ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΡ

ΟΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ.

ΤΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ REAL ESTATE ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ.

Η φιέστα των εκλογών - παρωδία ολοκληρώθηκε.
Ότι έσπειραν τα ΜΜΕ και οι γκαλοπολόγοι θα θερίσουμε τις επόμενες ώρες.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΦΤΙΑΧΤΟ» ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ.

Αν μας ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ, τότε θα τους έχουμε κάνει τη χάρη που ήθελαν.
Αν μας ΘΥΜΩΣΕΙ, τότε στην πράξη θα το ανατρέψουμε και τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.

Πίσω από τα μασημένα λόγια που ΕΙΠΑΝ, οφείλουμε να διακρίνουμε τους πλέον ύπουλους και επικίνδυνους εφιάλτες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.

Πίσω από τα λόγια που ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ, οφείλουμε να διακρίνουμε την ανασφάλεια και το φόβο τους.

Να διακρίνουμε το δέος που αισθάνονται απέναντι σ αυτό τον λαό και στην ιστορία του που ντροπιάζουν.


Τρέμουν στη ιδέα πως αυτός ο λαός μπορεί να αφυπνιστεί και να συνειδητοποιήσει αυτά που ετοιμάζουν πίσω από την πλάτη τους.

Σ αυτό τον τρόμο που είναι Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, οφείλουμε να δώσουμε ανάσα ζωής.

Κανέναν δεν πρέπει να φοβίσουν και να αποθαρρύνουν τα όποια «υψηλά» τους εκλογικά ποσοστά. Ψεύτικα όσο και οι ίδιοι είναι κι αυτά. Κανέναν δε σκιάζουν.

Στα εργαστήρια των ΜΜΕ και των καλοπληρωμένων δημοσκόπων τα κατασκεύασαν και μας έδωσαν το … «δικαίωμα» να τα νομιμοποιήσουμε, για να μας τσακίσουν τρίβοντάς τα μας στη μούρη.

Οφείλουμε να τα αντιμετωπίσουμε με γέλιο απαξίωσης και όχι με δέος.

Το 95% του Τσαουσέσκου, δε στάθηκε ικανό να τον κρατήσει μακριά από το εκτελεστικό απόσπασμα, μόλις ένα μήνα μετά από τη… «θριαμβευτική» του νίκη.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΟΥΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Οφείλουμε να πείσουμε αυτούς που καταταλαιπώρησαν τα χέρια τους χειροκροτώντας απερχόμενους και προελαύνοντες πρωθυπουργούς, ότι δεν πρέπει να τους επιτρέψουν να ασελγούν και να ατιμάζουν την προσωπικότητά τους αδίστακτοι πολιτικοί που παζαρεύουν και αγοράζουν με ψήφους το δικαίωμά τους στη δουλειά και στην αξιοπρέπεια.

Στις 5 του Οκτώβρη, οι πραγματικά προοδευτικές – πατριωτικές δυνάμεις οφείλουν να είναι παρούσες στο μεγάλο κάλεσμα, προσπερνώντας καιροσκοπισμούς και κρυφές ατζέντες ανίερων σχεδιασμών, και να αγωνιστούν ανένδοτα και αποφασιστικά για το μέλλον αυτού του τόπου.

Γιατί αυτές οι δυνάμεις έχουν υποχρέωση να ΠΡΩΤΟΠΟΡΗΣΟΥΝ, να ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ, να ΠΕΙΣΟΥΝ, να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για το λαό και για τον τόπο.

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/10/blog-post_8619.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια