσσαλέο αγώνα υπέρ των ξένων!!!

Τα ΜΜΕ ξερνούν και αυτά τις ποικίλες αναθυμιάσεις τους και δακρύβρεχτα σενάρια υπέρ των αλλοδαπών!!!

Τα ιερατεία της εκπαίδευσης γράφουν πύρινα κείμενα υπέρ των φουκαράδων!!!

ΟΛΟΙ οι μηχανισμοί του καθεστώτος, μέχρι τα κερδοσκοπικά ιδρύματα και τους ποικίλους χορηγούς και σπόνσορες, ακόμα και τα αθλητικά ιερατεία, επί χρόνια κάνουν μια σκανδαλώδη πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό για τους αλλοδαπούς και τους «αντιρατσισμούς»!!!

Γιατί, συνεπώς, τρέμουν τόσο πολύ τη λαϊκή ετυμηγορία;

Ακριβώς γιατί γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός παρόλα τα «μπλόκα», τις πλύσεις εγκεφάλου και τα φίμωτρα, θα απορρίψει συντριπτικά, πάνω από 80%, τις νομιμοποιήσεις, τα κόμματα ΣΥΝΟΛΙΚΑ, τα ΜΜΕ και όλους τους απολογητές της αλλοδαπής φρίκης.

Αυτό το γνωρίζουν γι’ αυτό τόσο φασιστικά θέλουν να εμποδίσουν το δημοψήφισμα, μια καταλυτική λαϊκή ετυμηγορία.

Και ο τρόμος για την καθεστωτική «αριστερά» και τα επιδοτούμενα παραρτήματα παίρνει μορφές παράκρουσης, ακριβώς γιατί ένα δημοψήφισμα θα αποτελέσει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου αυτής της νεοταξικής «λέπρας»…

Υ.Γ. Να θυμίσουμε ότι η Αριστερά ΠΑΝΤΑ στήριζε φανατικά κάθε μέτρο που διεύρυνε τη Δημοκρατία, έστω αυτή την αστική δημοκρατία. Τέτοια διεύρυνση της Δημοκρατίας (της αστικής) είναι και το δημοψήφισμα…http://olympia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια