ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«ΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ»

Σε εργαζόμενους μίλησε σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Σαμαράς στάθηκε για άλλη μια φορά στο θέμα της ανάδειξης της ιδεολογίας απέναντι στη γύμνια του κυβερνητισμού και τόνισε ότι απεχθάνεται να αισθάνεται ότι η ιδεολογία είναι κυβερνητισμός.
«Έχουμε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Μη νομίζετε ότι αν βγαίναμε κυβέρνηση σε λίγους μήνες θα ήμασταν καλύτερη κυβέρνηση, αν δεν έχουμε οργάνωση και ιδεολογία», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Συμπλήρωσε ακόμα ότι «ζούμε επαναστατικές στιγμές.
Η παράταξη από κάτω προς τα πάνω ανέτρεψε τους μηχανισμούς» και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος, όπως είπε, έχει γίνει για τους λίγους και βασίζεται σε στενόμυαλη άποψη πως, αν οι λίγοι ευημερούν, μπορούν να γίνουν επενδύσεις.

Ο κ. Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ενότητας.
«Πρέπει να είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο από Δευτέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για να προασπίσουμε τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και τις αρχές του».
Αναφερόμενος στην ανεργία και την απασχόληση, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι τα τρία πράγματα για την εργασία είναι «αξιοπρέπεια στη δουλειά, ασφάλεια στη δουλειά και προοπτική στη δουλειά».
Σε λίγη ώρα ξεκινά η συγκέντρωση και ομιλία του κ. Σαμαρά στον ΟΛΠ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια