ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Προβλήματα στη διαδικασία εκλογής του προέδρου της ΝΔ

Πτώση του συστήματος ηλεκτρονικής καταγραφής των μελών της ΝΔ που προσέρχονται στις κάλπες παρατηρήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί.

«Το τεχνικό πρόβλημα οφείλεται στο δίκτυο του ΟΤΕ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι μέχρι την επίλυση του προβλήματος, η κεντρική εφορευτική επτροπή, μετά από συνεννόηση με τους υποψηφίους ομόφωνα αποφάσισε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί με καταγραφή offline των ονομάτων των ψηφοφόρων.

«Πέντε ώρες μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας τα μηνύματα που λαμβάνουμε από ολη την Ελλάδα δείχνουν μεγάλη συμμετοχή των μελών, που ανταποκρίνονται με νηφαλιόητα και υπευθυνότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Σε ότι αφορά τη διεξαγωγή της διαδικασίας, μικρά προβλήματα αναφέρθηκαν στην Αχαΐα, αφού στο εκλογικό τμήμα Δάφνης του δήμου Παίων δεν ήταν δυνατή, μέχρι και λίγο πριν από τις 10 το πρωί, η σύνδεση με το κεντρικό σύστημα και καταβάλλονταν προσπάθειες για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Επίσης στα Λουσικά του δήμου Ωλενίας δεν προσήλθε ο επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής και αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωματικό του. Όσον αφορά τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, καταγράφηκαν νωρίς το πρωί κάποιες απουσίες, αλλά στην συνέχεια καλύφθηκαν τα κενά και όλες οι επιτροπές λειτουργούν κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια